Mátraházán, az Északi-középhegységben található a Lifestyle Hotel Mátra. A szálloda egyedi wllness-szolgáltatásokkal várja vendégeit, gyönyörű környezetben.
A Lifestyle Hotel Mátra kiváló helyszíne a pihenésre, kikapcsolódásra vágyó utazóknak, főleg családoknak. Összességében egy remek szálloda, csodás természeti környezetben, kedves, segítőkész személyzettel.
Gyönyörű a környék. A szálloda egy felújított szocreál épület. A szobák már elviselnének egy felújítást. Különösen a szőnyegpadló hagy kívánnivalót. A wellness hűvös volt, szinte fáztunk. Az ételek finomak voltak, de nem különlegesek. Ennyi pénzért valami különlegességet is vártunk. Kicsit túl van favorizálva a szálloda. Mi sokkal többet vártunk!
A legtöbb probléma sajnos a tisztaság és az étkezés témakörein belül volt. Tisztaság alatt értendő a reggeli során az italautomata körül megtalálható hangyák, a fürdőtérben a pihenőágyak alatt található szemét (üdítősüvegek, poharak, csokipapírok, porcicák), illetve magukban a medencékben a nagycsaládosok esetében a még pelenkás gyermekek felnőtt medencébe engedésének problémái, míg az étkezéshez társul olyan sajnos meglehetősen szembeszökő, és kicsit dühítő elem, hogy az este 18.
00-22. 00 között lezajló vacsora során 20. 15-21. 15 közötti időszakban már több fogásból pótlás nem kerül kihozatalra (hozzátenném, ez egy este fordult elő a 4-ből), így egyre több helyen volt üres a kiszolgálórész, míg a vendégek érkeztek. A szolgáltatásoknál a szaunavilágban volt zavaró, hogy egy 30 perces időszakra a finn szauna lefoglalásra került szeánszra, ami elcsúszott kb fél órával, majd a foglaló vendégek kijöttek, és kérték még egy fél órás szeánszot 1 órával későbbre, addig szellőztetésre, és elvben használaton kívülre került a szauna. Ezt kicsit hosszú időszaknak tartjuk.
Nagyon kellemes hely, az elhelyezkedése tökéletes, elegendő számú parkoló áll a rendelkezésre a kocsival érkezőknek. Bejelentkezéskor udvarias személyzet, bár nem került elő a korábban emailben elküldött és már kitöltött bejelentkezési lap, de így is gyorsan ment.
Jóval korábban érkeztünk a hivatalos bejelentkezési időhöz képest, de rögtön felajánlották, hogy a wellness részleget addig használhatjuk amíg a szobánk elkészül. Inkább körülnéztünk a környéken, de telefonon hívtak, amint elérhető lett (így is egy órával korábban) a szobánk. Tágas, kényelmes szoba, szép kilátással a völgyre és a Kékestetőre, minden kifogástalanul tiszta volt, ízlésesen, virág alakúra összehajtogatott törülközőkkel. . . Wellness részlegben minden rendben volt, "szerencsére" kevés vendég akarta igénybe venni ezt a szolgáltatást a délután folyamán. Vacsorák és reggelik választéka sajnálatosan nem volt túl nagy, de ami elérhető volt, az finomnak bizonyult. Ami a kevésbé szimpatikus volt a szállodában, hogy egy céges rendezvény ellenére a szobánkat a rendezvényterem szintjén, annak bejárata közelében adták ki, így az első éjszaka egy része a nemzetközi cég karaoke estnek álcázott vonyításától lett némileg megzavarva. . . Másnap a személyzet elnézést kért ugyan érte, de nyilván nem pótolhatja a megzavart nyugalmat. Szerencsére másnap befejeződött a céges "konferencia". Ezt leszámítva, összességében nagyon jó benyomást keltett az első alkalom ebben a szállodában, valószínűleg meglátogatjuk még. (de előtte biztos tudakozódunk a lehetséges céges rendezvényekről. . . ) ;)
A szálloda megfelelő, a személyzet kedves a wellness részleg ellenőrzése, főleg ami a gyerek medence használatát és a vizének hőmérsékletét illeti, vannak komoly problémák. A környék gyönyörű, nagyon sokat fejlődött a játszótér kiépítettsége. A sétautak karbantartásával lehetne még egy kicsit többet törödni.
Tavaly November 6-án 4 nap 3 éjszakát töltöttünk a gyerekeinkkel és kicsi unokánkkal ebben a nyugodt és szép szálloda, családi szobájában . A borús esős nap ellenére igen kellemes időt töltöttünk el a belső programokkal. Kiemelném a gyerekjátszó felszereltségét , a gyermek medence is tökéletes csak ajánlani tudom mindenkinek.
Az ételek finomak a választék megfelelő, talán csak az italok drágábbak az átlagnál, a személyzet wellnessben kedvesek előzékenyek amit már a recepcióról nem mondhatok el sajnos ott rossz tapasztalataink vannak jövet és menetnél is.
Céges konferencia keretében jártam itt harmadik alkalommal. Nagyon szép helyen található, a kilátás (attól függ milyen szobát kapsz) pazar. A wellness nagyon jó. Az ételek is elfogadhatóak, volt amikor nem igazán találtam kedvemre valót. Ennek ellenére, mindenkinek ajánlom ezt a szállodát, mert minden korosztály talál itt kedvére való elfoglaltságot.
Szépen felújított épületben elegáns berendezés. Könnyen megközelíthető helyen,mégis zöldövezetben fekszik. Az éttermi szolgáltatások kiválóak, több különleges étel is volt. A wellnessben az élményelemek választékát emelném ki, úszási lehetőség alig van. A személyzet udvarias. Egyedül az árakat tartom túlzottnak. /A hasonló besorolású hotelekhez képest is. /
Elsőre megijedtem, mert szocreál az épület kívülről. Na, belenyúltam - gondoltam, de amint beléptünk, minden megváltozott. Szép és rendezett hotel, igaz néhol érződik a múlt, de nem zavaró, sőt. A kilátás a levegő, leírhatatlan. A szobák szépek, tiszták, ízlésesen berendezve. A személyzet kedves.
A reggeli bőséges és egyedűl álló a vacsoránál lehetne egy kicsit nagyobb választék. A wellness részleg nem nagy,de azt hiszem a Mátrába nem wellness a lényeg -szerintem.
Kissé elszigetelt helyen fekszik, de túraútvonalak mentén, és kocsival is könnyen elérhető. A szálloda egy szocreál hotel jól sikerült felújításával jött létre, és kapott új nevet (Bérc Hotel volt korábban). A szobák, és a közös terek tiszták, rendezettek voltak. A vacsorára kapott ételek finomak voltak, de kisebb lett a választék, amikor kevesebben lettek a szállodában.
A wellness részlegben a medencék kicsit picik, úszásra kevéssé alkalmasak, de összességében tetszett. Áramszünet volt az éjszakai vihar miatt, de a reggelit ugyanúgy elkészítették, pedig csak éppenhogy visszajött az áram reggelre. A környékbeli túrázási lehetőségek, és a személyzet kedvessége miatt bátran ajánlom.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár