A megérkezésemkor a buszmegállóba a szálodából kijöttek autóval értem hogy ne kelljen gyalogolni. mindennap kivittek autóval téritésmentesen és amikorra kértük értünk is jöttek. a személyzet nagyon kedves volt, az ételek finomak. a szoba tiszta barátságos, nagy teraszra nézett.
amikor odamentem nagyon fájt a lábam de hála a gyógykezelésnek ami benne volt az árba az 5 nap után már nem fájt nagyon örültem ennek a születésnapi ajánsékomnak amit Tamás fiamtól kaptam. bármikor szívesen visszamenék mert nagyon jó hely.
Csendes alföldi város központjában szép, tiszta, új szálloda. Kényelmes parkolóval, kedves, fiatal, szolgálatkész, rugalmas recepciósokkal (ugyanis rögtön szobacserét kértem, hogy ne a felnőtt lányom és barátja legyen a szobaszomszédom. . . ). Az étterem modern berendezésű, tiszta, ízletes ételekkel, a pincérek szolgálatkészek, nem tolakodók.
A fagyizója isteni! Akkor volt a fagylaltok éjszakája. Volt még a csomagban strandbelépőnk, ami messzi volt ugyan, de kisvonattal mentünk ki. Akkor volt a vadász-halász napos rendezvény. Tudom ajánlani a nyugodt pihenésre vágyóknak, a tiszta helyet kedvelőknek, aki biciklizik és aki nem.
Ennyi kedves emberrel nagyon régen találkoztam!mindent meg kaptunk amit a foglalásban leírtak!csak ajánlani tudom minden pihenni kikapcsolódni vágyó embernek
Nagyon udvarias személyzet semmi negatívumot nem találtam. Tiszta rendezett szobák, illatos habfehér törölközők és ágyneműk. A játszó falat nagyra értékelték a gyerekek, minden gyermek aki itt üdült. Lehet pingpongozni tehát aki jól akarja érezni magát itt megteheti.
A fürdő messze van, de segítőkészek és vállalták személy gépkocsival elvittek a fürdőbe hazafelé pedig a vasútállomásra. Mindenkinek köszönjük ezt a szép üdülést. 1, 11 és 13 éves gyerekekkel voltunk. Vissza mennénk. Üdvözöljük a személyzetet és köszönünk mindent.
3 csillagos szállodához képest 5 csillagos hozzáállás a személyzet részéről, 5 csillagos választék az étkezéseknél, úgy választékban, mint ízekben. Kitünő hangulatú szilveszteri buli, remek ötlet a disznótor, amit a hagymás vértől a toros káposztán keresztül az orjalevesen át a friss tepertő, hurka-kolbász fenséges izek.
. . . . és a tanyasi pálinkák ! ! Nyárra, ha elkészül a wellneses bővítés, biztosan újra eljövünk, de addig is bátran ajánljuk mindenkinek. Gratulálunk a tulajnak, és a barátságos személyzetnek.
A városközpontban van, minden könnyen elérhető, de a fürdő kicsit messze van (2 km). Jó időben jólesett a séta, de esőben kellemetlen lett volna. Épp ezért hiányzik a wellness, ami még épül. A szoba kényelmes, a svédasztalos étkezés remek volt, a cukrászda süteményei finomak, még kóstolót is hoztunk haza.
A negatívummal kezdem: sajnos még nem készült el a wellnes részleg, de azt mondták, már nem kell rá sokat várni, ez év végére használható lesz! Ezen kívül minden szuper volt! A központtól 5 perces sétára, ugyanakkor csendes utcában található kis családias hangulatú hotel.
A személyzet udvarias, a szobák szépen kivitelezettek, az ágyak kényelmesek, az ételek prímák és bőségesek. Az alacsony árban még a strandbelépő is benne foglaltatott, ahová a szállástól autóval kb. 5-7 perc alatt értünk. A strand hatalmas területen található, rendezett, óriási füves részekkel, sima és gyógyvizes medencékkel. A büfék mérsékelt árúak és rettentő finom lángost sütnek. Egyszóval nagyon jól éreztük magunkat, ha valaki kimondottan csendes helyre vágyik, ugyanakkor szeretné magát jó ételekkel, strandolással kényeztetni, bátran keresse fel a hotelt, valószínűleg mi is visszatérünk, ha tehetjük.
Tökéletes kiszolgálás. Finom,bőséges ételek. Kellemes környezet. Mi kisgyermekkel(12 hó)mentünk. Mindent biztosítottak(ingyen) a kicsinek. Etetőszék,játékok. A séf külön megkérdezte hogyan készítse el a lányomnak a burgonyát hogyan szereti, tudja megenni. Kiskanalat,kistányért is adtak kérés nélkül.
Nagyon sok neves szálláshely megirígyelhetné ezt a csodálatosan nemes egyszerüséget. Ügyes szakács, jól kioktatott udvarias személyzet. Kellően válogatott és minőségű italok. Nem csak az étlapról lehet választani, amit kértünk mindent elkészítettek. Gratulálunk: Varga Nándor Fényképet csak az ügyesen kivitelezett tetőablak előtti függönyről készítettünk :-))))
A hotel szolgáltatásai megfelelnek a háromcsillagos értékelésnek. A személyzet nagyon szolgálatkész , kedves, barátságos. A szobák kényelmesek, tiszták. Aki akar persze talál apró hiányosságokat, de mi nem a hibákat szoktuk keresni. . . Ami nagyon hiányzott az a hűtőszekrény, de tudomásul vettük, hogy ez három csillagos szálloda esetén nem követelmény.
Az ételek nagyon finomak, izletesek. A cukrászda részben isteni finom a fagylalt és limonádéból is óriási a választék! A wellness részlegben a szauna rendkívül jó, a medencében a víz kellemesen meleg. Nagyon jól éreztük magunkat!