A háromcsillagos Hotel Xavin Restaurant & Wellness a Baranya megyei Tenkes-hegy lábánál fekszik. A napsütötte Harkányban található szálloda immár 15 éve áll a pihenni, szórakozni, különleges élményekkel gazdagodni vágyó vendégek rendelkezésére.
A varázslatos kisváros és környéke számos olyan programlehetőséget rejt, mint a lovaskocsis városnézés, a sétahajózás a Dráván vagy a látogatás az Európa-hírű Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben.
Nagyon szép minden,a kiszolgálás gyors volt, kedves személyzet,szinte a városközpontban található, kisgyermekes családnak is megfelelő, csak ajánlani tudom
A wellnessben nem működtek a szaunák, nem volt bekapcsolva. A medence vize túlságosan hideg volt. A szobában nem volt fűtés és csak többszöri kérésre csinálták meg éjszakára. Egyszerre 50 poloskát porszívoztak össze (élők voltak) az amúgy sem túl tiszta szobából. Az ételek jók voltak.
A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt. A szállás minden igényüket kielégítette. A wellness részleg szuper. A masszázs kitűnő volt. Mindennél elégedettek voltunk. Egyetlen dolgot kivéve. A szállodában kifejezetten sok volt a külföldi vendég. A reggeli során nem engedték hogy az üres asztalnál helyet foglaljunk.
A személyzet segítségét kellett kérni. Nyilván ez nem a szálloda hibája. Javaslatom az lenne ha egy közös csoport érkezik nekik jelöltelek ki egy részt ahova letudnak ülni. A többi vendég pedig választáson szabadon a szabad helyek közül. Erre szerintem szükséges oda figyelni, egy rosszérzést okozott bennünk az incidens. A szálloda személyzete intelligensen pár másodperc alatt megoldotta a helyzetet. Ez szintén figyelemre méltó.
A szállodával teljesen megvoltunk elégedve, csak az étkezések azok nagyon gyengék. Nem egy 4* szállodának megfelelőek. Kevés választék, mindig elfogyott szinte minden, úgy kellett kérni, hogy hozzanak. Gyönyörű szálloda, jó helyen van.
Mi mindennel elégedettek voltunk,csak az utcafronti szobában pihenni nem lehetett ! ! A klímát nem bírom,az ablakot ajtót zárni kellett ,az utcai forgalom zaja késő estig zavaró volt. Ha mennénk kérnénk a másik oldalon szobát! További jó egészséget a személyzetnek! Tisztelettel :
Szép berendezésű, újszerű állapotú szálloda. A szobák jó elosztásúak, megfelelő tároló lehetőségekkel. Negatívumok: kényelmetlen kemény matrac, nagyon kevés magyar tévécsatorna, szinte szobahőmérsékletű hűtőszekrény. A klíma bekapcsolható és kikapcsolható, de egyénileg nem állítható, a központi vezérlése a recepción van.
A wellness részleg bár szép, de a nagyobb medence úszáshoz is túl hideg, a jacuzzi pedig csak félig-meddig működik. Az ételek finomak, de nem túl változatosak, aki ételérzékeny, vagy vegetáriánus, jóelőre szóljon oda, mert a kínálatban alapesetben nincsenek ilyen választási lehetőségek.
a fürdő tusolo ajtaja kezemben maradt,a wc ülőke rossz volt,ráadásul nem volt szagelszivo a fürdőben,a szobában pedig nem lehetett összehuzni a sötétitő függönyt,szemben 2 emelet,a sikképernyős tv 6 magyar nyelvű csatorna(smart tv)NYUGODT Pihenést pedig a szoba alatt lévő konyha biztositotta reggel6-21.
3igegy lakatos műhely zajaival,plusz szagok az ágybetéttől a keménysége miatt alig tudtunk ,vacsora desszert puding,másnap reggel pedig már nem is ülhettünk a teritett asztalokhoz,csak egy vinil lapos alátétet kaptunk,szoltam a recepcion a függöny és wc miatt,nem történt semmi ,röviden ennyi a 4csillagrol,ennyi. . .
A szálloda elhelyezkedése és modern stílusa csodálatos volt. Nagyon szépen berendezett és csillogó szálloda. Külön érdem, hogy az erkélyen lehet dohányozni. A szoba elfogadható volt, de a rossz élmény a fürdőszobában keletkezett. A zuhanyzó túl kicsi egy átlagos embernek is. A fürdőben nem működött a szagelszívó csak hébe hóba.
A vacsora tökéletes volt mindig találtunl a fogunkhoz illő fogást. Álltalában 2 levest és 3 főételből lehetett választani. Ez azért nem méltó egy 4 csillagos szállodához. A reggeli főleg nem tükrözi a 4 csillagot. Úgy viselkedtek, mintha nem készültek fel volna ennyi emberre. A rántotza nagyon finom volt, de egyszerűen állandóan elfogyott. Csak nagyon nehezen tudták pótolni. A wellness részleg nem rossz, de teltház esetén színte használhatatlan, mert van egy 8 fős pezsgőfürdő és egy pár férőhelyes gőzkabin, sószoba és finn szauna. De ne csak a rosszat írjam! A személyzet rettentően aranyos és kedves és bármiben segítenek. Ő tompítottak minden negatív benyomást! !
Személyzet kedves. A szobával egy volt a gond, amit jeleztem is: 4 sávos út mellett volt. Nyílászárók nagyon rosszak, behallatszódott a kocsik zaja. Klíma 24 fokon fűtött, amit nem lehetett a szobából irányítani. Éjjel le kellett szólnom, hogy kapcsolják ki. Első este a kihozott pohár bor fel volt vizezve, illetve kihozták úgy, hogy az aljában ott volt a borkő. Vacsora, nem rossz. Egy 4 csillagos szállodától egy kicsit többet vártunk.