Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hévízi-tó Hévíz

Így is ismerheted: Hévízi tófürdő
4,7
373
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
1. helyezett
városi Tavak közül
Kategória
Tavak
Hévízi-tó Hévíz
Hévízi-tó HévízHévízi-tó Hévíz
Hévízi-tó HévízHévízi-tó Hévíz
12 fotó

Hévízi-tó Hévíz bemutatkozása

A Hévíz-völgyben található Hévízi-tó Európa legnagyobb kiterjedésű gyógyhatású melegvizű tava. A víz hőfoka nyáron 33-35 fokos, de napsütéses napokon még ennél is melegebb lehet. Télen is érdemes idelátogatni, ugyanis a leghidegebb időszakban is kellemes 24-26 fokos vízben pihenhetünk. A víz összetételét már a 18.
Tovább olvasom >>

373 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
78%
Érdekes
18%
Átlagos
3%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
1%
Kihagyhatatlan

373 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Holiday Club Apartman Hotel Hévíz - Kedvezményes ajánlat reggelivel
Kedvezményes ajánlat reggelivel
2023.12.23-ig
Holiday Club Apartman Hotel Hévíz
33.110 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.09.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
60.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.08.09-ig
Hotel Kapitány Sümeg
86.080 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Hévízi-tó Hévíz vélemények

0
0
1
0
Időpazarlás 2023. március 18. járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hideg a viz. Nem olyan mint mult eveken! ! ! Peneszesek a falak es a elszivoberendezesek tele vannak kosszal. A uveg a vizben kitudja mikor volt utoljara megtisztitva. Pokhalok ha jobban kotulneznek lebegnek jo sok satokban. A legkondi berendezes ami a viz felett lebeg elvan rohadva nem egy csavar es a csatlakoztayo pantok. . . . Egy rettenetes elmeny.
Milyennek találod ezt az értékelést?
169
4879
638
89483
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 260 városban járt márFelfedező - 3120 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 89483 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2022. április 18.gyerekekkel járt itt
A Hévízi-tó nemcsak Magyarországon egyedülálló, de mondhatjuk, hogy egy igazi világkuriózum. A kisváros szívében található termálvízű természetes tó vízhőmérséklete télen 24, nyáron 38 fokos, így egész évben lehet benne fürdeni. Most áprilisban is jó páran fürdőztek benne. Az összesen 4,6 hektáros alapterülete azt jelenti, hogy kb.
Itt fényképeztem:
Hévízi-tó Hévíz - EgyébHévízi-tó Hévíz - EgyébHévízi-tó Hévíz - EgyébHévízi-tó Hévíz - EgyébHévízi-tó Hévíz - EgyébHévízi-tó Hévíz - EgyébHévízi-tó Hévíz - EgyébHévízi-tó Hévíz - EgyébHévízi-tó Hévíz - EgyébHévízi-tó Hévíz - EgyébHévízi-tó Hévíz - Egyéb
Még több kép (8 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 371 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.