Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló bemutatkozása
A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum területén található a háromcsillagos Hungarospa Thermal Hotel, amely nyugodt, csendes környezetben biztosít magas színvonalú gyógy- és rekreációs szolgáltatásokat.
3 napot töltöttem a Hungarospa Thermal Hotelben. Nagyon kellemes kikapcsolódás volt, figyelmes személyzet, tisztaság, nagyszerű ételek és kiszolgálás. Külön előny a fürdő közelsége, átjárási lehetőség. Újból tervezem a látogatását.
Szuper volt és árban igen kedvező,hogy minden napra kaptunk belépőt a fürdőbe. Egyetlen kicsi hiányérzet,hogy a szálloda medencéibe 14 év alatti gyerek nem mehet be,ezt én nem olvastam a tájékoztatókban sehol. Véleményem szerint 1 olyan medence kialakítható lehetne,mivel sok kisgyerek is volt.
Tiszta ,rendben tartott hotel,kényelmes ágyakkal,tiszta ágyneművel. A medencék vizét naponta cserélik,hőmérséklete nagyon kellemes még ilyenkor márciusban is. Ki sem kell menni a hotelból mégis élvezhető a gyógyvíz és mindenféle kezelés. A konyhája minden finom a haltól a vadig minden megtalálható. Nyugdíjas vendégeknek elsőrangú. Még visszatérünk ide, mert ha Szoboszló akkor Thermál Hotel! !
Nagyon tiszta ,rendben tartott hotel,kényelmes ágyakkal,ropogós ágyneművel. A medencék vizét naponta cserélik,hőmérséklete nagyon kellemes még ilyenkor márciusban is. Ki sem kell menni a hotelból mégis élvezhető a szoboszlói gyógyvíz. A konyhája nem nagyzoló,minden finom,egyszerű. Nyugdíjas vendégeknek elsőrangú, unokák nélkül,mert nincs gyereknek való medence. Még visszatérünk ide.
Príma volt az ellátás (reggeli + vacsora), maga a "bőség kosara" , a felszolgálók mindig pótolták a fogyóban lévő ételeket. Kaptunk karszalagot a városi gyógyfürdőbe, és az Aquapalace-ba, e két helyen órákat töltöttünk az élménymedencékben és a jó meleg gyógyvízben.
Emellett a szállodának is volt saját wellness részlege, tökéletes tisztasággal és jó hőmérsékletű gyógyvizekkel. Csoda jól éreztük magunkat, a szoba is tágas és kényelmes volt. Így egy jót "nyaraltunk" télen!
7 napot töltöttünk a férjemmel HUNGAROSPA THERMAL HOTEL -ben Hajdúszoboszlón. Csodás hét volt számunkra. Teljesen kipihentük magunkat. A Hotel személyzetére nagy , nagy csillagos ötöst adok. Mindenben a a segítségünkre voltak. Idős házaspár lévén ha lesz még alkalmunk csak ebbe a hotelba jövünk. Helyben volt minden.
Udvarias személyzet, kedves kiszolgálás! Bőséges finom ételek ! Ami nem tetszett,többszöri telefonálás után sem kaptam idő pontot az orvoshoz,ezért első napon nem tudtam igénybe venni a kezeléseket ! Kissé jobb szervezéssel elkerülhető lett volna a váratlan csoport érkezése,akik miatt nem volt időpont csak délutánra.
Egyik nap hideg volt a termál víz. Reggelinel sokminden fogyoban volt. Egyáltalán nem kisgyerek barát hely. Azt mondták 4 óra után kisgyerekkel körbe lehet csak menni a városon keresztül az aquapalaceba, mikor este 8 óráig nyitva volt a kempingen keresztül az átjáró és ezt magunktól kellett megtalalnunk mert nem mondtak hogy ott sokkal rövidebb.
A Hungarospa Thermal Hotelben jártunk,ami közvetlenül a hajduszoboszlói fürdő mellett helyezkedik el. A fürdő minden korosztály ígényeit kielégíti. Van fedett,nyitott strand,csúzdapark,gyógyfürdő és egy új prémium zóna. A szállodának is van saját gyógyfürdő medencéje és kezeléseket is lehet kérni.
A reggeli,vacsora svédasztalos étkezés,ami választékos és ízletes. A személyzet kedves és segítőkész. Mindennel meg voltunk elégedve,nagyon jó ár-érték arányban.
Minden tökéletes volt. Segítőkész, kedves személyzet. Az ételek finomak voltak, a választék is megfelelő volt. A WIFI gyenge volt, de nyaraláskor az ember beszélgessen inkább a barátaival, és a családtagjaival.
4200Hajdúszoboszló, József Attila utca 25.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• Spa & wellness center • fodrászat • manikűr • masszázs • pedikűr • szolárium • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • finnszauna • merülőmedence • gyógymedence • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban