Idén nyáron már harmadik alkalommal vettük igénybe a szálloda szolgáltatásait. Szinte voltunk már minden évszakban. Most sem csalódtunk. Nagyon segítőkész mosolygós személyzet fogadott idén is bennünket . Utolsó látogatásunkhoz képest, mely két éve volt nagyon sok felújítással találkoztunk. Az éttermében ismét remek vacsorákat fogyasztottunk .
3 éjszakás itt tartózkodásunk alatt remekül éreztük magunkat. A svédasztalos reggeli és vacsora kiváló volt, bőséges választékkal. Este 2 leves és 5 féle főétel között lehetett választani, az ízek kivétel nélkül annyira fantasztikusak voltak, hogy kár lett volna akár csak egy ételt is nem megkóstolni.
A szoba remek volt, tiszta és kényelmes. A fürdőköntösön kívül még házi köpeny is be volt készítve. Ritka a szállásokon, hogy a zuhanyrózsa ennyire tökéletes legyen, pedig szerintünk ez is fontos! A wellness részlegen sem találtunk hibát. Szuper medencék, szaunák, jakuzzi és odafigyelés! A szállóból 2-3 perces sétával elértük a Barlangfürdőt, ahova a portán kedvezményes belépőt vásárolhattunk.
A szálloda igényes, az ételek fantasztikusak, a személyzet rendkívül kedves és barátságos. Ketten voltunk egy superior szobában, nagyon kellemeset pihentünk.
Kellemes 2 napot töltöttünk a hotelban, mindennel meg voltunk maximálisan elégedve. Személyzet kiváló, segítőkész, étkezés remekül megoldott, bőséges, szobák igényesek, szép kilátással erkéllyel rendelkeznek. Rengeteg emlék köt Miskolctapolához, melyeket szívesen éltünk át ezen utazás alkalmából a Bástya Wellness Hotel közreműködésével.
Kedves volt a személyzet, tiszta volt a szobànk, ès az ètkezès is kitünő volt. Mindent összevetve, mi úgy döntöttünk a pàrommal, hogy ide mègegyszer visszajövünk.
Kényelmes szállás. Az ételek finomak voltak, a személyzet segítőkész. A Barlangfűrdő közel van. Nem vettük igénybe a Wellness szolgáltatásokat, mert nem volt számunkra egyértelmű, hogy mit tartalmaz a szobaár. Máskor is szívesen eljönnénk.
Szilveszterkor pihentünk a kedvesemmel 4 nap 3 éjszakára. Egész idő alatt nagyon jól éreztük magunkat. Kényelmes szobában voltunk, nagyokat és finomakat ettünk és a szilveszteri parti is nagyon kellemes volt. Külön pozitív dolog, hogy közel van a Barlangfürdő illetve bobpálya úgyhogy volt időtöltésre is folyamatos lehetőségünk.
Ottlétünk alatt végig esett az eső (5 napig) de mégis elfoglaltuk magunkat mindennap. Amelyik nap még kimozdulni sem volt kedvünk csak leslattyogtunk a köpenyünkben a szaunákhoz, a recepciósok kedvesen meg is kérdezték szeretnénk e szauna lepedőt, nekünk sem kellett több aztán legközelebb akkor találkoztak velünk amikor megéheztünk.
A vacsorához mindig siettünk vissza mert. . . hát az igazat megvallva látogassátok meg őket és megértitek. Nem vagyok ínyenc de csakis olyanba ütöm a kanalam ami gusztán néz ki! Na most nem tudom mennyi idős aséf és honnan ismeri nagyanyámat de a receptjeit lenyúlta! Szóval betegre ettük magunkat! :)
A hely nagyon szimpatikus volt. Igényes, tiszta, kényelmes, a wellness-része kimagasló. A személyzet előrelátó, udvarias, a munkáját jól végezte, a konyhája kitűnő! A környezet minden korosztálynak megfelelő, programokban gazdag. Bátran ajánlom mindenkinek!
4 ét töltöttünk a szállodában a párommal. A 3 csillagos szárnyban egy körpanorámás szobában voltunk, a szoba minden elvárásunknak megfelelt. Nagyon jól éreztük magunkat, minden este nagyon finomakat ettünk:) Az ételek bőségesek voltak és változatosak, A wellness rész szuper volt! ! Mindenkinek csak ajánlani tudom, mi még biztosan vissza fogunk térni.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás az utcán, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Szabadtéri parkoló, nem őrzött: 3000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Zárt parkoló, őrzött: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár