3 éjszakát töltöttem el a szállodában a feleségemmel és a fiammal. Mi a 3 csillagos részben voltunk egy felújított szobában, amivel teljesen megvoltunk elégedve. A szoba nagyon szép. A fiam 10 éves neki legjobban a wellness rész tetszett azon belül is a nagy jacuzzi, ami nekünk is nagyon elnyerte a tetszésünket.
A párommal 3 éjszakát töltöttünk el a szállodában. Minden tökéletes volt. Egy ****-os superior szobában voltunk, a szoba nagyon szép, modern volt. Az étterembe a vacsoránál kitűnő kiszolgálásban volt részünk, az ételek finomak voltak. A wellness részben a medencék hőmérséklete kellemes volt.
Remek kikapcsolódási lehetőség volt a szezon elején, akciós áron. Nagyon jól éreztük magunkat. Légkondi, wellness, köntös az árban. Barlangfürdő, strand pár perces séta. Kirándulási, kikapcsolódási lehetőségek a környéken adottak. A szálloda, szoba, wellness remek. Személyzet kedves és segítőkész.
4 éjszakát töltöttünk el a szállodában a családommal. Nagyon jól éreztük magunkat, minden kiváló volt. Az ételek finomak voltak és bőségesek, mind a négyen megtaláltuk az ízlésünknek megfelelőt pedig a gyerkőcök elég válogatósak :) A személyzet nagy udvarias és segítőkész volt, mindenben a segítségünkre voltak.
A wellness rész is kiváló, a gyerekek nagyon jól érezték magukat, alig lehetett ki parancsolni őket a medencéből. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mi még biztosan vissza fogunk térni.
Nagyszerű napokat töltöttünk a hotelben. Egész ott tartózkodásunk alatt nagyon kedves volt mindenki. A szoba szép, tiszta, tágas, nagy erkéllyel, szép kilátással a Barlangfürdő felé. Sok TV csatorna, jó WIFI kapcsolat. A wellnessben sok medence, különböző szaunák. A welcome drink nagyon finom volt :) Csak ajánlani tudom! ! ! ! ! ! !
Másodszor jártunk a Bástya Hotelben, először is és most is nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves, a szálló igényes, elhelyezkedése kiváló. Remélem, lesz még lehetőségünk eltölteni itt pár napot!
Egyszerűen fantasztikus! Remek kikapcsolódási lehetőség! A wellness rész nagyon jó és tiszta! A vacsora és reggeli rendkívül bőséges, nagy választékkal. Rugalmas barátságos személyzet. Jól felszerelt, tiszta, tágas szoba, remek kilátással a parkra és fürdőre. A Barlangfürdőbe a recepción kedvezményes jegyvásárlási lehetőség! Biztosan visszatérünk.
Nagyon kellemes szálloda, változatos ételek, kedves személyzet. Közel a fürdő, belváros, bobpálya. A szoba tiszta, a wellness kiváló, nagyon jó megoldás a fűtés állítására a falon lévő termosztát! A masszázs felfrissítő. Parkolós jól megoldott. A WIFI sehol nem működött még ennyire tökéletesen! Nagyon jól éreztük magunkat!
A szoba, az ételek, a wellness rész mind kifogástalanok voltak. Ha keresnék, akkor sem találnék hibát semmiben!!! Nagyon jól éreztük magunkat! Gyönyörű szobák, szép kilátással. Nagyon jó ár - érték arány! Ajánlom mindenkinek, aki pihenni szeretne! Mi visszatérünk még biztosan!
A húsvét hétvégét töltöttük a szállodába. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. A csomagban foglalt szolgáltatásokat maximálisan ki tudtuk használni, remek alkalom volt a kikapcsolódásra. Finom és bőséges étkezések, kedves és barátságos személyzet. Közel a Barlangfürdő és belváros. Jó WIFI kapcsolat.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás az utcán, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Szabadtéri parkoló, nem őrzött: 3000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Zárt parkoló, őrzött: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár