Hotel FIT Hévíz Hévíz - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel FIT Hévíz Hévízen található, nyugodt hangulatú szálláshely, amely a pihenésre és a gyógyvizesfürdő-élményre összpontosít. A wellness részleg a Hévízi tó gyógyvize hatását felhasználva járul hozzá a regenerálódáshoz, és a medencék, a szaunavilág széles kínálatot nyújtanak. A gasztronómiai kínálat bőséges és változatos, a konyha magas színvonalon dolgozik, a szakácsok kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.
Az ár-érték arány kedvező, különösen rövid vagy hosszabb pihenések esetén. A személyzet udvarias és segítőkész, a vendégbarát légkör és a családias hangulat végig jelen van. A szobák és a közösségi terek tiszták, a berendezés praktikus és kényelmes, a nyugodt környezet pedig támogatja a feltöltődést. Közel a tófürdőkhöz és Hévíz központjához, így könnyen felfedezhetők a helyi látnivalók, a séták és a könnyedabb túrák is. Gyakori visszajelzések alapján előfordulhatnak időszakos karbantartási vagy szolgáltatási hiányosságok, például lift-meghibásodások vagy parkolási díj-problémák, de ezek általában gyorsan orvosolhatók. Ez a szálloda kiváló választás rövid wellness hétvégére Hévízen, hiszen a helyi gyógyvíz és a professzionális személyzet magas színvonalon működnek. A visszatérő vendégek kiemelik a Hotel FIT Hévíz főerényeit, a családias légkört és a megbízható szolgáltatást. Összességében a Hotel FIT Hévíz ideális kiindulópont lehet azok számára, akik nyugtató környezetben, gyógyvíz-hatású medencében és gondos kiszolgálásban szeretnék tölteni a pihenést Hévízen.
Utolsó pillanatban foglaltuk a szállást, az ajánlatban szereplő feltételek, szolgáltatásokat 100%- ban teljesítette a szálloda. Személyzet kedves- barátságos, ételek ízletesek. Máskor is szívesen visszatérünk ide - csak ajánlani tudom másoknak.
Barátnőmmel töltöttünk egy hétvégét a szállodában. Csak felső fokon tudok beszélni a fogadtatásról, a személyzet barátságosságáról, a kiszolgálásról. Visszafogott, modern, kényelmes, világos, meleg, tiszta szobát kaptunk. A közös helyiségekre is ez a jellemző. A wellnes részleg is sokrétű, minden igényt kielégítő.
Az ételek nagyon háziasak, a felszolgálók udvariasak. Azoknak az embereknek ajánlom, akik szeretik az otthonos, barátságos légkört, akik nem keresik a kákán is a csomót. Köszönöm, a CE Quelle hotel személyzetének, hogy egy kellemes hétvége eltöltéséhez partnerek voltak. Sok sikert kívánok!
A fogadtatással, a szállással, az étkezéssel maximálisan elégedettek voltunk. A wellness a szükséges kapacitással működött,a tájékoztató táblákat szerintünk bővíteni kellene mert a szaunarészt csak kérdezéssel illetve a továbbiakban is az általunk adott tájékoztatás alapján találták meg a vendégek.
Személyzet barátságos, udvarias, az ellátás kitűnő, ízletes ételekkel. Medencében a termálvíz hőmérséklete kellemes volt. Máskor is szívesen visszamennénk a férjemmel!
Nagyon jól éreztük magunkat. Ennél többet nem is kívánhattam volna magunknak amit ez a szálloda nyújtott nekünk . Családias a légkör mindenki segítőkész de nem tolakodó ! ! Ami nálam jó pont . Szerintem teltház volt de mégse volt nyomor . Az ételekre nem tudok rosszat mondani. Vacsora változatos,ízletes,minden igényt kielégítő.
Élő zenével tették még élvezetessé az estéket . A reggeli is finom ,ízletes bár egyhangú . De ez nem csorbította a szép napokat. 5 napot voltunk és nagyon pihentető volt . Ki tudtunk kapcsolódni. Szerintem vissza térünk még ide ha lehetőségünk lesz más évszakba is .
Az értékelés címéhez igazodva 5 csodálatos napot töltöttünk Hévizen a CE Quelle Hotelben. Mindennel tökéletes meg voltunk elégedve, kiemelendő a teljes személyzet figyelme, segítőkészsége és kedvessége. Példaértékű.
Nagyon szépen köszönjük a Hotel vezetésének, a személyzetének, hogy ilyen csodálatosan megszervezték, hogy ünnepelhessünk az 50. szilveszterünket!!! Az ételek finomak, a szobánk kényelmes, a személyzet pedig nagyon kedves, és mindenben szolgálatkész volt. Nagyon köszönjük hogy itt lehettünk!!!!!!
Három évvel ezelőtt már itt töltöttük a Karácsonyi Ünnepeket a Lányomékkal és 2 Unokánkkal. Akkor is jól éreztük Magunk, ezért is választottuk ismét ezt a hotelt. Nagyon meghitt, családias környezetben tölthettük el az ünnepeket. Örömmel láttuk, hogy azóta sok minden megújult, az ellátás kiváló volt, finom ételekkel, kedves személyzettel!
Ismét felejthetetlen napokat tölthettünk a hévízi CE QUELLE Hotelben! Már a nyári ott tartózkodásunk ideje alatt eldöntöttük, hogy ide vissza kell térnünk! Családias, otthonos, meleg, barátságos hely, fantasztikus személyzettel! A kedves, ősz hajú pincér urat még sokáig fogjuk emlegetni! Ahogy ő bánik a vendégekkel, azt tanítani kéne!
Lenyűgöző, igazi vendégmarasztaló ember! A szolgáltatásokkal messzemenőkig elégedettek voltunk, a kulináris élményekről nem is beszélve! Bátran, jó szívvel ajánljuk minden pihenni vágyó embernek, aki igazi feltöltődésre vágyik! Csak gratulálni tudunk a CE QUELLE Hotel csapatának! Reméljük, hamarosan újra találkozunk! :-)
Visszatérő vendégként csak pozitív tapasztalatom van. Szeretek itt kikapcsolódni, pihenni, feltöltődni, regenerálódni. A személyzet minden tagja kedves, segítőkész és udvarias. Mindig örömmel, jó érzéssel tölt el, ha itt lehetek. A hotel szolgáltatásaival elégedett vagyok.
Egy javaslatom azért lenne: az aromakabin hangulatához ami számomra hiányzik, az az ellazulást, feltöltődést még jobban segítő meditációs zene lenne. Jó szívvel ajánlom a pihenni, kikapcsolódni vágyóknak.