Csoporttal tértünk be a csárdába, s nem panaszkodhatunk azt hiszem. Mire az asztalhoz ült mindenki a kézmosás és nézelődés után, már meg is érkezett a leves. Hát ettünk már jobbat is, így summázta az asztaltársaságunk. Nemsokára hozták az egyen rántott húst, körettel, ami viszont finom volt, friss, meleg.
A sör viszont hideg, legnagyobb örömünkre. Akik külön rendeltek, azok bizony várakoztak, kenyeret is későn hozták a gulyásukhoz, a pohárért is külön és többször kellett szólniuk. Mi már ejtőztünk javából, mikor az utolsó rendelt étel is megérkezett az asztalokhoz. A számolással is volt nem kis probléma, s bizony jócskán elvett a szabadidőnkből, mire tisztázódtak a dolgok. Felemás érzésekkel távoztunk, de érdekes volt a díszlet.
Sok év után újra betértünk a Dabrókai csárdába. Hajdanán fényorában nagyon sok autó és túristabusz állt a parkolójában. Ezek most megcsappanni látszanak. A csárdába lépve nem látni változást a régi időkhöz képest. Kemencében ropog a tűz, de kevésnek bizonyul ahhoz, hogy december végén befűtse a csárdát.
A radiátorok hidegek. A felszolgált ételek hibátlanok voltak, görög vendégünknek nagyon ízlett a gulyásleves. Felhívom a figyelmét a csárda vezetőinek, hogy figyeljen a tisztaságra is! Elfogadják a bankkártyákat és az utalványokat is.
Közel tíz év után ismét betértünk a csárdába. Jó döntés volt. A parkoló ugyanúgy tele volt, mint a régi időkbe, de azért találtunk helyet, és szabad asztalt is. Az ételek finomak voltak. A leves hamar megérkezett, és amint megettük, hozták a főételt is. A kiszolgálás kedves, udvarias. A mosdó viszont kívánni valót hagy maga után. Koszos és rossz szagú, a kuka tele, papírtörlő pedig nem volt.
Először is köszönetet szeretnék megfogalmazni a hely kreatív szülőinek. Szerintem jó, hangulatos, azt adja amit ígér. Visszaköszön a BETYÁROS kor s külcsín mind a falakon belül s a falakon kívül is. Több ilyen helyet szeretnék látni ma 2015. -be Magyarországon. Tudom tudom ehhez az kell, hogy mi Vendégek motiváltabbak legyünk s sűrűbben látogassuk a helyeket, gazdaság stb.
de maximális tisztelet. A hely átlagos, ha a konyhát vesszük górcső alá. Nagyon különleges egyedi ételek nem nagyon vannak. A tálalás Kreatív. Összességében egy jó hely benyomását tükrözi. A kiszolgálás megfelelő, kedves. Az adagok normál adagok. Ár/Érték arány kielégítő. A bútorok az asztalok összességében egy hangulatos helyet tükröz. Csak ajánlani tudom mindenkinek.