Hotel FIT Hévíz Hévíz - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel FIT Hévíz Hévízen található, nyugodt hangulatú szálláshely, amely a pihenésre és a gyógyvizesfürdő-élményre összpontosít. A wellness részleg a Hévízi tó gyógyvize hatását felhasználva járul hozzá a regenerálódáshoz, és a medencék, a szaunavilág széles kínálatot nyújtanak. A gasztronómiai kínálat bőséges és változatos, a konyha magas színvonalon dolgozik, a szakácsok kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.
Az ár-érték arány kedvező, különösen rövid vagy hosszabb pihenések esetén. A személyzet udvarias és segítőkész, a vendégbarát légkör és a családias hangulat végig jelen van. A szobák és a közösségi terek tiszták, a berendezés praktikus és kényelmes, a nyugodt környezet pedig támogatja a feltöltődést. Közel a tófürdőkhöz és Hévíz központjához, így könnyen felfedezhetők a helyi látnivalók, a séták és a könnyedabb túrák is. Gyakori visszajelzések alapján előfordulhatnak időszakos karbantartási vagy szolgáltatási hiányosságok, például lift-meghibásodások vagy parkolási díj-problémák, de ezek általában gyorsan orvosolhatók. Ez a szálloda kiváló választás rövid wellness hétvégére Hévízen, hiszen a helyi gyógyvíz és a professzionális személyzet magas színvonalon működnek. A visszatérő vendégek kiemelik a Hotel FIT Hévíz főerényeit, a családias légkört és a megbízható szolgáltatást. Összességében a Hotel FIT Hévíz ideális kiindulópont lehet azok számára, akik nyugtató környezetben, gyógyvíz-hatású medencében és gondos kiszolgálásban szeretnék tölteni a pihenést Hévízen.
Kedves személyzet, családias hangulat, remek wellness részleg, finom bőséges ételválaszték, mind a reggelinél mind a vacsoránál! Tiszta, kényelmes szoba! Csak ajánlani tudom, akik pihenni szeretnének! :)
Kitűnő a szakács! Finom és választékos ételek minden nap. Kedves, szolgálatkész a személyzet. A fürdő szépen felújított, és nagy előnye,hogy a földszintről pár lépcsőfok, és már a tó gyógyító vízébe lehet merülni. Nagy előny ez télen, ki sem kell menni az épületből. Ezért, ha Hévíz, akkor csak a CE Quelle Hotel. Remélem még sokszor lesz alkalmam ide jönni.
Minden az elképzelésünk szerint történt,a szoba,a személyzet,az ellátás,kiváló. Most voltunk első alkalommal ebben a Hotelban,de annyira elnyerte a tetszésünket hogy hamarosan újra a vendéglistán leszünk. Jó szívvel ajánlhatom minden pihenni,feltöltődni vágyó honfitársamnak.
Gyönyörű őszi napokkal áldott meg az Úr, így november 20. körül. Mindennel elégedettek voltunk csupán az étkezés egy vegetáriánus szemszögéből volt szerényebb.Különösen a vacsorakínálatnál a választék "saláták körettel" volt csupán.
Nagyon kedves volt a személyzet, kényelmesek, tiszták a szobák, minden nagyon jó volt. Az, hogy szálloda parkolási díjat számolt fel, számunkra nem volt szimpatikus.
Már többször jártunk Hévizen, de mindig a tóhoz közelibb szálllásokat foglaltuk le. Így igen kellemes élmény volt megismerni Héviz más részeit is, a kis erdőt, a református templomot,a tóhoz vezető, szép kilátással rendelkező sétautakat. A szálloda igen kellemes, tényleg csendes, családias, udvarias személyzettel, igen remek séffel és cukrásszal.
A wellness részleg is elnyerte tetszésünket, a finom gyógyteákkal együtt. Pihenés közben az udvaron játszadozó mókusokat is megfigyelhettük. Röviden: minden tökéletes volt számunkra, KÖSZÖNJÜK !
nagyon jo volt ott pihenni, a szemelyzet az nagyon kedves, jo az ellatas, es legkozelebb is ott toltunk par napot, kivetelesen nagyon jo a kaja, jok az izek, jo a wellness reszleg, elegedettek vagyunk, masnak is merem es fogom is ajanlani. koszonettel, Ervin
Barátnőmmel voltam szeptember végén,a szálloda,a személyzet kitünő. a termálvizes medence és a jakuzzi is kellemes. nagyon jó volt Hévizt bejárni a kis Dottó vonattal. Ott áll meg a szállodánál.
Jó volt a tésztaebéd,és mert nem szeretem a mákos tésztát a pincér ajánlotta,hogy egyek levest. Nagyon kedves volt tőle. Csak jót tudok mondani mindenről.
Nagy adag vendégek iránti tisztelet és odafigyelés. Kiváló, extra kényelmes ágyak ( 40 felett ajándék az ilyen ágy,főleg ha egy fáradt férjjel érkezel), saját termálvizes medence, és egy fitness jakuzzi. ( a kapcsolója a falon van, így a kellemesen elgémberedett végtagjainkat rá kell venni egy kis extra lépcsőzésre, 4 a kimászáshoz, 4 a visszamászáshoz, ha újra azt szeretnénk,hogy a víz táncra kelljen és tovább kényeztessen).
Hölgyeknek ilyen helyzetekre ajánlom a legbájosabb mosolyuk elővételét és az urak örömmel ugranak kapcsolgatni. Az étterem megfelelő, töltik folyamatosan, segítőkészek a kávé jó. Extra szolgáltatásként a masszázst ne hagyják ki, a csokoládés fantasztikus. Finom illatú, nyugtató,relaxáló csábítás. ( még két nap után is érezni véltem a bőrömön az illatát) Nekünk tetszett, visszatérünk!
Nászajándékba kaptuk a pihenést, így a karácsonyi ünnepeket itt töltöttük. A szálloda személyzete mindenre gondolt, figyelmességük páratlan volt. A nászutas lakosztályt kaptuk. Érkezésünkkor behűtött pezsgő, és sütemény fogadott minket. Nem sokszor dugtuk ki az orrunkat a szállodából, de megtalálták az alkalmat, hogy apró ajándékokkal kedveskedjenek nekünk.
Mézeskalács szívet, bejglit csempésztek a szobánkba, még a bárban is a kedvünket keresték. Tisztaság, kényelem, barátságos személyzet vár minden ide érkezőt. Amin lehetne javítani, a parkolók száma, mivel kevés autót tudnak befogadni.