Lovászpatona

Lovászpatona
LovászpatonaLovászpatona
LovászpatonaLovászpatona

Lovászpatona és környéke legfrissebb értékelései

2026.09.13barátokkal
A vendégház nagyon otthonos. Minden nagyon tiszta volt. Teljesen fel van szerelve a konyha. A házigazda nagyon vendégszerető. A kert jó nagy, a gyerekeknek sok játékot is biztosítanak. Nagyon jól éreztük magunkat.
2026.09.12a párjával
Gyönyörű környezetben, barátságos,otthonos kis étterem.Finom ételek,kifogástalan ízek! A személyzet végtelenül kedves,figyelmes,udvarias! Mi jól éreztük magunkat! Köszönünk mindent!
2026.09.11barátokkal
Másodszor jártam a barátnőimmel itt. Nekünk minden szuper volt. Személyzet kedves, barátságos. Az étel ,ital választék bőséges. A foglalásnál az volt a kérésem, hogy a két szoba egymás mellett, és össze nyitható legyen. Ez teljesítve volt. Jól éreztük magunkat! Köszönjük.Továbbra is sok...

Lovászpatona és környéke kedvelt szállásai

Sokoró Fogadó Sokorópátka - Kemencés hétvége
Hotel Kapitány Sümeg

Lovászpatonai látnivalók (2)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Lovászpatona és környékén

Hotel Kapitány Superior Wellness SümegHotel Kapitány Superior Wellness, SümegCsomagok már 29.610 Ft/fő/éj ártól
671 értékelés
Club Tihany Hotel TihanyClub Tihany Hotel, TihanyCsomagok már 21.470 Ft/fő/éj ártól
216 értékelés
Forrás Ház Tapolca TapolcaForrás Ház Tapolca, TapolcaCsomagok már 14.500 Ft/fő/éj ártól
3 értékelés
Heléna Hotel & SPA LevélHeléna Hotel & SPA, LevélCsomagok már 18.195 Ft/fő/éj ártól
10 értékelés