Éva mama étterem értékelései

Értékelései
8
11
4
11
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Éva mama értékeléseit!

Olvasd el Éva mama étterem értékeléseit!

Átlagos étteremben átlagos ebéd. -

Postakocsi Étterem Martonvásár

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 22.
A Brunszvik kastély parkjában jártunk ezen a szép októberi napon, nagyon sok szép fényképet készítettünk és a jó levegőn megéheztünk. Úgy döntöttünk, hogy a helyi Postakocsi Étteremben megebédelünk. Gyönyörűen sütött a nap. így a kerthelyiségben foglaltunk helyet, másokkal együtt. A felszolgálás akadozott, délidő volt, elég sokan voltunk és folyamatosan jöttek a vendégek.
Megosztom
A pincér jópofa volt! -

Öreg Kőrössy Halászcsárda Szeged

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hazafelé jövet Erdélyből vasárnap este, úgy döntöttünk, hogy megvacsorázunk magyar földön és éppen itt Szegeden. Mindkettőnknek férjemmel korábban jó benyomásunk volt az étteremről, de most olyan szomorú, elhagyatott benyomást keltett, alig volt vendég, mire mi megkaptuk az ételt, már csak mi voltunk a belső helyiségben.
Megosztom
Ha csak az ételre koncentrálsz, nem fogsz csalódni! -

Potykacsárda Baja

2017. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2017. szeptember 8-án jártunk társasággal a csárdában, ami egyáltalán nem volt csárda jellegű, inkább egy átlagos kifőzde hangulatát idézte. Viszont a hal ételek finomak voltak, a pincér udvarias volt. Volt viszont egy eléggé furcsa helybeli szokás, ami nem vendég barát, ugyanis az étkezést befejezve a fizetés úgy történt, hogy mindenkinek oda kellett mennie a pulthoz, és bediktálnia a fogyasztást, majd végül fizethetett.
Megosztom
2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szilveszteri programot a szálloda úgy hirdette meg, hogy a 20-as évek stílusában lesz a műsor -táncos lányok és fiúk-, valamint a zene is. Érdeklődve vártuk a szilvesztert. Megérkezésünkkor, oda vezettek az asztalunkhoz, ami az étteremhez épített pavilon szerű részben volt. Azon kívül, hogy sötét volt, borzasztóan hideg is.
Megosztom


TérképX