Kőszeg legismertebb és legnagyobb férőhelyű szállodája, a Hotel Írottkő a történelmi hangulatú város belvárosának romantikus főterén található. A megszépült, felújított Hotel Írottkő 50 szobájának mindegyike fürdőszobás, telefonnal, színes televízióval, rádióval és minibárral felszerelt.
A 2017-18 as szilvesztert töltöttük ott a párommal. A szoba ugyan nem volt nagy,de külön részben hatalmas szekrény biztosított helyet a ruháknak, és egyéb dolgainknak. Külön fürdőszoba rész a wc-vel egyben. Svédasztalos változatos reggelit és vacsorát kaptunk. Maga az épület a város központjában áll, és nagyon tetszetős.
A személyzet kedves. Túravezetést kaptunk,ami a szálloda szolgáltatásában volt és rendkívűl érdekes. Csak ajánlani tudom
Hotel Írottkő válasza
Köszönjük pozitív értékelését, örömmel tölt el minket, hogy jól érezték magukat szállodánkban. Köszönjük, hogy az Óévet velünk együtt búcsúztatták. Reméljük máskor is visszatérnek hozzánk.
Néhány évvel ezelőtt is voltunk már itt, teljes megelégedésünkre, akkor is, most is. Kedves, udvarias személyzet a recepción és az étteremben is, a szobaasszonyok szintén. Ízletes ételek, gyümölcstál bekészítve a szobába, friss virág a folyosó vázájában. Az aulában könyvespolc könyvekkel, ilyet máshol még nem láttam!
Ha a szobákba esetleg tennének néhány prospektust vagy térképet a városról, az már a tökéletesen is túltenne! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Hotel Írottkő válasza
Köszönjük a kedves szavakat, örömmel olvastuk, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal. A szobákba a prospektus és térkép bekészítési javaslatát köszönjük, továbbítjuk vezetőségünknek. Szeretettel várjuk vissza Önöket!
Február végén, a -15 Cfokos hidegben az Alpokról érkező 50 km/ó szélben is, a szálloda megfelelő menedéket nyújtott. Előzetes kérésemnek megfelelően a főtérre néző, pazar kilátást nyújtó szobát megkaptuk.
Ahol az értékelésem "JÓ": TISZTASÁG: a szoba rendben,de a folyosón egy eldobott "hál istennek nem használt rágó" 2 napig nem tűnt el, KÉNYELEM: rendben volt, egy kicsit lehetnének a szobák tágasabbak, SZOLGÁLTATÁSOK: 12 éve jártunk itt, akkor az aulában mindenkinek elérhető internet, most nincs és nekem jelenleg még okos telefonom sem, ÉTKEZÉS: minőség, mennyiség rendben, ugyanakkor a reggeli választék szegényes- vendéglétszámtól függetlenül- /vacsora OK/. Külön KÖSZÖNÖM a nemes gesztust, hogy születésnapomról megemlékezett a szálloda személyzete! ! ! ÖSSZESSÉGÉBEN: ár/érték arányában, főleg akciós intervallumban NINCS ENNÉL JOBB! ! ! ! Köszönjük, s remélem nem újabb 12 év múlva leszünk újra vendégek a szállodában! ! !
Hotel Írottkő válasza
Köszönjük, hogy megosztotta velünk tapasztalatait. Örömmel olvastuk, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal és a rendkívüli időjárás ellenére is jól érezték magukat szállodánkban. A jövőben is igyekezni fogunk, hogy vendégeink pozitív élményekkel térjenek haza. Térjenek vissza hozzánk egy másik időpontban is!
Nagyon jó helyen lévő,szép szálloda. Mindenhol tisztaság. A személyzet kedves,segítőkész volt. Finom ételek voltak reggel és este is,bő választékkal. Ebédhez a hotelban még kedvezményt is kaptunk. A wellnessben a hölgy szintén nagyon kedves,segítőkész volt. A sószoba a kedvencem,de az egész részleg nagyon tetszett.
Sajnos a tél leghidegebb napjait töltöttük a hotelben,így a városban és a környékén van még bőven látni való. Ezért is,meg a szép élmények miatt is ,ha lehetőségünk lesz,vissza fogunk térni.
Hotel Írottkő válasza
Köszönjük szépen a kedves értékelést, örömmel olvastuk, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal. Térjenek vissza hozzánk egy másik időpontban is, hogy egy kellemesebb időben is felfedezhessék a város, illetve a környék látnivalóit, Kőszeg minden évszakban gyönyörű. Várjuk vissza Önöket szeretettel!
Ami tetszett, hogy nagyon kedves volt a személyzet, jó volt a kiszolgálás és remek ételek voltak. Ami nem, hogy a wellness részlegben, nem jutott ágy a pihenéshez vagy a második napra nem jutott szauna lepedő. A szaunák viszont jók voltak.
Hotel Írottkő válasza
Köszönjük az értékelést, az apróbb hiányosságoktól eltekintve reméljük jól érezték magukat szállodánkban! Wellness részlegünk fejlesztésének terve már folyamatban van! Térjenek vissza hozzánk máskor is!
A szállás nagyon tetszik, nem először voltunk itt! A kilátás gyönyörű, az ellátás pazar. A személyzet nagyon barátságos, az árak is barátiak. :)A program,ok sokszínűsége lenyűgöző,a lehetőségek tárházával találkozik itt az ember. Online foglalás a legjobb és legolcsóbb, megéri ide eljönni! ! ! Akár családdal, akár barátokkal is. Szeretnénk még minél több alkalommal eljönni ide! ! !
Hotel Írottkő válasza
Köszönjük az értékelést, örömmel tölt el minket, hogy már többször megszálltak szállodánkban. Tartsák meg, ezt a jó szokásukat, reméljük hamarosan ismét találkozhatunk Önökkel!
Élménygazdag 2 napot töltöttünk itt, ennél jobb helyen nem is lehetne a szálloda. Belépve a szobába elvarázsolt az elénk táruló látvány a Fő térrel és az azt uraló gyönyörű Jézus Szíve templommal. Egyszerűen nem tudtam betelni vele, még éjjel is az ablakban csodáltam a kivilágított templomot.
A szoba, a fekhely kényelmes, az ellátás: reggeli, vacsora a szokásos, megfelelő, bár a desszert lehetne jobb. A wellnessben túl kicsi, semmitmondó a jakuzzi, de minket elsősorban a látnivalók vonzottak. Az viszont minden szempontból bőséges volt. ráadásul karnyújtásnyi távolságra. Egyszóval: remek kirándulás volt.
Hotel Írottkő válasza
Köszönjük szépen a kedves szavakat. Látogassanak el hozzánk az év más időszakában is!
A nővérem találta a neten a helyszínt, remek választás volt. Kőszeg elvarázsolt minket. A 2. emeleten a legjobb kilátással bíró szobánkban gyakran álltunk az ablaknál és csodáltuk a panorámát nappal, sőt késő este is. A harangszókat és a 19 órakor megszólaló Händel muzsikát is vártuk. A fekhely remek kényelmes volt,számunkra a szoba is megfelelt.
Az éttermi ellátás bőséges volt, a desszert kínálatot találtuk szegényesnek. A kisebb wellnes részleget 1X használtuk csak (a jakuzzi túl kicsi), inkább éltünk a lehetőséggel a karnyújtásnyira lévő nevezetességek megismerésére. Szívesen ajánlom másoknak is, olyan szobával, ami a Főtérre néz.
Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk élményeit, melyet itt tartózkodásuk alatt átéltek. Örömmel tölt el minket, hogy szállodánk elnyertre tetszésüket! Térjenek vissza máskor is, hogy ismét gyönyörködni tudjanak kisvárosunk értékeiben!
Hirtelen ötlet volt , hogy húsvét vasárnap kirándulni menjünk. Csütörtök este foglaltuk le a szállást, interneten , telefonos egyeztetés alapján. Nagyon rugalmasak voltak. Kőszeg kedvenc városunk, bár nagyon régen jártunk már itt. A szálloda elhelyezkedése miatt választottuk ezt a szállást. Nagyon jó döntés volt.
Szobánk a Főtérre nézett. Az ágy kényelmes volt. Mindenütt tisztaság. Az étkezés korrekt. Különösen a vacsora ízlett. Minden nagyon finom volt. A személyzet kedves és nagyon segítőkész. A wellness kicsi,de ezt előre tudtuk. Most különben is nem ezért választottuk ezt a szállodát. A város gyönyörű. Nagyon szépen felújítottak mindent. Tökéletes kiránduló hely. Nagyon hangulatos város. Máskor hosszabb időre jövünk. Szívesen választjuk ekkor is ezt a szállodát.
Hotel Írottkő válasza
Köszönjük szépen a kedves szavakat, örömmel olvassuk elégedett vendégeink véleményeit. Várjuk vissza Önöket nagy szeretettel!
Kevésbé voltunk elégedettek azzal, hogy ugyan a masszás benne volt a szolgáltatás árában, amit ki is lett számlázva - ugyan nagyon jól esett és KÖSZÖNJÜK, hogy nem kellett 14 óráig várni a szoba rendelkezésre állt 11 óra körül - este vettük észre hogy nincs masszás lehetőség 2017. 04. 13-a és 18-a között szünetelt a szolgáltatás.
Ezt az Információt jó lett volna érkezéskor közölni, holnaptól nincs masszás. Ez elmaradt. Így mivel az ebéd és a délutáni séta el vitte a rendelkezésre álló időt nem tudtuk igénybe venni (Igen, 22 óráig lehetett 04. 12-én igénybe venni). Kevésbé voltunk elégedettek azzal, hogy az Üdvözlő italt gyermekünk nem tudta igénybe venni, pedig kétszer is próbálkoztunk. Ő nagyon számított rá. Utólag tudtuk meg sárga kártyát kell kiváltani és ezt bemutatni étkezéskor. Kétszeri próbálkozásunk is hasztalan volt, az emeleti étkezőben elzárkóztak ettől. A szálloda, mint a személyzet hozzáállása megfelelő volt, amit megemlítenénk 219-es szobában az ablak felőli ágy kissé elhasználódott (betét) emiatt egy kis gödörben lehet aludni. A hűtőben állt a víz megérkezésünkkor. Az emeleti étkezőben nem mindig volt asztal terítő csere (? ), ha lehetne Kérni naponta cserélhetnék- főleg így kiemelt időszakban. A takarítással és a szoba tisztaságával nagyon elégedettek voltunk, nagyon segítőkészek, figyelmesek és barátságosak a ,,takarítónénik,,. Bármilyen problémánk volt, azonnal megoldódott. Az étkezés és az ezért felelős személyzet munkája is kitűnő. Nagyon segítőkészek és van humoruk. Az ételek választéka megfelelő volt. Külön köszönjük, hogy gyermekünknek mindig akadt szívószál.
Hotel Írottkő válasza
Köszönjük, hogy megosztotta velünk tapasztalatait, sajnáljuk, hogy nem voltak maradéktalanul megelégedve minden szolgáltatásunkkal. Igyekszünk törekedni, hogy vendégeinknek a maximumot tudjuk nyújtani. Reméljük ezektől eltekintve sok szép élménnyel tértek haza kisvárosunkból!