A Thermal Hotel Igal szálloda Igal központjában, az Európa hírű Igali-Gyógyfürdő közelében található. Húsz jól felszerelt, kényelmes szobával várja kedves vendégeit.
A szálláshely 5 perces sétára volt a fürdőtől, ami remek, szép a környék, érdemes nagyobb sétákat tenni. 2 ágyas szobát foglaltunk, ám egy “családi szobát” kaptunk, ami két egymásból nyíló ajtó nélküli helységet jelent. A szoba elrendezése nyomasztó és nem praktikus. Az ágytakaró elhasználódott, múlt századot idéző stílusú.
Mini hűtő sem volt, a konnektor lógott a falból. A falak fehérek, sehol egy kép vagy valami ami melegséget kölcsönözne. A plafonon beázás maradványai. A fürdőszoba higiéniája kritikán aluli volt, a wc be volt szorítva a zuhanyzó és a fal közé, egy nagyobb darab ember biztos hogy nem fér ott el. Az előkészített, valaha fehér törölköző szürke volt és tele volt foltokkal, ezt azonnal jeleztük is a recepción, készséggel kicserélték sűrű elnézések közepette. Az ágymatrac viszonylag jó, kemény, derékfájósoknak előnyös, viszont minden ágy recseg, így bárki mocorog éjjel a környező szobák lakói élvezhetik a zajt. A folyosón található egy társalgó rész, ahova ha kiülnek beszélgetni, vagy köhögnek…. mindent tisztán és zavaróan hallani. A személyzet kedves, rájuk nem lehet panasz. Jól éreztük magunkat, de sokat elvett az élmény értékéből a fent leírt probléma halmaz. Ifjúsági szállásnak vagy kollégiumnak tökéletes a hely, de panziónak gyenge.
A személyzet nagyon kedves, segítőkesz. Az ételek finomak, a reggeli lehetne több féléből. A welnes részleg számomra hideg volt, kicsit ingerszegény. Egy kis növény, valamilyen oda illő dekoráció, sokkal barátságosabbá tenné. Kár, hogy 18 órakkor bezár, mert akkor többen szerették volna használni.
Tisztaság volt, viszont a fürdőszoba elég vízköves. Egy kis ecettel szinte újjá lehetne varázsolni. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat. A véleményemet írtam, hátha segít. Nem kritikának szántam! ! ! Köszönjük, hogy ott lehettünk, nem bántuk meg, hogy ott foglaltunk szállást.
Minden jó volt. Aranyos, kedves személyzet dolgozik ott. Tudtunk pihenni, fürdeni. Ételek nagyon finomak voltak. Amivel gond volt az, hogy nem volt közel. A környező táj csodálatos. És az ,hogy a fürdőben énekelt Csepregi Éva az volt a hab a tortán. Köszönjük az egész csapatnak. Minden jót kívánunk és további sok sikert.
Hiányoltunk valami "egyenruha"szerű ruházatot.Pl:egyen póló,ing,névkitűzővel.A recepción sokszor nincs senki,ezért várni,vagy keresni kellett a személyzetet.A hosszúhajú,mogorva recepciós hölgy a reggeli "jó reggelt"köszönésünket sem fogadta.Vissza köszönni?Mi az?A bármixer kedves,barátságos,segítökész.
Nagyon kedves és segítőkész volt a személyzet, Balázst különösen megkedveltük a bárból :) A koktélok nagyon kedvező árúak, az ételek nagyon finomak voltak. Közeli sétatávolságra van a nagy fürdő. Az ágyak kényelmesek, a szekrénybe nekünk több polc jól jött volna. Szerencsére a fűtéssel sem spóroltak, így a különösen hideg tavaszi időben sem fáztunk.
Nagyon meleg volt a szobában. Az első emeleten laktam (105-106-107 szobákban), a lépcsőfordulóban kialakított "beszélgetős" helyen harsány, káromkodós társaság "szórakoztatta az ott lakókat. Gondolom a szobák kis mérete miatt ott kényelmetlenebbül fértek volna el. A folyosón lévő fény az ajtó alatt zavaróan bevilágított.
A személyzet csillagos 5 kap tőlem, úgy a recepción, mint az étteremben és a szakácsot is szeretném megdicsérni. Ár- érték arányban mindennel nagyon elégedett voltam.
A szálláshely nagyon jó. Gyönyörű környezetben van. Fő erényének tartom, hogy családias jelleget kölcsönöz. Nincs nagy tömeg. Szinte mindenki ismeri 1 nap után a másikat. Külön öröm volt, hogy kisgyermekes családoktól kezdve az idősebb korosztályig minden életkorú élvezte a panzió szolgáltatásait.
Külön kell kiemelni a kiváló konyha által nyújtott finom ételeket. A hagyományos magyar konyha ételeivel nyerte el tetszésünket a felszolgált menüsor. A felszolgálás kiváló volt. Egy hiányosságot kell megemlítenem,hogy mozgáskorlátozottaknak nincs kialakítva könnyítés. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat. Aki csendre és nyugalmas kikapcsolódásra vágyik, ezt minden luxus körülmények között megteheti ebben a panzióban. Tisztelettel: Sáfár Béla és neje
2 éjszakát töltöttünk a szálláshelyen a kislányunkkal, a kért babaágy és fürdetőkád mellett sokkal többet kaptunk. Volt a szobánkban sok mesekönyv, játék, társas, pelenkázó szekrény, igazán egy kisgyermeknek való szoba volt. Az ételek, a wellness is szuper volt, a személyzet nagyon figyelmes és kedves volt.
A szoba túl kicsi, ülőalkalmatosság csak egy puff. Csak egyféle leves volt, és a rántott hús nem frissen sült. Nem volt zöldség étel, zöldségköret sem. A személyzet viszont nagyon kedves, a pincér nagyon udvarias, segítőkész. A fürdő 3 perc séta. A víz kellemesen meleg, a kinti medencében is. Viszont kevés a welness elem. Sajnos a büfé túlzsúfolt volt, így nem tudtunk ebédelni.
Jól éreztük megunkat, amit negatívnak érzek és nem értek, hogy kértem egy főnek vegetáriánus étkezést, amire felszámoltak 3900 Ft-ot, amit sajnos csak haza érkezéskor vettem észre a számlán. Ezzel egyet is tudnék érteni, de a vegetáriánus ételek ugyanúgy a büfé vacsora részét képezték, a többi vendég számára is elérhetők voltak, akkor miért számolták fel a plusz költséget?
Hiszen nem csak számomra készítették a speciális étrendű ételt. Főleg, hogy első este mindez rántott sajtot és hagymakarikát jelentett, mely utóbbi el is fogyott mire vacsorázni mentünk.