ádica étterem értékelései

Értékelései
27
41
41
78
5
0
1268

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ádica értékeléseit!

Olvasd el ádica étterem értékeléseit!

ádica értékelései

Nekem tetszett -

Ypsilon Café Budapest

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 27.
Koncertre menvén egy kis időnk volt még, s egy kapucsínóra beültünk az Ypsilon Cafeba. Kellemes a berendezése, hangulatos, a rendelésünket azonnal felvették, s nem telt el sok idő, már meg is kaptuk. Finom volt a fahéjas, illatos nedű, egy somlóival kísérve. Nem voltak sokan, de az érződött, hogy a halk zene mellett mindenki jól érzi magát, s láthatóan ízlett az előttük levő étel.
Megosztom
Nekem nem jött be -

Kajahu Food Together Budapest

2017. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. október 28.
Délutáni traccspartira és egy szürkemarha hamburgerre ültünk be barátnőmmel a Kajahu-ba, neki érdekes volt, nekem nem annyira. Nekem furcsa volt a nagy hodály, a csupasz falak, a végigfutó csövek, nekem túl modern volt. Én már az idősebb korosztály képviselem, de benne vagyok az új dolgokban. Nekem ez nem jött be.
Megosztom
Méltó a Puskás névhez -

Puskás Sörkert Fertőrákos

2017. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. október 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csoportunk itt ebédelt szerencsére, s olyan éttermet ismerhettünk meg, amilyet jó lenne máshol is találni! Lehet a nyugat közelsége miatt, de keresve sem találhattunk volna hibát a kiszolgálásban, az ételek milyenségében, a környezetben. No nem is kerestünk hibát, csak egyszerűen jól éreztük magunkat. Már a belépéskor jólesően néztünk be a terembe, szépen díszített falak, polcok, asztalok.
Megosztom
2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 1.
Nem először ültünk már be az IKEA áruház önkiszolgáló éttermébe, s most sem csalódtunk. Guszta ételek közül választhatunk, elfogadható áron, tisztaság van a nagy területen mindenhol. Igaz van egy gyerekzsibongó is, aki nem bírja elviselni, talál máshol, nyugodtabb helyet azt hiszem. Mi a barátnőmmel észre sem vettük az idő múlását, eszegettünk-iszogattunk, s jót beszélgettünk a kellemes környezetben.
Megosztom
Hangulatos cukrászda -

Apicius Étterem & Kávéház Herend

2017. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. július 7.
Kellemes meglepetésben részesültünk a herendi látogatásunk után. Meghívást kaptunk a cukrászdába, egy kávé, vagy tea elfogyasztására. A manufaktúra látogatás és a múzeumi séta után jól is esett itt megpihenni, s herendi csészéből inni a finom nedűt. Persze közben alaposan körülnéztünk, s gyönyörködtünk a berendezésben.
Megosztom
Kis pihenő a városnézés során -

Piknik Pavilon Budapest

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 3.
Pünkösdkor sétáltunk a férjemmel a Budai Várban, s bizony a melegben jól esett egy limonádé a Piknik Pavilonban. Érdekes berendezése van a Pavilonnak, érdeklődve néztünk körül. Volt itt sok régi bútordarab, padok, karosszékek, sparhelt, faszenes vasaló, kávédaráló, gyertyatartók, stb. Kint is lehet az árnyas fák alatt iszogatni, eszegetni, s közben a Mátyás templomban gyönyörködni.
Megosztom
Kellemes hétvégi szórakozás -

Dunakavics Étterem Budapest

2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. június 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátokkal és egy kutyussal töltöttünk itt egy kellemes szombat délutánt egy dermesztő januári hétvégén. Előre foglaltunk 1 órás bowlingot, s rendeltünk pizzát is a végére. Jó hangulatú helynek mondható, érdekes díszletek itt ott, s ha a kiszolgálás több személlyel történt volna, akkor teljes lett volna a kép.
Megosztom
Betyáros a betyárcsárda -

Dabrókai Betyár Csárda Karakó

2017. áprilisban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. május 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csoporttal tértünk be a csárdába, s nem panaszkodhatunk azt hiszem. Mire az asztalhoz ült mindenki a kézmosás és nézelődés után, már meg is érkezett a leves. Hát ettünk már jobbat is, így summázta az asztaltársaságunk. Nemsokára hozták az egyen rántott húst, körettel, ami viszont finom volt, friss, meleg. A sör viszont hideg, legnagyobb örömünkre.
Megosztom
Finom ételek, gyors kiszolgálás -

Zöldfa Vendéglő Győr

2017. márciusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. március 9.
Győri kirándulásunk során tértünk be ebbe a nagy étterembe. Csoportvezetőnk már lefoglalt helyet nekünk előre, s szinte hozták is azonnal a finom májgaluska levest. Hatalmas rántott hús volt a második fogás, rizs és sült krumpli körettel, savanyú uborkával. Az asztalokon kancsó vizek voltak kikészítve, mellette poharak.
Megosztom
Nem erre számítottunk -

Jégbüfé - Ferenciek tere Budapest

2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. március 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátnőmmel egy kicsit nosztalgiázni akartunk, névnapi kávézásra ültünk be a régen kedvelt Jégbüfébe. Csalódtunk benne, nem erre számítottunk! A régi helyérő átköltöztetett cukrászda meg sem közelíti a régi hangulatát. A sütik szépek ugyan, de drágák, a kiszolgálók lassúak és mogorvák. Egy mosolyt nem láttunk egyiken sem, pedig egy kicsit jobbá tették volna a hangulatot.
Megosztom
5 oldalon / 41 találat


TérképX