Sárga Borház Vendéglő Mezőzombor - Vendégvélemények összefoglalója
A Sárga Borház Vendéglő Mezőzombor egy klasszicista stílusú borház, amely bájos kastélyhatást kelt és hangulatos környezetet kínál. A belső tér egyszerű, de nagyszerű, a rendezés és a tükrös fények harmonikusan ötvözik a hagyományos hangulatot a modern kényelemmel. A terasz tágas, kilátással, és a főút zajától nyugodt környezetet biztosít. Az étlap rövid, de gondosan összeállított, a szezonális és minőségi alapanyagokból készült ételeket helyezi előtérbe, miközben állandó kínálat is elérhető.
Tovább olvasom >>
Az előételek és a levesek között kiemelkedő választék található, például grillezett libamáj és Jókai bableves; a főételek között harcsapaprikás és óriás bécsi szelet igazi klasszikusok. A tokaji borvidék széles választéka magas színvonalú, és a borok ételekkel való párosítása élményt gazdagít. Az ár-érték arány kiegyensúlyozott, és a minőség kielégíti a gasztronómiai igényeket. A kiszolgálás udvarias és figyelmes, a személyzet gyorsan észleli a vendégek igényeit. A Sárga Borház Vendéglő Mezőzombor történelmi épülete és klasszicista stílusa különleges környezetet teremt, amelyhez a borvidék hagyatéka is illeszkedik. A megközelítés kellemes, a parkolás az előtti területen könnyen megoldható, és a teraszról érdemes megcsodálni a környék táját. Összegzésképpen megállapítható, hogy a tokaji gasztronómiai élményeket kedvelők számára megbízható választás.
Már többször jártam itt az évek során, és ahogy egy előttem értékelő kolléga írta, tényleg javult a minőség, de néhány apróság nagyban rontja az összképet. Maga az étterem és környéke, valamint a belső berendezés, az enteriőr szép, és harmonizál az épület klasszicista stílusával, de a belső kialakításában már van egy apró hiba: az étterem két helyisége közötti átjáróban vannak a kabátakasztók.
Így hideg időben a sok kabát kényelmetlenül leszűkíti az átjáró teret. Más: a levest kis piros zománcos fazékban hozták, amiről kívülről már lepattant egy foltnyi helyen a zománc - mondhatom, könyű szökött a szemembe. . . Mint otthon falun nagyanyámnál - nála ki is lukadt anno, viszont jött a drótos tót, aztán tüchtig módon megreparálta. . . Szóval ennyire azért nem kéne autentikusnak lenni :). A személyzet eléggé enervált "jó munkahely ez, csak az a sok vendég ne lenne" érzés jött le nekem. Egyszóval: a vendégre jobban odafigyelő stílus kellene. Az ételsor: Húsleves háziasan, töltelékkel. Átlagos ízek, jó forró leves, dicséretes az erőspaprika. Grillezett libamás juhtúrós sztrapacskával, sült hagymával: ez egész jó volt. A sztrapacska a libazsírral és libatepertővel határozottan ízlett. A grillezett libamáj belül nyers volt: nem hiszem, hogy ennek olyannak kell lennie, mint egy steaknek - medium rare fokozatnak felelt meg. Azért elég ízletes volt. Az más dolog, hogy nekem a nyersebb húsok bejönnek. Sárga Borház túrós palacsinta kemencében sütve: na, ez tűzforró volt, a palacsinták széle ropogósra pirulva. Szép és ízletes, bár én egy picivel kevesebb cukrot képzeltem volna el - az is megoldás lenne, ha a vendég ízlés szerint édesítené. Kicsit sok volt, itt a kevesebb is elég. Egy kapucsínóval zártam - ittam jobbat is. Összességében megfelelő ár-érték arányú a hely, aki betér nagyon nem fog mellé.
Körülbelül 2 hete jártam párommal a Sárga Borház Vendéglőben, a kiszolgálás elég lassú volt, sokat kellett várni az ételekre. Általában sok vendég megfordul itt, ezért gondoltam biztos nagyon jó hely, de csalódnom kellett. Az ételek minőségével különösebb problémám nem volt. Egyszerűen többet vártam. . . Tisztasággal nem volt gond.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.