Hajnal Hotel Mezőkövesd - Vendégvélemények összefoglalója
Hajnal Hotel Mezőkövesden a gyógyvízre és a gyógykezelésekre összpontosító szolgáltatásokat kínál, kiemelve saját gyógyvizes medencéjét és a széles wellness kínálatot. A vendéglátás során a tulajdonos szívügye és a személyzet segítőkészsége gyakran előtérbe kerül, hozzájárulva a zavartalan kiszolgáláshoz. A szobák retró jellegűek, ám a tisztaság és a használhatóság általában megfelel az elvárásoknak, és a berendezés funkcionális.
A reggeli svédasztalos kínálat bőséges, a vacsora pedig általában ízletes és házias jellegű, a kínálat időnként változik. A gyógyvíz kiemelkedő élményt nyújt, a belső és külső medencék és a gyógykezelések széles választéka a regenerálódást támogatja. A környezet nyugodt, a közeli Zsóry Gyógyfürdő könnyen megközelíthető, ami további lehetőségeket kínál a fürdőzésre. Többen hangsúlyozzák az ár-érték arányt, és a hosszabb tartózkodások során a kedvező feltételek előnyösek lehetnek. A wellness részleg és a masszázs-, szauna- és gyógykezelési kínálat korszerűsítés alatt álló elemeket is tartalmaz, de a meglévő lehetőségek is magas színvonalúak. A disznótoros hétvégéket és egyéb rendezvényeket sokan kiemelik, mint hangulatos, közösségépítő programokat. A személyzet udvarias és figyelmes, a vezetői figyelem és a vendégközpontú hozzáállás hozzájárul a nyugodt és családias környezethez. Összességében a Hajnal Hotel Mezőkövesden olyan hely, ahol a gyógyvíz és a kényelem összekapcsolódik, és a vendégek általában pozitív benyomással távoznak.
Sokadszor járok itt, ha kiborulok, akkor erre a helyre vonulok vissza. A kaja nagyon jó, a wellness rész is, a vendégek főleg nyugdíjasok. A hotel felújítás alatt áll. Ami nem tetszik, hogy túlzsúfolt a szoba. Az 1 ágyasban az ágyon és a szekrényen kívül van még íróasztal, éjjeli szekrény, kis asztal és fotel.
Én jobban szerettem a sok helyet elfoglaló és általam nem is használt fotel helyett a fa széket, a kis asztal is fölösleges. Most túlzsúfoltnak tűnt az épület, kezdi elveszíteni a korábbi családias hangulatát. De az ár/érték arány még mindig jó.
A szálloda alacsony, sötét, zsúfolt, nem keltett jó benyomást. Az udvar rendezetlen, kopár! A medence köré farostlemez tákolmány készült, melyen a vízhatlanságot fólia borítás biztosítja. Sok minden van a wellnessben, de azok nem működnek megfelelően, pl. a jakkuziban mindössze 2 fuvóka megy. A szobák nem felelnek meg a mai kor követelményeinek!
Amikor a vendég sokkal rosszabb körülmények közé kerül, mint amilyen az otthoni, akkor elégedetlen lesz! A színészek műsora igen csak szinvonal alatti volt! A szálloda "túltöltötte magát", így nem jutott mindenkinek ülőhely a vacsoránál. A WI-FI nagyon lassú volt a szobában. Mindezeket már nem tudta ellensúlyozni a rendszeresen finom étel, mert összességében "keserű szájízzel" jöttünk el.
Ami kifogástalan: A főtt ételek minősége, íze! Ez akár kategóriáján felülinek is értékelhető! Ami erősen kifogásolható: a tulajdonos és családtagjai utcai ruhában járnak be a konyhába! ! A vezető ugyanabban a szürke pulóverben rakodta a kibontott nyílászárókat és a tégla törmeléket, mint amelyikben a konyhába járt be.
Legalább 1 fehér inget Húsvétkor elvártunk volna, ha már felszolgál is! Ami nem éri el a 3 csillagot, az a szoba berendezése, csak azért kapna 2 csillagot, mert nem a folyosó végén, hanem az iciri- piciri fürdőszobában van a WC. Az alu. kilincsek siralmasak, a kulcsot egyszer elfordítva még simán kinyitható az ajtó! A függöny kb. 25 éves, én legalábbis akkor vettem ugyanilyet. Borzasztóan áthallásosak a falak, minden közelben lévő szobában történt zuhanyozását végig kellett hallgatnom! Mentségükre legyen mondva, hogy folyamatosan újítják fel a szobákat. Ami felháborító: vacsoránál és az azt követő zenés-műsoros esten nem jut mindenkinek asztal és szék! A törzsvendégek már rutinosak, előre foglalják maguknak az asztalt. Az újak ezt nem tudták, ezért kénytelenek ügyeskedni, lopják a széket a foglalt asztaloktól, vagy dühösen verik le a foglalt táblát! Milyen eljárás az amikor egyik vendég nem olyan, mint a másik? ! 20 éve utazunk, de ilyennel még sem hazánkban, sem külföldön nem találkoztunk! Hogyan engedhető meg, hogy a vendég ne tudjon leülni megvacsorázni? ? Láttuk, hogy a visszajáró vendégek viszik az ajándékot/ italt a főnöknek,így ugyanazért a pénzért/vagy inkább kevesebbért, mint amit mi fizettünk előnyökhöz jutottak! Az már nem teljesen a szálloda hibája, hanem az Egri Gárdonyi G. szinház szégyene is, hogy a "művészek" csapnivaló haknit adtak elő.
Egyszer voltunk itt, csendes, nyugodt hely. Nagyon tetszett a családias légkör, a finom ételek, melyek árai jók. a vacsora közben felcsendülő dalok, melyet zenész adott elő. A személyzet segítőkész. A fürdője elfogadható. Az udvar rendje kifogásolható volt. Nagyon jó a masszőr, aki udvarias, s mindenről kielégítő tájékoztatást adott. Az árnak megfelelő ellátásban részesültünk.
Többször voltunk már itt. A szállás az árnak megfelelő , a személyzet udvarias, az étterem kitúnő. A medence szellőzése nem kielégítő. A fürdőszobában lévő elszívó tul zajos - a világítással együtt megy. Vagy automata késleltetésre kellene áttenni vagy kétáramkörös kapcso- lót kellene felszereni. ( külön működtetni)
Mindig változatos és finom az ellátás kényelmes az elhelyezés udvarias a személyzet. Igazi kikapcsolódás vár a vendégekre. Sikeresnek tartom a disznótoros hétvégeket. A felújított szobákat kedveljük bár nem mindig sikerül ilyen szobát kapni és ez csak a helyszínen derül ki. A kezelések élvezetesek . A termálvíz kellemes és mindig tiszta.
Visszatérő vendégek vagyunk férjemmel a Hajnal hotelben. Már csoportot is vittem. Kellemes hét végi kikapcsolódás a gyógyulás jegyében. Kiváló wellness szolgáltatás, finom és megfizethető ételek (menü). A kangen víz elég egyedi, és jár a szobához. Újabban Flabélos gépük is van. Jó a sószoba, a gyógyvíz, a 3 D-s fotel.
Viszont nem tetszik a rendezetlen hátsó udvar és a kondigépek is javításra szorulnak. Ha tehetem, máskor is menni fogok. Itt jó ár-érték arányt találtam. Másoknak is ajánlom. "lehomargo"
Fiatal pár vagyunk! Ami tetszett.:Izletes olcsó ételek, barátságos személyzet, jó thermálvíz, tiszta szoba, remek eü. szolgáltatás. Ami nem tetszett.: Ronda ,méh telepre emlékeztető" belső udvar, a szoba zuhanyzójában a wc lehúzásakor állandó vízkifolyás. Összességében megyünk máskor is, ezek javitható dolgok.
A kisfiamtól kaptuk a 3 éjszakás pihenést. Nagyon jól választott a Hajnal hotellel. Készséges, szolgálatkész személyzet biztosította pihenésünket. A wellnes szolgáltatás sokféle lehetőséget nyujtott. A gyógyvíz medencében nagy volt a gőz, itt talán kellene egy elszívó berendezés, /de ez az én egyéni érzékenységem/.
A viszonylag tágas szobák fűtése kiváló, ám a TV képernyője lehetne nagyobb. Az étterem kifogástalan, a személyzettel együtt, és a felszolgált étkek tekintetében. Rugalmas étkeztetés, nagy választékkal, elsőrendű minőségben. Összességében kellemes szép emléket őrzünk az ott töltött időről. Köszönjük.
Nyugdíjasként pihentem egy nőismerősőmmel a hotelben 2013. novemberében. Minden kiváló volt. Az étele jóízüek és bőségesek. Dicséret a szakácsnak! A személyzett udvarias és előzékeny. Welnesz szolgáltatás kiváló. Máskor is szeretném igénybe venni a szállodát!
Megjegyzés! A hátsó udvar redezetlen. A gyermekjátszótér, elavúlt. Üdvözlettel:Kissné Györgyike