Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében, a városi gyógyfürdőtől mintegy 500 méterre található a Hotel Hőforrás. A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik. A szálloda épületében egész évben üzemelő fedett termál medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium található.
Május 1-től szeptember 30-ig a szálloda kertjében úszómedence, gyógymedence, és gyerekmedence áll a vendégek rendelkezésére.
Már többször voltunk ott. Volt, hogy télen mentünk, volt, hogy nyáron, mindkét esetben jól éreztük magunkat. A víz kitűnő, a szálloda elfogadható. A félpanziós ellátás finom és bőséges. Hajdúszoboszló nagyon szép, rendezett , hangulatos város. Hozzánk szerencsére közel van, így egy hétvégére is érdemes elmenni, mert nem kell sokat utazni.
A medencék nagyon jók voltak,szép hely,rendezett szép udvarhely. Viszont a szoba kicsi,rossz elrendezés ,fürdőszobára ráférne egy alapos felújítás és a szoba berendezésére is hűtő csak akkor csukódott ha bezártuk nagyon lelakott úgy egésségében.
Az étel az aránylag jó volt,de csak akkor volt minden ha az étkezés elején mentünk le,az utántöltés nagyon akadozott,nem egyszer koszos asztalterítő volt. A reggeli az kicsi változtatással de nagyon hasonló volt,egy kivétellel fiatal rövid hajú hölgy ő nagyon kedves volt az étteremben,de a többiek morcosak ,kedvetlenek, valószínű már fáradtak,de én is mosolygok a munkahelyemen a vevökkel akkor is ha fáradt vagyok napi 10-12 óra után is,ezáltal elvártam volna én is. Nekünk a fürdő tetszett,a többi sajnos csalódás volt. A szoba közel sem úgy nézett ki mint a kèpeken. Mi már többször nem fogunk ott nyaralni. Sajnálom .
Igazából azt nem értettük, h miért nem költenek 1ft-ot sem semmilyen felújításra, (medencék,szobák. . . stb)mikor szinte mindig teltházas a szálloda. Nagyon megállt abban a 70-80-as évek szocialista mintájában és azóta se semmi változás. Amolyan retro hangulatú,de ezért a pénzért máshova is mehettünk volna.
A személyzet és az étel rendben volt,csak sajnos kifogtunk vagy 300 nyugdíjas népdalkört. Nem tudtak viselkedni, s még mi fiatalok vagyunk letetemtve sok esetben. A személyzet előtt le a kalappal mert türelmesek voltak velük.
Glutén érzékeny vagyok, nem volt ennek megfelelő étel és a reggelinél sem biztosítottak kenyeret. Egy valamit magára adó szálloda már biztosít legalább a reggelihez kenyeret, itt közölték velem , hogy vegyek magamnak. A pincér udvarias volt de egyedül nehezen bírta a vendégek ellátását.
Koszos asztal fogadott minket mind két étkezésnél az evőeszközöket és poharat rendszerint kérni kellett. Volt, hogy az evőeszköz ragadt. . . . . :(, de legalább kaptunk. A legfelháborítóbb a gyógyászati recepció ifjú szemüveges hölgye volt, aki tapintatlan alul művelt stílusával viseltetett a vendégek irányában. A kolléganőjével folyamatosan a negatív megjegyzéseiket hallottuk, hogy pl. "nincs víz" nem tudom mire vonatkozott a megjegyzés, viszont a szálloda bármilyen hiányossága nem tartozik a vendégekre , mint ahogy rám sem. Azt gondolom a külső tükrözés arról kell, hogy szóljon , hogy ezen a helyen a nehézségek ellenére is minden rendben megy. A vacsora nagyon gyenge volt. Volt, hogy üres főtt tészta volt kirakva, örök rejtély, hogy mihez kellet volna elfogyasztani. A recepciós hölgy az érkezésünkkor letegezett minket, mivel" egy korúak vagyunk". Nehéz lett volna visszautasítani , ezért elfogadtuk. 10-es skálán a szállodának 2 pontot adok. Nagyon sajnálom, de beárnyékolta a sok-sok hiányosság az ottlétünket.
A szálloda olyan mint amikor elkészült cca. 40 éve. Tisztaság van. A személyzet barátságos és segítőkész. Az ételek megfelelnek az elvártnak, svédasztal miatt mindenki talál magának megfelelőt, ha elfogy egy fajta étel, cserélik (feltöltik). A szálloda területén található több medence.
A kültéri termálvizes medence egy kicsit koszosabb volt az elvártnál amikor augusztus végén voltunk. A kinti büfé ételei közül a lepcsánkát ajánlom. A szállodát csak olyan embereknek ajánlom akit nem riaszt meg, a retró szálláshely, viszont ajánlom mindazoknak akik ár-értékben gondolkodnak.
Kedves és figyelmes személyzet dolgozik itt. A vacsorák házias jellegűek voltak, személyzet figyelt arra, hogy mi fogyott el és feltöltse, bár az első napokban a vacsora számunkra már kellemetlenül túl sós volt, de pár nap után változott és kellemes volt. Ezt a pozitív változást nem csak mi vettük észre mások is elismerően beszéltek róla.
Mikor mi voltunk nagy forróság volt és a klíma nagyon hiányzott, ezen a területen lehetne fejleszteni. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Szép helyen van a szálló, este felé nyüzsgő sétáló utca.
8-dik emeleti szoba, nincs klíma, se ventillátor 40 fok a szobában. Vacsoránál túl zsúfoltság, nem volt úlőhely, várni kellett hogy más befejezze az étkezést, csak úgy tudtunk bejutni. szervezetllen az egész, nincs ülésrend szoba szerint. 5 éjszakát voltunk, minden nap a vacsoránál ugyan az a süti volt, nincs választék.
nem cseréltek törölközőt, nem takarítottak. a wc papírért is szólni kellett. köszönjük a lehetőséget, de nekünk csalódás volt többet oda biztos nem megyünk. amúgy nagyon jó helyen lenne, közel mindenhez, de ez a retróbbnál is retrób. költeni kéne sokmindenre.
Tetszett a sétány. Nem voltam meg elégdve a reggelivel kivolt fogyva az étel nemtudták tölteni az aszal ha üres volt evöeszközt nem cseréltek,nem volt kávéskanál se,vacsoránál fél 7 kor már sokminden nem volt nem kérdezték meg kérünk e inni valamit.
irták hogy hajszáritó van de csak a portán lehetett kérni,ilyen melegben egy ventillátirt tehettek volna a szobákba nem azt is kérni,Vágytam eddig Szoboszlöra de ide többé nem. Az ár az ellátáshoz drága.
A hitelre ráférne egy nagyobb felújítás. A szoba tiszta volt de a fürdő kritikán aluli. Retro az egész hotel.Nincs légkondicionàlás a ventilátort bérelni lehet plusz költség ellnenében. Nincs a szobaszámnak mefelelő napozóágy, a reggeli nem változatos, vacsoràhoz nem lehet italt rendelni.
Hotel Hőforrás válasza
Tisztelt Vendégünk! Köszönjük, hogy visszajelzésével hozzájárul szolgáltatásaink fejlesztéséhez. A fejlődés fontos számunkra, így megteszünk mindent azért, hogy a jövőben ne érje hasonló kellemetlenség Vendégeinket! Minden jót kívánunk!
2022. augusztus 22., Kiss-Földesi Ildikó, Hotel Hőforrás
Többször voltunk már a Hőforrásban, csak ketten vagy a kis unokákkal, de a medencék vize miatt mindig visszatérünk,- jó a szellőzés , kellemes vízhőmérsékletek, tiszta gyógyvíz és folyamatosan működő hidromasszázs . Maga hely is csendes, nyugalmas, aki nem bulizásra vágyik, hanem pihenésre annak tökéletesen megfelel. Negatívum, hogy a WIFI-t az emeleteken nem lehet elérni.