A Hotel Erzsébet Hévíz szívében, a világhírű gyógyfürdő bejáratának közvetlen közelében helyezkedik el. A szálloda 47 ízlésesen berendezett szobája, melyből három nappalival bővített, kényelmes elhelyezést biztosít vendégei számára. Minden szoba rendelkezik klímaberendezéssel, saját fürdőszobával, színes televízióval, rádióval, telefonnal és minibárral.
Nem volt működőképes WiFi a szobánkba. Nem tudtuk a törölközőt megszárítani a másnapi strandhoz, mert nincs egy szárító amire kiteríthető, ezt orvosolták plusz törölközővel amikor szóltunk. A tisztaság szelektív, nem terjed ki pl. a szappanadagoló tetejére, amin több hetes koszréteg volt, ez több dologra igaz volt.
A köszönésre 10-ből 7-szer biztos nem reagáltak, tisztelet a kivételnek. Az étteremben a pincér 3-ból 1-szer kérdezte meg mit kérünk inni, nekem kellett utánaszólni vagy éppen megkeresni, hogy kérjek. Nem kielégítő a kínált étel választék és minőség sem. Kétféle leves és főétel volt, valamilyen tésztával kiegészítve, plusz egyféle desszert. A gesztenye püré mellé csak növényi spray, tejszínhabnak nem nevezhető hulala és egyéb habspray volt kirakva. Ennek ellenére minden nap volt legalább egy olyan étel, ami finom volt, de többet vártam. Nem választanám ismét. . .
Szép a város. Idegenforgalomból él, de egyre nehezebb az egyedi igényeknek is megfelelni és a színvonalat is tartani. Nekem tökéletesen megfelelt arra a célra, hogy régi emlékeket elevenítettem fel. Jó volt, hogy a túl sok luxuslehetőség mellett a laposabb pénztárcájúakat sem zárják ki. Tökéletes kikapcsolódás 4 napra. . . . Ajánlom a földön járóknak.
Nagyon jó szállás, jó adottságokkal, mindenhez közel! Sajnos a wellnes részleg: kettőből csak egy szauna volt használható, a jakuzzi és a másik szauna vírushelyzet :) miatt zárva! ! Úgy volt hirdetve, hogy létszám svédasztalos vacsora/ vagy három fogásos vacsora : az étterem péntek este tele volt de a svédasztalos vacsora elmaradt!
Sőt ki kellett választani egy A4-es papírról , hogy három féle másodikból melyiket válasszuk! ! A desszert is rajta szerepelt a listán de azt mondták: az mindig változik…. Ne is nézzük! Reggeli svédasztalos volt, bőséges, jó, viszont a narancslé rettenetesen fel volt hígítva vízzel!
A szálloda elhelyezkedése kiváló, aki a város központi részen szeretne megszállni. Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves és barátságos. Reggeli vacsora megfelelő. Hotel Erzsébet szállodát ajánlani tudom.
A szálloda a helyi körülmények között nagyon jó helyen van. Hátizsákos utazóként örültem, hogy a buszpályaudvar a szálloda hátsó bejárata mellett van. A személyzet minden tagja szivélyes és szolgálatkész. Pl. kérésemre módosították a számomra kijelölt szobát másikra, koffeinmentes kávét szereztek nekem, és más kedves megnyilvánulásuk is volt.
A félpanziós ellátás megfelelő volt. A konyhát jó szakemberek vezethetik. Ha egyszer sor kerül a szobák felfrissítésére, remélem, felújítják, és nem dobják majd ki a valódi fából készült bútorzatot.
Hotel Erzsébet válasza
Kedves Perlaky Gyuláné! Örülünk, hogy jól érezte magát szállodánkban, Reméljük, hogy legközelebb is minket választ. A szobák felújítása már folyamatban van, de a bútorok egyenlőre még biztos hogy maradnak.
A recepciós fiatal làny kritikán aluli hangnemben és stilusban beszél! 2napra mentünk. A wifi nem müködött! A tv nézhetetlen! Rádió nincs! A jakuzzi “éppen” leeresztés alatt volt! A szoba olyan mértéküen koszos volt,hogy attòl féltünk,hogy a gyermekünk beteg lesz! Erről készítettem fotokat! Mindezt 60.
000. -/2 nap! Pihenni nem lehetett egyrészt a rengeteg ideg miatt,másrész az ablakunk a buszpályaudvarra nézett,ami 23 oraig berregett,majd hajnali 4től ujra. . . . . . Mikor jeleztük,hogy nem szeretnénk ennyit fizetni,mert se jakuzzi,se internet,se nézhető tv,se egy jó szó,se pihenés. . . . stb az igazgatò mèg minket hibáztatott és polgári perrel fenyegetett,ha nem fizetjük ki a teljes összeget! Előre be volt fizetve 36000. - ! ! ! ! Felháborítò! Hamis hirdetés,hamis képekkel hivogatják az embereket! ! ! ! ! ! Soha többet nem mennèk oda és senkinek nem ajànlom! ! ! ! 2napbòl az első “befizetett választatò” étel,sajnos nem volt választhatô,mert aznap érkeztünk! ! ;))))vicces ez is. . . . mert ez sem volt sehova leirva. . . . .
Személyzet segítőkész! A szoba viszont hideg volt, míg egyik recepciós hölgy nem adott tippet, hisz a folyóson van a termosztát. Karácsonyi csomag keretében voltam, de meglepett, hogy a délutáni sült gesztenye 20 perc alatt elfogyott és nem volt több, így lemaradtam róla. Apró süteménynek se híre, se hamva.
Forralt bor ugyan ki volt téve, de ha nem mondja az egyik vendég, hogy abba a termoszban az van, nem tudom, csak a teához szükséges forró víz volt kitáblázva. Így a csomagban meghirdetett, délutáni sült gesztenye, aprósütemény, tea, kávé, forralt borból kissé hiányosan valósult meg bármi is. :-(
Általánosan lehet mondani, étkezéseknél találgatni kell, hogy mi lehet az, ami, mert táblák hiányoznak. Az ételek mennyisége érezhető spórolós, ha teljesen kiürül a tálca akkor töltik jó nagy ráhagyással. Értem én, hogy nem akarják kukába dobni a fölösleget, de mikor 40 főre 1-1 rúd bejglit tálalnak fel, majd várni kell majdnem 20 percet a következő tálcához, amin ismét 1-1 rúd van felvágva, akkor természetes, hogy az is elfogy. És meglepő, hogy jelzik, nincs több. Az ételek ízvilága hagy némi kívánni valót. Ahogy a minősége is! (Petrezselymes burgonya ne legyen már kemény. A reggeli tojás rántotta meg hideg. )
A személyzet maganemében segítőkész és kedves. A szobák egyszerűek, kissé ütött kopott. . . azt hiszem a 3 csillagot nem ezért adják, hanem más szempontok miatt. De nem vártam luxus körülményt, így kellemesen töltöttam a 3 napot, miután a fűtés problémát is megoldottuk. :-)
A karácsonyi meglepetés ajándékot viszont nagyon köszönöm! :-) Ez egy igen kedves gesztus volt a szálloda részéről.
A szobánk nagyon hangulatos, a berendezés stílusos volt, nem hasonlított a régi szakszervezeti üdülőkhöz, mint általában a legtöbb szálloda. Szép nagy szoba, kényelmes fotelek, egyedi függöny, boltíves kialakítású ajtónyílás, stb. Nagyon tetszett, hogy lehetett választani ebéd és vacsora között a félpanzió keretén belül.
Az meg tényleg különlegessé tette, hogy az étteremben kiszolgáltak bennünket. Úgy éreztük, hogy fontosak vagyunk mint vendégek. Mindent megkaptunk ami a csomagunkban előzetesen szerepelt. Nagyon jól éreztük magunkat!
Nászutas lakosztályban szálltunk meg a párommal,az érkezéskor a hölgy még kedvesen fogadott de pár óra múlva elég lekezelő volt. A szobához pezsgőfürdős kád tartozott ami iszonyú bűzt engedett magából,többször jeleztük a problémát nem történt semmi csak az utolsó napon,egyszer tudtuk használni.
A vacsoránál 3ból lehet választani,ha allergiás vagy ha nem ez van,ha jó ha nem. A takarítás sem elég alapos a tv asztalba süllyedő az asztalban pedig egy használt alsónemű volt.
Az ajándék masszást 6000 ft. értékben felszámolta a hölgy plusz 1 ott nem töltött éjszakát 5 nap parkolás 5 nap idegenforgalmi adó és 6éjszakát számolt holott csak 5 éjszakát aludtunk a hotelben,igy kissé csalódottan távoztunk. A légkondihoz nem kaptunk távírányitot csak utolsó nap,szólni kellet hogy nagyon meleg van,a zuhanyozó rosz volt a férjem javította meg,hát nagyjából ennyi.
Hotel Erzsébet válasza
Kedves Vitalis Irén! A "Nyugdíjas csomagunk" tartalmaz 1-1 masszázst, mely ennek a csomagnak a része, benne foglaltatik, ha Nyugdíjas Vendégeink ezt a csomagot választják. A számlán az eltérő ÁFA-kulcsok miatt külön szerepeltetjük, mely azonban a csomag árán nem változtat.
Mivel Önök 1 éjszakával korábban utaztak, de a szobát 12:00 óra után hagyták csak el, 3. 000 Ft hosszabbítási díjat számoltunk fel, amit a rendszer automatikusan szállásként tüntet fel, ezért szerepel a + 1 éjszaka a számlán. Amennyiben további kérdése lenne a számlázással kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésére.
8380Hévíz, Erzsébet királyné útja 13-15.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • infraszauna
Internet
• Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: 1200 Forint / éj (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, nem őrzött: 2000 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár