Mátraballa község Heves megyében, a Mátra északi lábánál található a település, közvetlenül a nógrádi megyehatár mellett. Nevezetességei: Millenniumi csodaszarvas emlékmű, Tájház, középkori eredetű műemlék templom, világháborús hősi emlékmű, plébánia.
Az elhelyezkedés jó. Az étkezés szintén tetszett. És kb ennyi a jó tapasztalat. A hotel inkább kórházra hasonlít. Minden hófehér és kórház szag van. A kilátás a parkolóra és a szemközti 10 emeletes házra nem túl pazar. A szobában a hőfokon szabályzó nem működött. Az ablakokon a roló...
Pár hete jártunk itt. Megközelítés könnyű, hangulatos hely. A rendelt ételek nagyon finomak voltak, másnak talán kicsit fűszeresnek tűnhet, de nekem/ nekünk nagyon ízlett. A felszolgálás hibátlan, kedves mosolygós volt pincérnő. Mindenképp ajánlott kategória és hely.
Pici kis étterem, de egyben zsúfolt is, szűk terekkel, kevés hellyel. Sajnos, az ételek ára és minősége nincs összhangban, ennyi pénzért nem ezt várja a vendég. Ahogy mondani szokták, van az élmény és a tapasztalat. Nos, ez a látogatás az utóbbi kategóriába tartozik.