ádica étterem értékelései

Értékelései
25
39
37
72
4
0
1143

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ádica értékeléseit!

Olvasd el ádica étterem értékeléseit!

ádica értékelései

Hangulatos cukrászda -

Apicius Étterem & Kávéház Herend

2017. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. július 7.
Kellemes meglepetésben részesültünk a herendi látogatásunk után. Meghívást kaptunk a cukrászdába, egy kávé, vagy tea elfogyasztására. A manufaktúra látogatás és a múzeumi séta után jól is esett itt megpihenni, s herendi csészéből inni a finom nedűt. Persze közben alaposan körülnéztünk, s gyönyörködtünk a berendezésben.
Megosztom
Kis pihenő a városnézés során -

Piknik Pavilon Budapest

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 3.
Pünkösdkor sétáltunk a férjemmel a Budai Várban, s bizony a melegben jól esett egy limonádé a Piknik Pavilonban. Érdekes berendezése van a Pavilonnak, érdeklődve néztünk körül. Volt itt sok régi bútordarab, padok, karosszékek, sparhelt, faszenes vasaló, kávédaráló, gyertyatartók, stb. Kint is lehet az árnyas fák alatt iszogatni, eszegetni, s közben a Mátyás templomban gyönyörködni.
Megosztom
Kellemes hétvégi szórakozás -

Dunakavics Étterem Budapest

2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. június 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátokkal és egy kutyussal töltöttünk itt egy kellemes szombat délutánt egy dermesztő januári hétvégén. Előre foglaltunk 1 órás bowlingot, s rendeltünk pizzát is a végére. Jó hangulatú helynek mondható, érdekes díszletek itt ott, s ha a kiszolgálás több személlyel történt volna, akkor teljes lett volna a kép.
Megosztom
Betyáros a betyárcsárda -

Dabrókai Betyár Csárda Karakó

2017. áprilisban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. május 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csoporttal tértünk be a csárdába, s nem panaszkodhatunk azt hiszem. Mire az asztalhoz ült mindenki a kézmosás és nézelődés után, már meg is érkezett a leves. Hát ettünk már jobbat is, így summázta az asztaltársaságunk. Nemsokára hozták az egyen rántott húst, körettel, ami viszont finom volt, friss, meleg. A sör viszont hideg, legnagyobb örömünkre.
Megosztom
Finom ételek, gyors kiszolgálás -

Zöldfa Vendéglő Győr

2017. márciusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. március 9.
Győri kirándulásunk során tértünk be ebbe a nagy étterembe. Csoportvezetőnk már lefoglalt helyet nekünk előre, s szinte hozták is azonnal a finom májgaluska levest. Hatalmas rántott hús volt a második fogás, rizs és sült krumpli körettel, savanyú uborkával. Az asztalokon kancsó vizek voltak kikészítve, mellette poharak.
Megosztom
Nem erre számítottunk -

Jégbüfé Budapest

2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. március 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátnőmmel egy kicsit nosztalgiázni akartunk, névnapi kávézásra ültünk be a régen kedvelt Jégbüfébe. Csalódtunk benne, nem erre számítottunk! A régi helyérő átköltöztetett cukrászda meg sem közelíti a régi hangulatát. A sütik szépek ugyan, de drágák, a kiszolgálók lassúak és mogorvák. Egy mosolyt nem láttunk egyiken sem, pedig egy kicsit jobbá tették volna a hangulatot.
Megosztom
Igazi finom hekket kaptunk -

Hekkes Büfé Szentendre

2016. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 6.
Szentendrei sétánk végén hazafelé tartva, finom illatok csábítottak minket arra, hogy beüljünk a Hekkeshez. Első dolog ami mellbevágott minket egy cseppet, az a sült olajsz ag, s igen erős. Nyitva hagytuk télvíz idején az ajtót jó pár percig, s elviselhető lett a levegő. Kértünk és kaptunk is mindjárt egy finom csésze illatos forralt bort.
Megosztom
Jó kis hely ez a Bohém Tanya -

Balázs Kisvendéglő Tihany

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátnőmmel jártunk itt, s ültünk be ide a Tihanyi Levendula Fesztivál alkalmával. Kellemes hely, árnyas fák és szép virágok között, jópofa díszletek között. A felszolgáló azonnal hozta az ital és étlapot, s a megrendelt ételekért, s a hideg sörért sem kellett várakoznunk soká. A hely nagyon kedvelt lehet, mert ottlétünk alatt mindig tele volt vendégekkel.
Megosztom
Ujjé a Ligetben! -

Nyereg Itató Budapest

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 10.
Barátnőmmel és a kiskutyájával név-napoztunk egy szép nyári hétvégén a Városligetben. A nagy séta után jól esett beülnünk a Nyeregbe, s igazán nyeregben éreztük magunkat hamarosan. A pincér azonnal jött, felvette az italrendelésünket, s mire kihozta 2 percen belül, fel is vette az ételrendelésünket. Az is megérkezett időben, finom is volt a baconba tekert sült camembert sajt, egy kis salátával.
Megosztom
Színház előtt egy kapucsínó -

Bellozzo Budapest

2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. december 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem először ültünk be ebbe a kellemes hangulatú olaszos étterembe az Oktogonon. Most csak egy kapucsínó mellett beszélgettünk barátnőmmel, a múltkor isteni pizzát ettünk. Pillanatok alatt kiszolgálnak, s kereshetjük a szabad helyet, ami igen ritka. Sok fiatal jár ide azt vettük észre, s jól is érzi magát. Mi is így voltunk, finomat ettünk, s ittunk most is.
Megosztom
4 oldalon / 37 találat


TérképX