Hotel FIT Hévíz Hévíz - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel FIT Hévíz Hévízen található, nyugodt hangulatú szálláshely, amely a pihenésre és a gyógyvizesfürdő-élményre összpontosít. A wellness részleg a Hévízi tó gyógyvize hatását felhasználva járul hozzá a regenerálódáshoz, és a medencék, a szaunavilág széles kínálatot nyújtanak. A gasztronómiai kínálat bőséges és változatos, a konyha magas színvonalon dolgozik, a szakácsok kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.
Az ár-érték arány kedvező, különösen rövid vagy hosszabb pihenések esetén. A személyzet udvarias és segítőkész, a vendégbarát légkör és a családias hangulat végig jelen van. A szobák és a közösségi terek tiszták, a berendezés praktikus és kényelmes, a nyugodt környezet pedig támogatja a feltöltődést. Közel a tófürdőkhöz és Hévíz központjához, így könnyen felfedezhetők a helyi látnivalók, a séták és a könnyedabb túrák is. Gyakori visszajelzések alapján előfordulhatnak időszakos karbantartási vagy szolgáltatási hiányosságok, például lift-meghibásodások vagy parkolási díj-problémák, de ezek általában gyorsan orvosolhatók. Ez a szálloda kiváló választás rövid wellness hétvégére Hévízen, hiszen a helyi gyógyvíz és a professzionális személyzet magas színvonalon működnek. A visszatérő vendégek kiemelik a Hotel FIT Hévíz főerényeit, a családias légkört és a megbízható szolgáltatást. Összességében a Hotel FIT Hévíz ideális kiindulópont lehet azok számára, akik nyugtató környezetben, gyógyvíz-hatású medencében és gondos kiszolgálásban szeretnék tölteni a pihenést Hévízen.
Nagyon kellemes hely azok számára akik kifejezetten a pihenésre, kikapcsolódásra vágynak. A centrumtól távolabb helyezkedik el a hotel, de pont ezért kellemes csendes, jó levegővel. Az sem egy elhanyagolandó tényező, hogy a Festetics fürdőház ( a tó hátsó bejárata) nagyon közel van.
Ha valaki csak a pihenést választja, ki sem kell mozdulnia a hotelből, mivel mindent megtalál, ami a relaxációhoz szükséges. A személyzet nagyon kedves, szolgálatkész. Summa summárum mi nagyon jól éreztük magunkat az egy hét alatt.
A szálloda egész személyzete segítőkész, kedves, és udvarias.Az ételek nagyon finomak, a szoba és az egész szálloda tiszta.Mindennel elégedettek voltunk!
A személyzet nagyon barátságos volt.Az ételek bőséges és választékos és családias ízű volt.A szoba tiszta volt az ágy kényelmes.Mi nagyon meg voltunk minenel elégedve.A vártnál sokkal jobb volt a részünkről.Biztos vissza térő vendégek leszünk.
Visszatérő vendégek vagyunk a Hotel Fit-ben. Családias hangulatú szállás,szobák tiszták, a személyzet udvarias. Külön megemlíteném a 3-án este és 4-én reggel dolgozó felszolgáló hölgyet aki kedvességével még kellemesebbé tette az ott tartózkodásunkat! Köszönjük szépen!
A szoba amit kaptunk tiszta,tágas és kényelmes volt. A fürdési lehetőség nagyon jó volt mivel nem volt telt ház. Az étkezés bőséges és választékos volt. A tisztaság az egész szállodára nézve kiváló, a személyzet segitőkész és jól felkészült.
Nagyon kedves, szolgálatkész személyzettel találkoztunk, mindenben segítőkészek voltak. Az étel minősége és a mennyisége is tökéletes volt. Ha rajtam múlna keresnék megoldást a wi-fi erősségére az oldalszárnyakban.
A személyzet kedves ,udvarias,segítőkész volt,amit hiányoltam az alkoholos italok közül csak sört lehetett kapni, néha a vacsorához egy deci márkás bor jobban illett volna. Köszönjük Önöknek , jól éreztük magunkat ,szeretnénk külön köszönetet mondani egyik fiatal, mindég mosolygós , alkalmazottuknak Glóriának, sajnos távozásunk napján éppen szabadnapos volt.
Tökéletes gyors elhelyezés és információ. Tiszta jófekvésű minden kényelmet kielégítő szoba. Finom kiadós étkezés, udvarias kiszolgálás wellness részleg jó de nem a legjobb, azt fejleszteni lehetne.
Mindennel vagyon elégedettek voltunk. Már egyszer jártunk itt. Semmit nem vettünk észre a tulajdonos váltásból. Nagyon praktikus volt a szoba berendezése gondolok itt a fiókos szekrényekre. A konyha kiváló: bőséges választék, izletes ételek, finom sütemény
A személyzet kitűnő, a szolgálatások számunkra tökéletesek, 5 éve járunk ide, évente kétszeri alkalommal. Amit észrevettünk, hogy az egy hét alatt többször ismétlődő ételek voltak, amik az előző években nem fordultak elő.