Hajnal Hotel Mezőkövesd - Vendégvélemények összefoglalója
Hajnal Hotel Mezőkövesden a gyógyvízre és a gyógykezelésekre összpontosító szolgáltatásokat kínál, kiemelve saját gyógyvizes medencéjét és a széles wellness kínálatot. A vendéglátás során a tulajdonos szívügye és a személyzet segítőkészsége gyakran előtérbe kerül, hozzájárulva a zavartalan kiszolgáláshoz. A szobák retró jellegűek, ám a tisztaság és a használhatóság általában megfelel az elvárásoknak, és a berendezés funkcionális.
A reggeli svédasztalos kínálat bőséges, a vacsora pedig általában ízletes és házias jellegű, a kínálat időnként változik. A gyógyvíz kiemelkedő élményt nyújt, a belső és külső medencék és a gyógykezelések széles választéka a regenerálódást támogatja. A környezet nyugodt, a közeli Zsóry Gyógyfürdő könnyen megközelíthető, ami további lehetőségeket kínál a fürdőzésre. Többen hangsúlyozzák az ár-érték arányt, és a hosszabb tartózkodások során a kedvező feltételek előnyösek lehetnek. A wellness részleg és a masszázs-, szauna- és gyógykezelési kínálat korszerűsítés alatt álló elemeket is tartalmaz, de a meglévő lehetőségek is magas színvonalúak. A disznótoros hétvégéket és egyéb rendezvényeket sokan kiemelik, mint hangulatos, közösségépítő programokat. A személyzet udvarias és figyelmes, a vezetői figyelem és a vendégközpontú hozzáállás hozzájárul a nyugodt és családias környezethez. Összességében a Hajnal Hotel Mezőkövesden olyan hely, ahol a gyógyvíz és a kényelem összekapcsolódik, és a vendégek általában pozitív benyomással távoznak.
Nem ajánlom senkinek, a megérkezésünkkor a szobában lévő padlószőnyeg rettenetesen koszos és büdös volt, a klíma természetesen nem működött, wc öblítésnél állandóan kifolyt a víz a cső mellett, zuhanyzáskor sem volt meleg víz (gondolták úgyis nyár van), az ételek minőségéről már nem is beszélek.
Tény ha étlapról rendeltünk akkor normális minőségben kaptuk meg de a menüs étkezést nem ajánlom! Inkább menza konyha mint étterem. A wellness részleg sötét és dohos, a szálloda által hirdetett gyógyvíz(házilag barkácsolt, kibetonozott "medencékben" található melynek a higiéniája erősen kifogásolható. Este megfigyeltük hogy egy szennyvíz szippantóval viszik ki a "gyógymedencéből" a vizet majd a személyzet egyik tagjától megtudtuk, hogy a medence hivatalosan nem is létezik tehát engedéllyel sem rendelkezik. Ha valaki szeretne egy gombás fertőzést összeszedni nyugodtan vegye igénybe a hajnal wellness szolgáltatásait. A Zsóryba rendszeresen járunk, az összes szálláshelyet kipróbáltuk de a hajnal hotelt senkinek sem ajánlom. Lehet hogy kicsit többet kell fizetni de ha jó szállást szeretne valaki akkor vagy a Balneo Hotelbe vagy pedig a Nefelejcs Hotelbe foglaljon szállást.
A gyógymedencék miatt mentünk, azokkal nem is volt gond. (Bár a kevés élményelem működését 4 nap alatt nem sikerült kifogni. ) Szerettem volna úszni is, de az a medence annyira hideg, "ízületgyilkos" volt, 2 tinifiún kívül senki sem bírta. A légkondisnak, tágasabbnak , újabbnak hirdetetett szoba kis túlzás .
A nyugatra néző kis erkélyen megszorult a meleg, a "sötétítőnek " szánt függönyt kiegészítettük a kocsiból felvitt napellenzőkkel, a légkondi szinte semmit nem hűtött. (Megnézte egy műszaki alkalmazott, "ez van" eredménnyel. ) A wifi nem ment, de nekem nem hiányzott. A párom laptopja sok vírust, férget szedett össze. Kárpótolta a sok jó vacsora. (Epeműtött, de minden rántott húst v. halat is jól bírt, nem voltak zsírosak. ) Nem különleges, de finom ételek végig, húsfélék mártásokkal, finom gyümölcslevesek, kevés sütemény. Érkezési napon szokatlan volt a korai (5-6 ó. -ig) vacsora, fél hatkor már nem is volt minden, de utána mindig lementünk 5 ó. -ra. Reggelik a máshol szokásosak, Előny a könnyű foglalás, nem kell előleg . Jó az árnyékos parkoló. Nagyon készséges recepciós hölgy fogadott. Hőség kivételével szívesen mennénk még.
A Hajnal szárnyban a szoba kicsi, az ágy kényelmetlen,fürdőszoba nagyon elavult,régi rozsdás tükör ,a burkolat ósdi,! Ráférne a felújítás!! Legközelebb a Kikelet szárnyba megyünk!!!
Áprilisban töltöttünk el párommal öt napot a hotelben. Nagyon szép az új wellnwss részleg. Az ételek finomak voltak. A személyzet kedves és segítőkész. A gyógyvíz nagyon jó. Széles választék van különböző kezelésekből és az árak nem változtak ahoz képest amikor öt éve voltunk ott. Ami nem tetszett,az esti svédasztalos vacsora kínálata elég szegényes volt.
A húsvéti ünnepeket töltöttük a Hajnal hotelben. Először jártunk a Zsóry fürdőben, nem bántuk meg. A konyhájuk nagyon jó, az ételek finomak és pótolták is hamar ha valami elfogyott a svédasztalról. A két gyógymedence vizével is megvoltunk elégedve. Sajnos a szaunák nem müködtek kellöképpen, épphogy langyosak voltak.
Mint az értékelésből is kiderül, mindennel meg voltunk elégedve. Egyetlen negatívum, hogy a reggeli mindig ugyanaz volt (kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat). Lehetne változatosabb a reggeli kínálat. Amit még hiányoltam az étlapról, az a főzelék, ami csak egyszer hétfőn van a menüben.
Fel lehetne venni az étlapra is, mert biztosan mások is szeretik a főzelékeket. A recepciós fiatalember és a pincérek segítőkészek, kedvesek, udvariasak. Egyébként nagyon jól éreztük magunkat, ezért már le is foglaltuk január végére a szállást ugyanitt. Marika
Rendkívül meg voltam elégedve mindennel,csendes nyugodt szálloda disznótoros hétvégén voltunk élmény volt a gyereknek az,hogy beszállhatott a disznófeldolgozás menetébe,A vendégkör is kulturált volt mert volt alkohol nagy mennyiségben mégis mindenki tudta hol a határ,nem volt dülöngélő vitázó nagyhangu ember.
A személyzet szolgálatkészsége kiváló, a szálloda tisztasága ragyogó a konyhájuk pedig verhetetlen igazi tájjellegü ételektől kezdve a speciális ételekig minden megtalálható ízletesen elkészítve. Nagyon jó az ishogy a vendégek regglinél ,vacsoránaál és a medencében is beszélgetnek nem csak eljárnak egymás melett. Egyszóval az ott egy nagy család. Mindenkinek ajánlom
A két kicsi kinti medence közül mindig csak egy üzemelt (hétvégén is! ). A napozóágyak állapota kritikus, balesetveszélyes, mivel legalább felénél a vászon az ágy szélén szakadt. Nincsen elegendő napozóágy, még akkor sem, ha valamennyi használható lenne. Valamennyi wellness szolgáltatás (pl. pezsgőfürdő, szaunák) a pincében vannak - lehangoló.
A sószoba kb. 4 sólámpából áll. A személyzet udvarias, az étteremben a kiszolgálás nagyon jó. A reggeli kínálata lehetne változatosabb. A vacsora ízletes, de vasárnap kétfajta csirke és egy hal étel közül lehetett csak választani. Ha valaki nem szereti a csirkét és a halat, legfeljebb sült burgonyát vacsorázhatott. A tisztaság az étteremben és a szobában 5-ös, de a pincében 2-es.
Nagyon sokszor jártunk már itt a nejemmel! Voltunk nyáron,az olimpiát a medencéből követhettük végig,mely nagyon jó volt! Szilveszterkor is voltunk már,de sajnos az idén már nov. közepén nem volt hely! Nagyon sajnálom,de jövőre újból visszatérünk! Az ellátás a személyzet nálam 4. 9 az ételek mennyisége minősége kiváló! Grat a szakácsoknak és a személyzetnek!
Több szilvesztert töltöttünk már itt, de voltunk februárban is. Visszatérő vendégek vagyunk és barátokat és rokonokat is küldtünk már oda, akik szintén elégedettek voltak. A személyzet udvarias, segítőkész. A tulajdonos szintén barátságos a vendégekhez. A séf mindig csodás ételeket készített minden alkalomra mindegy, hogy hétköznap, vagy ünnepnap volt.
A két masszőrnek "csodás kezei" vannak. Sószoba, szauna, saját termálvizes medence, amit minden reggel tiszta vízzel töltenek fel jó dolog. Az is, hogy fürdőköpenyt adna, mert az csomagnál sok helyet fogna. A szoba minden alkalommal tiszta volt. A kondigépeknél kellene kezelési útmutató egyik-másik géphez, mert nem mindenki használ otthon ilyeneket. Vannak kopott dolgok is, amik nem kellene, hogy ott legyenek. Ping-pong ütők, dartsnyilak, tornateremben egy-két apró szer. Biztos vagyok benne, hogy még megyünk. HL&RF