Hotel FIT Hévíz Hévíz - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel FIT Hévíz Hévízen található, nyugodt hangulatú szálláshely, amely a pihenésre és a gyógyvizesfürdő-élményre összpontosít. A wellness részleg a Hévízi tó gyógyvize hatását felhasználva járul hozzá a regenerálódáshoz, és a medencék, a szaunavilág széles kínálatot nyújtanak. A gasztronómiai kínálat bőséges és változatos, a konyha magas színvonalon dolgozik, a szakácsok kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.
Az ár-érték arány kedvező, különösen rövid vagy hosszabb pihenések esetén. A személyzet udvarias és segítőkész, a vendégbarát légkör és a családias hangulat végig jelen van. A szobák és a közösségi terek tiszták, a berendezés praktikus és kényelmes, a nyugodt környezet pedig támogatja a feltöltődést. Közel a tófürdőkhöz és Hévíz központjához, így könnyen felfedezhetők a helyi látnivalók, a séták és a könnyedabb túrák is. Gyakori visszajelzések alapján előfordulhatnak időszakos karbantartási vagy szolgáltatási hiányosságok, például lift-meghibásodások vagy parkolási díj-problémák, de ezek általában gyorsan orvosolhatók. Ez a szálloda kiváló választás rövid wellness hétvégére Hévízen, hiszen a helyi gyógyvíz és a professzionális személyzet magas színvonalon működnek. A visszatérő vendégek kiemelik a Hotel FIT Hévíz főerényeit, a családias légkört és a megbízható szolgáltatást. Összességében a Hotel FIT Hévíz ideális kiindulópont lehet azok számára, akik nyugtató környezetben, gyógyvíz-hatású medencében és gondos kiszolgálásban szeretnék tölteni a pihenést Hévízen.
A szálloda személyzete kedves és segítőkész volt. Maga a szálloda már felújításra szorulna, kissé kopottnak tűnik, ennek ellenére tiszta és rendezett volt. A főút mellett található, ezért nagyon zajos volt, csak csukott ablaknál lehetett pihenni. Az ellátás megfelelő volt, a svédasztalos reggeli és vacsora elegendő és választékos volt.
Köntös foszlányos, törölköző szintén lyukas volt. A szoba szép és kényelmes. Tisztaság rendben. Az ételek frissessége megkérdőjelezhető. Kevés választék.A szálloda átlagos lett.
Pünkösd előtti napokban tartózkodtunk ott ez évben második alkalommal. A hely jó,de nem 4csillag! Korábbi értékelő egyikével teljesen azonos a véleményem. Étkezés: alapszínvonalú, reggelinél semmi friss zöldség (pár napos negyedelt retek kivételével)csak savanyúság, Május végén! ! ! Folyosón étel (hagyma) és csatornaszag. A személyzet mindent elkövet a vendégekért.
Tetszett a szoba tisztasága, a személyzet készséges, kedves volt. Az étteremben változatos menüt kínáltak, és elég házias jellegű is volt. Viszont negatívumként sajnos meg kell említeni, hogy nem elég színvonalas a wellness részleg.A jakuzzi szinte darabokra esik, nem működik megfelelően.
Egyszerűbb, szerényebb hotelről van szó, minden tekintetben. Kevés az ételválaszték, reggelinél nincsenek zöldségek. A vacsora egyszerűbb ételekből áll, mint azt megszokhattuk általában a 4 csillagos kategóriánál. A hotelre ráférne egy teljes körű felújítás. A wellness elég jó, a jacuzzi lehetne nagyobb (3 személyes).
A szálloda a város szélén helyezkedik el, viszonylag közel a Tófürdő hátsó bejáratához, viszont jó 10 perces sétára a központtól. Maga az épület és a szobák viszonylag jó állapotúak, de kissé régimódi hatást kelt minden, egy átfogó felújítás ráférne mindenre. A szoba végül is jól felszerelt, bár az ágy nem a legkényelmesebb.
Konnektor kevés van, a töltőnek ki kellett húzni valamelyik lámpát. A tv egy ócska vacak, '90-es évekből itt maradt darab, pendriveról filmnézést felejtsd el. A fürdő is OK, csak a krómozott dolgokat eszi már a rozsda, nem ártana ezt-azt cserélni, meg egy normális zuhanyfejet feltenni. A szobában a wifi jel nagyon gyenge, de ez mondjuk hazai sztenderd. A falak papírvékonyak, minden áthallatszik, a sima beszélgetést is érteni a fal túloldaláról. A többit képzeld el. Csodálkozva olvasom az elragadtatott értékeléseket a konyháról. Lehet, hogy mi egy segédszemélyzetet fogtunk ki? A félpanziós vacsora fantáziátlan (krumplistészta meg borsófőzelék? ) és színvonaltalan, kifőzde minőség, 3 nap alatt egyszer sem volt pl. hal. A pincér első két este akkor ért oda felvenni az italrendelést, mikor már majdnem végeztünk a vacsorával. Amikor Hoegaarden sört kértem az étlapról nézett nagyot, hogy itt ilyen sör sosem volt. Egy másikkal ugyanígy jártam. OK, mondom, akkor mi a ház söre? Kőbányai. Amúgy kedves ember volt, csak nem pincérnek való. Amúgy a személyzettel nem volt gond, kedvesek, szolgálatkészek. A wellness részleg kicsi, egy apró medence, plusz szaunavilág finn- és infraszaunákkal. A szaunában a kiírt 85-90 fok helyett csak 75 fok volt, az alsó padon szinte hideg volt. A wellness részlegben nincs személyzet (vagy csak én nem találkoztam senkivel a két alkalommal), akitől kérni, kérdezni lehetne, vagy időnként feltörölné a vizet. Összességében csak szükségmegoldásnak ajánlom, mi sem itt szálltunk volna meg, ha a szokott szállodánk nem teltházas.
A szálloda rendelkezik több előnyös tulajdonsággal (pl. jó megközelíthetőség, a szobák előnyös berendezése, a takarító-személyzet lelkiismeretes munkája - mely számomra úgy tűnt, hogy csak a szobák takarítására terjed ki). A szoba tisztasága kiváló volt, ami nem mondható el az étteremből nyíló teraszról.
Az itt töltött 2 és fél nap alatt egyszer sem takarították le a teraszról - a láthatóan hosszú ideje fellelhető szemetet és üvegszilánkokat, a korláton elhelyezett virágok inkább elcsúfították a környezetet mint szebbé tették volna. Kis költséggel és odafigyeléssel a kert is szebbé tehető lenne. A fürdő tisztasága elfogadható lett volna, ha a medence oldalfaláról letakarították volna a rátapadt moharéteget! ! ! A fürdő padlójának tisztasága is megőrizhető lenne ha a kert felől elhelyeznének egy nagyméretű lábtörlőt! Előny volt a medence termálvize. Az étterem és bár személyzete rendszeresen "elfelejtett" köszönni! ! ! , de mindezt ellensúlyozta a recepción dolgozók kedvessége és készséges hozzáállása. Az étterem tisztasága és ételkínálata jónak mondható - bár kellemetlen, hogy a nagy meleg ellenére a klímaberendezés egyszer sem működött. Mindezen hiányosságok ellenére kellemesen éreztük magunkat, remélem, hogy építő jellegű kritikám segítséget ad további munkájuk jobbá tételéhez.
A szálloda személyzete kedves,mosolygós,segítőkész.Az ételkínálat,erősen átlagos.Hiányoltam például reggelinél a friss zöldségeket,joghurtot a műzlihez,több péksüteményt.A szálloda összességében tiszta,rendezett.A zuhanykabinból viszont folyt a víz a fürdőszoba kövezetére.A kert is lehetne gondozottabb.
A szálloda elhelyezkedése gyönyörű és közel van a központhoz. Az étteremben a felszolgálás nagyon jó az ételek finomak és választékosak. A wellness részlegben nagyon sok a hiányosság. pl. A medence kicsi, ha 100 fő pihen a szállodában , így teltház esetén a szolgáltatást sokan nem tudják igénybe venni.
A masszázsnál ajándék kuponokat adnak, de ezt nem teltháznál nem lehet felhasználni, mert ahhoz kevés a szálloda kapacitása. A szobákban apró hiányosságok, pl. a fürdő ajtót nem lehet becsukni. Nem valószínű, hogy visszavágyom ide.
A szálloda legnagyobb erénye a saját gyógyvizes medence és a szauna világ .Az egy darab jacuzzi aránytalanul kevés .Az étlap választéka elég szűkös , az édességek a három este nem változtak.