Hotel Délibáb Hajdúszoboszló - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Délibáb Hajdúszoboszló felújított belső tereivel modern, ízléses környezetet kínál a vendégeknek. A szobák komfortosak és tiszták, a berendezés igényes, az ágyak kényelmesek, és a pihentető éjszakák érdekében gondosan karbantartottak. A wellness-részleg kiemelkedő: gőzkabin, szaunák és sószoba mellett többféle medence biztosítja a teljeskörű feltöltődést; a gyógykezelések széles palettája járul hozzá a regenerálódáshoz.
A gyógyászati részleg dolgozói magasan képzettek, a kezelések professzionálisan és barátságosan zajlanak. Az éttermi kínálat változatos és bőséges, mind a reggeli, mind a vacsora kiemelkedő minőségű, az élményhangulat pedig kellemes. A személyzet minden területen udvarias és segítőkész, a londiner, a recepción dolgozók gördülékeny be- és kijelentkezést biztosítanak. A Hotel Délibáb Hajdúszoboszló elhelyezkedése kedvező, közvetlen átjárást kínál a strand- és gyógyfürdőkomplexumba, így a nap könnyedén a víz közelében telik. A felújított létesítmények harmonikusan illeszkednek a luxus érzetéhez, a részlegek rendezettsége és a tisztaság magas szintű. A jellegzetes nyugtató wellness-hangulat segít a kikapcsolódásban, miközben a szolgáltatások széles köre garantálja a személyre szabott pihenést. Több visszajelzés alapján az ár-érték arány rendkívül kedvező, és a szálloda sokak szerint a régió legjobb opciói közé tartozik. Összességében a Hotel Délibáb Hajdúszoboszló egy megbízható és kiváló lehetőség pihenésre, gyógyvíz- és wellnessélményekkel, barátságos személyzettel és ízletes étkezéssel.
Gyors és kedves kiszolgálás jellemzi a személyzetet, a szoba kényelmes és tiszta volt, a wellness részleg jól felszerelt, nagyon modern.Az ételek ízletesek, nagy a választék, elégedetten távoztunk.
Szoboszlón ez már a negyedik wellness hotel, ahol jártunk, de a vándorlásnak vége - ide fogunk visszatérni! ! ! Minden szuper, ami meg nem az ( pici lift, átlagnál kisebb szobák) azon sajnos nem tudnak javítani, hisz ekkorára alakították ki anno régen, ez van. De ami a mostani tulajon múlik, azokban a dolgokban maxiálisan kitesznek magukért!
! ! Írta egy hölgy itt, hogy a játszószoba egy terem végébe ledobált pár játék. . . . Hát, lehet nem ugyanott jártunk. . ? :) Rakok pár képet a játszóházról. Kár hogy ők nem találták meg, (ezek szerint) pedig még ki is van táblázva. . . A szobához járt egy ingyenesen használható mobil, amit még a szállodából is ki lehet vinni! ! A személyzet nagyon illedelmes, kedves, külön köszönet az étterembe a tetkós, szakállas srácnak, aki segített nekünk gluténmentes -ügyben :) A szoba táblán egy pici piros fény világít, ha vannak a szobába, igy nem tépik rá az emberre az ajtót a takarítók. . . Szóval, sok-sok apró figyelmesség, amitől igazán szuperül éreztük magunkat! Nem is tudnék ide mit írni, hogy min kéne javítani. . . . SEMMIN :)
Tiszta, kellemes környezet, a szobák is elegánsak,kényelmes fekhelyekkel! Hangulatos wellness részleg gyógyvízzel, többféle szaunával! Étkezési lehetőség bőséges és ízletes! Személyzet, udvarias, kedves! Kívánjuk őrizzék meg a jelenlegi állapotukat! Szívből ajánljuk másoknak is, szívesen visszatérünk!
Nagyon tetszett a szoba, kényelmes és nagyon praktikus a berendezése .Gyógy és vellness részleg kitűnő mind víz minőségben mind látványban . Az étkezés egyszerűen fantasztikus, minőségi alapanyagokból minőségi ételek készültek ,mind amellett változatos is . Van viszonyítási alapom tehát ezt elhihetik !
A szálloda nagyon jó helyen van,a konyha nagyon remek.A szobában az ágy nagyon kényelmes.Minden szempontból megfelelő volt.Egy hiányosságot tapasztaltam:a szobában egy darab üvegpohár, és egy darab műanyag pohár volt.Egy négycsillagos szálloda talán megengedhetne két-két üvegpoharat italfajtánként.
Köszönjük a hotel vezetőségének és személyzetének a figyelmes gesztust, hogy fel köszöntöttek a születés napom alkalmával. Jó érzés volt, hogy így odafigyelnek a vendégekre. Egy zavaró tényező volt, dohos szag uralkodott a szobában, amitől az állandó szellőztetés mellet sem tudtunk szabadulni. Ettől függetlenül máskor is szeretnénk igénybe venni szolgáltatásaikat.
2 éjszakát töltöttünk itt , de a jók hamar elmúlnak. Nagyon színvonalas hotel. Szuper, hogy a hotelből egyenesen átlehetett menni a strandra. Nagyon tetszett a szálloda az étterem kedves, hangulatos az ételek lenyűgözőek. A Wellness rész fantasztikus a szaunák, sókabin kellemes, nyugtató. Csak ++++ véleményt tudok mondani! Köszönöm Hajdúszoboszló!
Remek hat napot töltöttünk a szállodában ami nagyon kultúrált és tiszta! Nagyon jó dolog,hogy a strand belépőt meg lehet venni a szállodában és onnan át is lehet menni a strandra! A személyzet nagyon barátságos a szobák tiszták és finom változatos a svédasztalos ellátás! Szívesen maradtunk volna még egy pár napot,és szívesen vissza jönnénk!
Hello!Nagyon meg voltunk elégedve a Hotel Délibábbal nagyon színvonalas volt a reggeli es vacsora is es nagyon finomak es választékosak voltak!A tisztaság is kitűnő volt,es a személyzet is nagyon kedvesek!A wellness részleg is csodás volt es pihentető!Én 2 dík éve ide járok es jövőre is ide szeretnek jonni !!!
Az 5=7 akciós ajánlattal töltöttünk el 9 napot a szállodában.Jó helyen,közel az esti forgataghoz,a strandhoz. Olyan jól éreztük magunkat,hogy egy éjszakával megtoldottuk az ott tartózkodástunkat.Kicsit sokat utaztunk ,de megérte.