Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Légy te a legromantikusabb Valentin-napon!

Most jött el az a pillanat, amikor elhatározhatod: az idei Valentin-napon olyan különlegesen édes meglepetést szerzel szíved választottjának, amire még száz év múlva is emlékezni fog!

Ha tanácstalan lennél, ne izgulj. A plusz jó hír, hogy ebben most mi is tudunk neked segíteni!

Tudod, hogy kedvesed rózsaszirmokkal díszített ágyról, pezsgős fürdőzésről, meghitt, szerelmi bájitalról, gyertyafényes vacsoráról álmodozik? Akkor mire vársz? Váltsd valóra! Mert lehetséges, tényleg!

 

Kedvezmények, különleges ajánlatok

Ha el szeretnéd nyerni a legszeretőbb szerelmes címet, akkor fogd kézen életed értelmét és mutasd meg neki, milyen is egy igazán édes, csoki illatú, romantikus Valentin-nap! Mivel lepnéd meg? Meghitt vacsorával? Legyen! Szobába készített különleges meglepetésekkel? Még szép! Romantikus fürdőzéssel? Naná! Ha hiszed, ha nem, mindez csak töredéke a hazai szállodák adta lehetőségeknek. Mert lehet ám ezt fokozni (és fokozzák is) például bőségesebb menüválasztékkal, különféle fantázianevű üdvözlőkoktélokkal, sztárfellépőkkel, kedvezményekkel és akár a díjmentes kései kijelentkezéssel is. Ráadásul egyes szálláshelyek nemcsak a romantikus napra, hanem akár egész hónapra is ugyanazt az ajánlatot kínálják. Szóval, érdemes alaposan körülnézned!

 

Szerelmes tippek az ország 5 pontjáról

Kortyolj szerelem koktélt a gárdonyi Vital Hotel Nautisban! További részletek és foglalás>>

Vegyél részt a tiszafüredi Tisza Balneum Hotel szombati szauna rituáléin! További részletek és foglalás>>

Fürdőzz pezsgővel, hangulatos gyertyafényben a hévízi Lotus Therme Hotel&Spa belső medencéjében! További részletek és foglalás>>

Ne hagyd ki a romantikus lovaskocsikázást a vadregényes Szigetközben, amellyel a dunakiliti Diamant Hotel kedveskedik a szerelmeseknek! További részletek és foglalás>>

Fogyasszátok el kettesben a szobába készített Valentin-napi epret és pezsgőt a harkányi Hotel Xavinban!További részletek és foglalás>>

 

És még nincs vége! Ha benézel IDE, találsz még sok jó ötletet.

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Bükk-vidék csodálatos gyöngyszeme, itt található Magyarország második legnagyobb temploma, ez a helység ad otthont a Gárdonyi Géza Színháznak, és ez az a település, amely messze földön híres zamatos vörösboráról.
Ha azt gondolod, az alvásnál nincs pihentetőbb dolog, akkor tévedsz, az éjszakai fürdőzés ugyanis legalább ennyire ráncokat kisimító tevékenység. Lebegj, relaxálj, töltődj! Megmutatjuk, hol.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Pecázók paradicsoma: 5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel
Néha legszívesebben fognátok magatokat és kisétálnátok a szürke hétköznapokból, hogy élményekkel színesítsétek meg az életet? Akkor vigyetek magatokkal pecabotot is, és lassuljatok le a most következő szállásokon, ahol még saját horgásztó is rejtőzik!
Utazási tippek és szállásajánlatok húsvétra és a tavaszi szünetre
Az idei húsvét lezárja a márciust és elkezdni az áprilist: a négynapos hosszú hétvége alatt még emlékezetesebbé tehetjük az ünnepet, ha valamelyik hazai wellnesshotelben foglalunk szállást. Olyan vidéki szállodákat gyűjtöttünk össze, ahol a felnőtteknek sem kell lemondaniuk a pihenésről, és a gyerekek számára is változatos programokkal készülnek.
8 szuper szállás tipp: wellness hotelek Budapest környékén
Ha kedvetek támadna eltölteni néhány napot egy Budapesthez környékén egy wellness hotelben, ami nincs túl messze a fővárostól, de mégis ki tudtok szakadni nyüzsgésből, akkor van egy jó hírünk! Bármelyik irányba is indultok, biztosan találtok olyan helyet, ami megfelel az elképzeléseiteknek. Mutatunk most 8 wellness szállodát, ami nem fog csalódást okozni.
Hozzuk ki a legtöbbet a télből: Magyarország legjobb kültéri medencés wellness szállodái
Van annál jobb dolog ebben a jeges időben, mint egy meleg medencében üldögélve nézni a fejünk felett a csillagokat? A cikkünkben összegyűjtött szállodák nem csupán pihenést, hanem élményt is kínálnak, amely ötvözi a gyógyító vizet, a kényelmet és a lenyűgöző környezetet. Legyen szó romantikus hétvégéről, családi vakációról vagy egyszerűen a mindennapi stressz elkerüléséről, ezek a hotelek garantáltan emlékezetessé teszik az ott-tartózkodást.