Csokoládé étterem értékelései

Értékelései
6
19
31
6
3
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Csokoládé értékeléseit!

Olvasd el Csokoládé étterem értékeléseit!

Nehéz a szintet tartani -

Kakas Étterem Budapest

2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. október 5.
Annyira szerettük ezt az éttermet, hogy harminc km-t is utaztunk érte. Évek óta visszajárunk. Mindig rengetegen vannak, szinte lehetetlen a parkolás. Az asztalfoglalást is időben el kell intézni. Most úgy éreztük, nem érte meg odamenni. Nem kaptuk azt, amit vártunk. Gyors rendelésfelvétel után nagyon hamar megkaptuk a frissenkészült ételeinket.
Megosztom
Nagyon, nagyon koszos -

Cafe Frei - Nyugati tér Budapest

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 2.
Szeretem az itteni kávét. Nincs vele semmi gond. Gyors, azonnali kiszolgálás. De a hely kritikán aluli. Ebben a nehéz időszakban a kosztól ragad minden. Az asztalok, a székek, stb. stb . A pult eleje a dekoráció mikor látott tisztítószert? A belépő szőnyegen, a nyíló ajtó hajtja el a hatalmas porcicákat, kinek a dolga a takarítás? A személyzeté?
Megosztom
2020. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2020. október 2.
Többször jártam ebben az étteremben. Szép környezet, látványos, szemet nyugtató kert, ami ápolt. Belül már kicsit avittas. Látszik, hogy próbálták felújítani, de minél olcsóbb megoldásokat keresve. Kényelmetlen szék. Nem lehetett drága, mint ahogy az asztalterítő sem. A séf sajnos túl óvatos a fűszerekkel. A flekken íztelen volt, de a pacal is kívánt volna még sokféle ízesítőt.
Megosztom
Nagyszerűen egyszerű -

Hableány Étterem Leányfalu

2020. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 23.
Friss! Friss! Friss! Ez a legeslegnagyobb érdeme. Kedves, gyors kiszolgálás. Bármit rendeltünk, nagy adagot kaptunk, kiváló fűszerezéssel. Az árak teljesen korrektek, reálisak. Nem csoda, hogy egy nagyon kedvelt hely. Vigyázat! Cigánypecsenye nincs, csak natúr fokhagymás szelet! Az étterem a bezárás ideje alatt megújt. Új étlap, új terítők.
Megosztom
2020. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 5.
Tavaly jártam ott utoljára. Akkor is jól éreztem magam. De most még jobb volt. Kedves, udvarias személyzet. Segítőkészek. Korrekt ,gyors kiszolgálás. Rendkívül finom vadételek. Nem véletlenül van tele az étterem. Én vadast ettem. Finom volt, de több szószt is elbírt volna. A húsleves remekre sikerült! Végre egy hely, ahol forrón hozták ki.
Megosztom
Mindenkinek ajánlom! -

Kukorica Csárda Balatonújlak

2020. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 5.
Sokadszor megyek vissza ebbe az étterembe. Látszi a személyzeten, hogy én, mint vendég, fontos vagyok a számukra . Udvariasak, korrektek, segítőkészek! Mindenben készséggel segítenek. Jó a séf. Finomak at főz, süt. Minden étel jól fűszerezett, puha, friss. Mindezt gyorsan ,gusztusosan , bőséggel tették asztalunkra. Jó vendégfogásnak tartom a fizetés utáni csengetős pálinkát!
Megosztom
2020. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 5.
Többször jártam az étteremben. Most sem volt rossz, de nem az igazi! A felszolgálók tették a dolgukat, semmi több. Gyorsan hozták a megrendelt ételeket, italokat. Sajnos a gépkocsivezetőkre nem gondoltak, mivel rostos ivólén és limonádén kívül más üdítő nem volt. A citromos limonádé viszont tényleg nagyon finomra sikeredett. Az étterem tiszta, kultúrált.
Megosztom
2020. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. július 25.
Immáron sokadszor látogattunk el a családdal születésnapot ünnepelni. Nem csalódtunk. Még mindig tartják a színvonalat. Udvarias, gyors kiszolgálás. Fantasztikus ételek! A vadász-szelet a gombás barnamártással, kiválóan fűszerezve! Mennyei! A cigánypecsenye szintén . A kacsamell és, kacsacombos tál, elképzelhetetlenül puha, ízes, omlós volt.
Megosztom
2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 17.
Mindig ámulattal néztem, ahogy nyújtják a rétestésztát. Hiába a legfinomabb réteslap, lehetetlen pótolni az igazi, kézzel nyújtott testvérével. Ezért megyek rendszeresen a kedvenc rétesházamba. Meggyes! Túrós! Fantasztikus! Csak egy picit kicsike , meg laposka a szelet az árhoz képest. De azért vissza fogok menni!
Megosztom
Nem bántam meg, hogy 25km-t utaztam az étteremért -

A Szűcs Fogadója Szada

2020. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. június 7.
Vasárnap délre hárman mentünk ebédelni. Végtelenül kedvesen, udvariasan fogadtak bennünket. Mind a három főétel rendkívül ízletes, nagyon finom volt. A betyár szeletet jól fűszerezték, forrón hozták. A rántott harcsa is friss volt. A libamájat is bármikor ismételnénk. A végén már csak pihegtünk a nagy adagoktól, de nem hagytuk ki a somlóit.
Megosztom
4 oldalon / 31 találat


TérképX