Ézsi étterem értékelései

Értékelései
2
14
18
7
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ézsi értékeléseit!

Olvasd el Ézsi étterem értékeléseit!

M5 Autópályás Csoda -

Szél Csárda Lajosmizse

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 28.
Az M5 autópályán haladva pillantottuk meg a molinot. . . és úgy döntöttünk kipróbáljuk. Nem csalódtunk a külsőhöz egy parádés felújított szép belső tartozik. Odafigyeltek ránk a belépés pillanatától a távozásig. Ételek gyorsan ki kerültek az asztalra, adagban bővelkedtek, ízvilága kimondottan finom. Ár érték arányban kimondottan top helyen van.
Megosztom
Egy Vadász -

Diana Étterem Kóny

2015. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sopronból Győrfele tartottam mikor megpillantottam ezt az éttermet. Elég jónak s gusztusosnak tartottam hát betértem. Nekem személy szerint nagyon tetszett. Teljessen rendben volt. Az ételek. . . az árak. . . a kiszolgálás. Nagyon jó az étlap változatos. . . halételek, vad ételek stb. Pozitív élményekkel s jó ételekkel gazdagodtam. Ajánlani tudom mindenkinek.
Megosztom
2015. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. május 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hát gyerekek hol is kezdjem. Egyedül ültem be egy szombati napon. Meglehetőssen tele volt az étterem. Csak kettő felszolgáló volt. Ők vannak a pultban az asztaloknál s még a kasszánál is. Konkrétan 40 perc várakozás után jelzem a pultal szemben ültem le s hangossan köszöntem mikor megérkeztem s fogadták is és viszonozták a köszönésemet.
Megosztom
Budapesti Texas -

Dallas Étterem Budapest

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. április 20.
Párommal tértünk be egy délelőtt a rengeteg promóció miatt ami terjengett a közmédiában rádiókban Class FM Balázs, Feri, Jani miatt mi is kíváncsiak lettünk és ellátogattunk. Elsőre hatalmas szembetűnő csoda fogadott, minden csillogott villogott. Nagyon kreatív a berendezés. Tényleg fantasztikusak a bokszok. A nyerges bárszékek stb.
Megosztom
Egy kirándulás a Párommal -

Halászcsárda Vendéglő Szarvas

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. április 17.
Én a Párommal együtt töltöttem el egy délutánt itt a környéken. Tökéletes volt a panoráma. Maga Csárda nagyon jó és hangulatos helyen van. A kiszolgálás gyors, tisztelettudó, kedves s pontos volt. A teríték szép jól meg volt komponálva. Az ételek ízei finomak voltak frissek. Ár/Érték arányban átlagosnak mondható. Volt lent a stégen vízibicikli.
Megosztom
2014. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. április 17.
Párommal voltunk itt egy Romantikus vacsorán nyáron. Az étterem nagyon hangulatos belül is és kívül is . Nekünk a kinti rész jobban tetszett. A parkolás nehézkes, ha este van és sokan vannak a Ligeten. A kiszolgálás átlagos. Semmi extra. A zene jó volt ill. a mixer srác jól kevert. Az ételek adagjai majdnem Michelin* a tálalás is ezzel együtt az árak is.
Megosztom
Igazi Kocsma Vendéglő -

Kurta Kocsma Vendéglő Solt

2014. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. április 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kamionosok és a Városi emberek igazán kedvelt helye. Negatívumnak számít viszont hogy a Nehéz tehergépjárműveknek nem nagyon van Parkoló. Csak a Vendéglő előtt tud félrehúzódni max 2. db a patkára. Hát nem éppen Praktikus. De menjünk beljebb. . . . bent egy igazi Kurta érzés csap állon egy kis Vendéglővel keverve. A pultban a kiszolgálás gyors, pontos, kedves.
Megosztom
Kamionos Csárda :) -

Csalánosi Csárda Kecskemét

2014. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. április 17.
Leszögezném elsőként, hogy FANTASZTIKUS megoldásnak tartom, hogy megvalósították a Nehéz tehergépkocsik részére a Parkolást. Stratégiailag nagyon jó helyen van. Az ország kettő ütőerét is eléri az M5. és az 52. számú Főutat. Természetesen lehet mindent mondani a "kamionosokra" sztereotípiát stb. egyet le kell szögezi! Ők is ugyanolyan emberek mint mások.
Megosztom
2015. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. április 17.
A párommal látogattunk el egy barátom ajánlása alapján egy nyári estén. Kerthelyiségben étkeztünk. A kiszolgálás gyors, figyelmes, kedves s pontos volt. Az étlap nem hosszú, de viszont az ételek tartalmasak és ízesek. Frissek, messze az átlag éttermek feletti a tányér a minőség és az árak nagyon-nagyon barátságosak. Szerintem mindenkinek a pénztárcájához van szabva.
Megosztom
Nimród Hotel & Étterem -

Nimród Étterem Mosonmagyaróvár

2014. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. április 17.
Leszögezném, hogy csak az Étterem részében fogyasztottam. A Hotel részét nem látogattam meg, így véleményem csak az Étteremre koncentrálódik. Egy átlagos hétköznap voltam az Étteremben talán rajtam kívül még 3-n voltak bent. Nem mondhatni csúcs időszaknak. Mégis a kiszolgálás lassú volt. Viszonylag sokat kellett váni az ételre.
Megosztom
2 oldalon / 18 találat


TérképX