Lenti központjától pár perc sétára fekvő Thermal Hotel Balance 2016 márciusától várja a vendégeket. Épületét fedett folyosó köti össze a több medencét és wellness-szolgáltatások gazdag választékát kínáló Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkkal, ahol a vendégek a fürdő szolgáltatását korlátlanul élvezhetik.
Az év első négy napját töltöttem a feleségemmel. Remekül éreztük magunkat és jót pihentünk a csendes,tiszta szobában. Udvarias személyzet pedig páratlan! Mivel janúár 3-án volt a születésnapom és vacsoránál váratlanul megleptek minket egy aranyos kis tortával,közepében egy szál gyertyával! A meghatódástól könybe lábadt az ember szeme.
Az ételek is sokrétegűek voltak és finomak! Szerintem elérte az ***** ,azaz öt csillagot! Jó volt az átjárás a gyógyfürdőbe. Egyszoval ilyen jól még neméreztük magunkat a párommal máshol. Könjük szépen a szálloda összes dolgozójának a kényelmes pihenésünket. Ha tehetjük ismét el fogunk menni a jó pihenés és kikapcsolódás érdekében!
Kedves személyzet, tiszta szoba, remek ételek. A gyerekek imádták a programokat, szuper a játszószoba. Kényelmes az átjárás a fürdőbe. Gyerekbarát szálloda, egy dolog van amit ha nagyon gondolkozom ki tudnék emelni az az, hogy talán a vacsoránál lehetne olyan étel is amit a gyerekek jobban megesznek. Pozitív élményekkel távoztunk.
Megérkeztünk 19-én. A recepción a dolgozó udvariasan fogadott, gyorsan elintézte a papírmunkát és mehetünk a szobánkba, amely szintén nagyon szép, kényelmes kialakítású. Az asztalon volt egy szabályzat amelyben minden le van írva, milyen szabályok szerint kell eltölteni az időnket, hogy jól érezzük magunkat.
Elmentünk a fürdőbe, amely részünkre nagyon megfelelő volt. Szép az étterem és jó az ellátás is. Azt hiszem mindenkinek megfelelő volt a széles választék. Talán a földszinti presszóba a fotelok nagyon alacsonyak s kényelmetlenek, ha megoldható javasolnánk a cseréjüket. Az üdülés alatt nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a szíveslátást, remélem máskor is találkozunk. Már másoknak is ajánlottuk.
Gyönyörű környezet, a szállás csodálatos volt a kiegészítő programokkal és a környéken barangolni is jó volt. Akad látnivaló bőven . A Termálfürdő szenzációs , de a Hotel saját welness részlege is kiváló. Minden jó volt csodásan éreztük magunkat
Minden téren kiváló 1 hetet voltunk ott. A szoba az ellátás a személyzet, itt valós a négy csillag. A fürdő is teljesen jó, nem lehet kifogást keresni. A személyzet segítőkész, figyelmes, bármilyen gonddal felveszik a versenyt és megoldják. A programok, melyek benne vannak az árban, nagyon jók , napi szinten lehet találni valamit.
Egy szó, mint száz, nagyon meg voltunk elégedve mind a szállodával, a személyzet kedvességével, mind a termálfürdővel. Az épület kívülről és belülről is elegáns, a szobákon, éttermen és az összes helyiségen látszik, hogy odafigyeltek a lakberendezők a letisztult, minimál stílusú design-ra. Mi a 2.
emeleten kaptuk meg a superior szobánkat, ami szép, tágas és nagyon tiszta volt. Minden szobához tartozik erkély is, a fürdőszobában pedig bio citrusos tusfürdő és folyékony szappan kényezteti a bőrt :) A reggeli és a vacsora kínálata nagyon változatos, minden nap újabb és újabb ételeket kóstolhattunk végig. Mivel laktózérzékeny vagyok, az ételnevek mellett feltüntetett kis képek segítettek, hogy lássam, melyik étel tartalmaz tejterméket vagy egyéb allergént. A hoteltől ingyenesen lehet bérelni kerékpárokat és akár különböző távolságú biciklitúrákat is tudunk választani (15 km, 30 km, 45 km, stb). Mi is elmentünk egy rövidebb túrára, ahol a környék gyönyörű erdőjét, tavait, kis faluit néztük meg. Lehetőség van egy bivalyrezervátum és akár egy orchidea farm meglátogatására is. A hoteltől kb. 5 perc sétára van az erdei kisvasút, ezt is érdemes kipróbálni, illetve mivel közel (kb. 12 km) van a Szlovén határ, így Szlovéniába is érdemes ellátogatni. A termál rész hatalmas parkos terület, ahol több medence is van. Vannak csúszdák, gyógyvizes medencék, gyerkőcöknek medencék, pancsolók. A benti részen szintén vannak csúszdák kicsiknek/nagyoknak, meleg vizes medencék, napozóterasz, szauna, stb. Röviden, bátran ajánlom mindenkinek a hotelt!
Még ilyen hotelben soha nem voltam,ahol mindennel teljesen meg voltam elégedve. A szoba tágas,tiszta és igényesen berendezett. A fürdőszoba higiénikusan 1. osztályú és kényelmes a használata. A személyzet, beleértve mindenkit nagyon kedvesek,mosolygósak és segítőkészek. Az étterem fantasztikus,nagyon finomakat ettünk az egy hét alatt.
A fürdőzések csodás élményt nyújtottak az élményfürdőben és szinte minden nap különböző programokkal tarkítva. Ezek után biztos,hogy el fogunk még látogatni erre a csodás helyre. Köszönjük, hogy jól érezhettük magunkat! :)
Csak maximális pontokat tudunk adni a szállodának. Sokhelyen voltunk már az országban, de a Hotel Balance mindent vitt. Különösen tetszett, hogy közvetlen használhattuk a városi Thermal Fürdőt, aminek tágassága, tisztasága, felszereltsége példás volt. A szoba tiszta, kényelmes volt, kiemelem a masszírozást végző Kerese Zsanett felkészültségét, udvariasságát.
Nagyon jó szálloda. Kedves a személyzet, külön nagyra értékelem hogy születésnapomról is megemlékezett a szálloda! Nagy a tisztaság. Nagyon jó, hogy a szállodából megközelithető a fürdő. A reggeli lehetne egy kicsit változatosabb. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Thermal Hotel Balance szállodát!
Négy generáció üdült együtt a tavaszi szünet alatt. Nagyon szép, tiszta a szálloda, a személyzet barátságos, szolgálatkész. A fürdő igazán családbarát: a kicsi gyerektől, a középkorú nagyszülőkön át az idős dédmamáig mindenkinek az igényeit kielégíti, nem volt még az ünnepek alatt sem túlzsúfolt.
Az ételek nagyon finomak voltak, egy picit azért hiányoztak a nagypénteki böjthöz illő, illetve a tradicionális húsvéti fogások. A programok jól szervezettek voltak.