Hévíz szívében, a tófürdőtől 200 méterre található az impozáns megjelenésű Palace Hotel Hévíz szálloda. Igényesen berendezett tágas szobák, élményfürdő, whirlpool szaunák, tradicionális és exkluzív masszázsok. Céges rendezvények, családi hétvégék kiváló színhelye a romantikus stílusban megépített szálloda.
A recepción belépve kedvesen fogadnak bennünket nagyon szép tiszta szálloda. A parkolás elég drága és a mélygarázs túl szűk. A szoba tiszta tágas barátságos gyerekekkel nagyon jól elfértünk. Az étteremben szuper az ellátás és a kiszolgálás.
A wellness részleg kicsi ahhoz képest amennyi ember elfér a szállodában de szerencsére a többség a Tó vendégszeretetét élvezte csak estére telt meg a medencetér. Kisfiamat meglepték egy szülinapi tortával és egy kis zenei aláfestéssel ez nagyon aranyos és figyelmes gesztus volt. A családom nagyon jól érezte magát.
Csodálatosan szép a szálloda, kitűnő a wellness részlege, továbbá kitűnő a konyhája. A szobák nagyon szépek, tiszták, tágasak. Csak a legjobbakat tudom leírni erről a szállodáról, ja és nem utolsó sorban nagyon jó helyen, a Város központjában fekszik, minden közel van hozzá. Nagyon jól éreztük itt magunkat.
Az étkezés nem összehangolt,zsúfolt,és a főételekből a választék kevés,a sutemenyek izetlenek,a pekaru,és a hidegtal finom. A wellness reszlegben a gyerekek ugralnak,labdaznak a vízben,és a klor szag elviselhetetlen. Osszesegeben jól éreztük magunkat,a szobák tökéletesek,és a központban helyezkedik el!