A hotelben nem volt légkondicionálás. A bárban a fogyasztási lehetőség csak este volt. Az ételek finomak voltak, bár nem hagyományosak ezért a gyerekek több esetben nem ették meg. Nem magyar ízek voltak hanem inkább felvidékies. Az adagok a szép takarékos, mutatós tálalás ellenére sem voltak elegendőek.
A hotel kimondottan idősebb emberek fogadására rendezkedett be, ezért családosoknak nem ajánlom. Semmiféle sport, játék tevékenységre nincs lehetőség még a gyermekek számára sem. Rossz idő esetėn tömény unalom. A hotelben ugyan van wifi szolgáltatás ami azonban csak szakaszosan működik. Minden problémára (wifi, bicikli) az a válasz érkezett, hogy a hiba kiküszöbölése folyamatban van. Harkány: A város gondozatlan, nincs karbantartva. Minden második szolgáltatô hely vagy rėgóta be van zárva vagy kiadô. A fű és a sövények nincsennek lenyírva a parkok gondozatlanok. Arra azėrt van a vårosnak kapacitása, hogy a fürddő környékén az autósoktól parkolási jegyet szedjen és , hogy büntessen.
Nagyon elégedettek voltunk mind a szobákkal, a tisztasággal és az étkezéssel. A személyzet rendkívül figyelmes volt. Lehetőségünk volt választani, hogy hol szeretnénk vacsorázni (étterem vagy terasz). A szálloda fekvése kiváló. Csendes helyen van, mégis 5-10 perc kényelmes sétával minden elérhető.
Ingyenes parkolója van a platán fák árnyékában. Hatalmas füves udvara van, ahol a gyerekek játszhatnak, sportolhatnak, anélkül, hogy bárkit zavarnának. Félpanziós ellátással voltunk, bőséges választék volt a reggelinél, a menü választásos vacsora is változatos, finom volt.
Érkezés elötti napon foglaltuk le a szállást a neten. Kommunikáció jeles. Szivélyes fogadtatás, remek, erkélyes szoba. Reggelis ellátásunk volt, a svédasztalos étkezés bőséges és választékos. Zárt, ingyenes parkolás. A fürdő pár perces séta. Személyzet kedves, udvarias. Tisztaság rendben. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Számunkra a Hotel Platán,a nyugodt pihenést jelenti! Többször voltunk a vendégük,(5x)mert elégedettek vagyunk a szolgáltatásaikkal! A Személyzet,és az Igazgató kedves,közvetlen,segítőkész! Az ételek bőségesek,finomak,változatosak! A szobák,és a közös helyiségek tiszták,otthonosak! Zárt parkolóban hagyhatjuk az autót.
Családommal tavaly júliusban töltöttünk itt egy hetet. Elégedettek voltunk a szállodával, a kiszolgálás, személyzet, illetve az étel is rendben volt. Ami annyira nem tetszett, hogy túlságosan meleg volt a szobában, és a mennyezetre szerelt ventilátor az akkori nagy hőségben kevésnek bizonyult. De összességében nagyon jól éreztük magunkat, maga Harkány csodás hely.
A Komfort Hotel Platán, mint szálláshely nem tartozik az igazán kedvenceink közé. Szűk, kis méretű szobánk volt, nagyon kevés hely volt a ruháinknak és összesen kettőnknek 3 vállfa állt rendelkezésre. A szobánk azon a részen volt, ahol nem volt lift az épületben, úgy kellett a bőröndöket a lépcsőn felvonszolni.
Igazából egy felújított munkásszállóra emlékeztetett. A konyhája viszont nagyon kellemes gasztronómiai élményt nyújtott. Más szolgáltatása nem volt a szállónak. Viszont a fürdő igazán remek volt és ha más igénye nincs az embernek, csak a fürdő miatt érkezik Harkányra, akkor a Komfort Hotel Platán szolgáltatásai csak másodrangú szempontokká válnak. Volt hol aludni, kaptunk finom ételt és jót gyógyultunk a fürdőben. Ennyi!
3 éjszakát töltöttünk a hotelben, ami tiszta és barátságos. A reggeli finom és bőséges volt. A reggeli és esti séták a csendes , illatos utcákon nagyon jól esett. A fürdő mellett fitness park, aki arra jár próbálja ki. Na, és az óóóóriás adag fagyik!! Jövő tavasszal újra megyünk! Csak ajánlani tudom! :)
A személyzet nagyon kedves volt.Böséges reggelit és vacsorát kaptunk.Nagyon kedvező áron tudtunk ott pár napot eltölteni,és mellé még fürdő belépőt is kaptunk.Ha legközelebb megyünk Harkány városába,akkor is ezt a hotelt válasszuk.Azt tudom mondani mindennel megvoltunk elégedve.Köszönjük!
Első pillantásra is megnyerő,szépen,igényesen felújított hotel. Ápolt szép környezetben. Belül,rend és tisztaság. A szobánk ugyan kicsi volt,de ebben az árban nem is várhattunk el komfortosabbat. Ételek változatosak,bőségesek és finomak voltak. A szakácsot dicséri az,hogy a tíz nap alatt nem ismétlődött az étel.
Összességében: tökéletes! Ajánlom mindenkinek ezt a csodás Hotelt, amennyiben pihenni szeretnének egy jót, barátságos, korrekt, kedves és szakértő kiszolgálásra vágynak, bőséges és finom ételekre, valamint tisztaságra. Külön kiemelném a szobákat, nagyon szép, rendezett, tiszta helyiségek fogadtak bennünket.
A személyzet értünk volt! Egy negatívum, de ez is inkább csak formalitás: vékonyak a falak, s szinte tisztán hallottuk a kedves "szomszéd" mindennemű mondanivalóját. :) Ezt leszámítva nagyon jól éreztem magam.
7815Harkány, Bartók Béla u. 15.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
1900
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 20 kg-ig: 8000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska, 10 kg-ig: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya, 10 kg-ig: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár