A recepción a kiszolgálás és a tájékoztatás kimagasló. Az étkeztetés minden ízlést kielégítő, az étel mennyisége több, mint elég. Az ár-érték arány reális és megfelelő. A wellness részleg kellően nyugodt és elegendő a pihenéshez. A szoba szép, rendezett. Ami negatívum, a törülközők tisztasága. Kissé foltosak és durvák voltak.
Várakozásainkat felül múlta, legalább 4 csillagot érdemelne! Egyedül a recepciós kolleginák lehettek volna kevésbé életuntak. Amúgy nagyon szép,tiszta,szállás! Finom ételek kedves pincérek,szuper wellness részleg. Mindenkinek ajánlani tudom.
Nagyon tetszett a tisztaság, ami nem csak a szállodai szobákat jellemezte, de a wellness részleg minden területére jellemző volt. A medencék, a jacuzzi vize is kifogástalan volt. Az ételek is nagyon finomak voltak, amit kiemelnék a svédasztalos ellátáskor, folyamatos volt a feltöltés, úgy hogy bármikor érkezhetünk az étkezésekre.
Megjegyzem ez természetes lenne, de sajnos több rossz tapasztalatom volt már ezen a területen. Összességében mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, kortól függetlenül, a pár nap függvényében amit ebben a szállodában tölthettem.
A szállodával jóformán semmilyen problémánk nem volt, egészen odáig, amíg hétfőn reggel meg nem jelent a kedves tulajdonos. Úgy vélem, semmilyen formában nem engedheti meg magának egy főnök (főleg ebben a szakmában), hogy a vendégek előtt, olyan kritikán alul hangnemet üssön meg az alkalmazottakkal szemben, amit a tulajdonos megengedett magának.
A tulajdonosi titulusához egyáltalán nem illik, hogy egy fekete melegítőnadrágban és egy igen csak használt ingpólóban jelenjen meg, majd a vendégek számára kitálalt reggeliből fogyasszon. Ha a reggelit meg is eszi, legalább ne a vendégek előtt tegye. Tulajdonoshoz nem méltó ez a viselkedés. Ha az alkalmazott hibázik, azt a megfelelő helyen és időben, meg lehet vele beszélni.
Minden szempontból maximálisan elégedettek voltunk, a szoba nagyon szép, kényelmes, tisztaság tökéletes, étkezés-kiszolgálás tökéletes. Talán amin lehetne még javitani: a gyerek sarok lehetne kicsit nagyobb, a szobába egy mini hütő jó lenne, a wellnes részleg személyzeténél nem mindenki vendégbarát. (Idősebb pár 8 éves unokával)
A szálloda szép, kényelmes és igényes. A személyzet udvarias, kedves, mosolygós, segítőkész. Az étteremben lévő 2 pincér - különösen a fiatal, Sándor - gyorsak, udvariasak, bár egy kis afférunk volt egyikükkel! A "családi" szobába, melyet ajtó választ el egymástól, nem igazán jó idegeneket egymás mellé tenni.
Nekünk egy éjszakás kalandunk volt csak szerencsére / az utolsó éjszaka/ mert több éjszakát nem igen tudtunk volna elviselni mellettük. A wellness részleg kiváló, az alkalmazottak kedvesek, segítőkészek! Összességében nagyon jól éreztük magunkat!
Nagyon jól éreztük,magunkat. A főpincér felülmulhatatlan,ezuton is köszönöm udvarias kedves szolgálatait. Az ételek kitünően voltak elkészítve,szervírozva. A személyzet segítőkész kedves. Amit,hiányoltunk egy óra, a wellnesböl,és a fürdőből a zuhanykabin,vagy valami más megoldás. . . .
Kellemes, tiszta környezetben tölthettünk el egy kellemes estét. A személyzet tagjai nagyon segítőkészek és barátságosak voltak. A reggeli bőséges és friss volt.
Barátságosan berendezett szálloda , a személyzet segítőkész, a konyha kiváló házias ízekkel. Nagyon jó megoldásnak tartottuk a gyógyfürdőbe való ingyen belépőt és a hozzátartozó kiszállítást. Egyet hiányoltunk a szállodában még nem nyílt meg a wellness rész,de ez a hiányosság azóta biztosan rendeződött. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk. További sikeres munkát kívánunk.