A Kikelet Club Hotel Miskolcon központi elhelyezkedésű, csodálatos kilátással rendelkező bájos épülete számtalan létesítménnyel büszkélkedhet, amely kiválóan szolgál pihentető menedékként és aktív kalandozások kiindulópontjaként egyaránt.
A szállóban 5 szoba és 16 apartman található (összesen 60 fő elhelyezését tudják biztosítani), mindegyik ízléses díszítésű, kényelmes és tágas, fürdőszobával rendelkezik, LED televízióval, telefonnal, hűtőszekrénnyel és vezeték nélküli internettel (Wi-Fi) felszerelt.
Jó helyen, tiszta, rendezett a szálloda. Sajnos az első este háromszor ment el a villany, amit a végén sem sikerült megcsinálni, csak reggelre lett áram, a szobánkban. Sok volt a kisgyermekes család, kicsit zajosak voltak és a wellness részleg ennyi embernek kevés. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, a masszőr hölgy egy tünemény és ráadásul ért a szakmájához. Összességében nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!
Egy hosszú hétvégét töltöttem el párommal ebben a kedves kis hotelben. A személyzettel maximálisan elégedettek voltunk. A masszázs isteni! Minden rendben volt velük. Kicsit talán a pincérek túlbuzgók voltak. Az ételek bőségesek, táplálók, és nagyon finomak! A szobával elégedettek voltunk, bár akadtak gondok.
A Lift pl nagyon zajos, a falak nagyon vékonyak, lehet hallani ahogy járkálnak a folyosón. Aranyos ötlet a 4-5 órai tea és süti, de a süti minőségén kicsit javíthatnának. Az épület mögötti parkolót jó lenne felújítani, ugyanis nem alacsony személyautó barát a behajtója. Ezek az apró hibákon kívül összességében maximálisan elégedettek voltunk! Ismerőseimnek is fogom ajánlani a kedvező, és minőségi csomag ajánlataikat.
3 éjszakát töltöttünk itt. A személyzet nagyon kedves és segítőkśz volt. A wellness részleg nagyon esztétikusan berendezet volt. Az ételek nagyon finomak és változatossak voltak, nagy volt a kínálat így nehéz volt választani, mivel mind kitünően volt elkészítve. Dicséret érte a konyha személyzetének!
A barlangfürdő igen érdekes és felejthetetlen élményt nyujtot. A tó körül a parkban rengeteget lehet sétálni. A kaladpark és a bobpálya kihagyhatatlan programnak mondható, amiket kár letvolna kihagyni. Mindenkinek hajánlom, ha egy módja van látogason el ide nem fog csalódni!
Augusztusban 3 éjszakát töltöttünk itt a párommal. Kellemes környezetben,mindenhez közel van a szálloda. A Barlangfürdőhöz egy parkon keresztül vezet az út,kb. 10 perc sétával érhető el. A szobával megvoltunk elégedve,egyedül a légkondicionáló hiányzott. A személyzet nagyon készséges és kedves. Az étel bőséges és finom. Mindennel megvoltunk elégedve,szívesen jövünk máskor is.
3 éjszakát töltöttünk itt a párommal. A személyzet nagyon kedves volt, igazán kellemesen éreztük magunkat. A wellness részleg igényes, csupán a megközelítése furcsa egy picit, hogy az éttermen keresztül vezet az út, de ez szinte semmiség :) Az ételek nagyon finomak, nagy választékot kínálnak,bőséges adagokkal.
Nagyon kellemes környezet, kedves, udvarias, segitőkész személyzettel. Az ételek finomak, bőségesek és gazdag választékban voltak. A barlangfürdő gyönyörü, felejthetetlen élményt jelentett. Nagyon jól éreztük magunkat, ezért még két napot hosszabbítottunk, melyhez egy ajándék wellneszbelépőt is kaptunk a közeli négycsillagos szállodába. Szivesen visszajövünk ide, és jószívvel ajánlom másoknak is.
2013 novemberében voltunk itt 3 napot. Nagyon jól éreztük magunkat. Minden nagyon szép volt jó volt,kedves aranyos a személyzet jó volt az ellátás. Még az idő is nekünk kedvezett. Nagyon szép volt a park. Nagyon jól éreztük magunkat a Barlangfürdőben. Szívesen gondolunk az itt eltöltött időre. Az ötórai tea nagyon jó ötlet a szállodától. Ízléses a berendezés és szép tiszta.
2013 augusztusában voltunk itt 3 napot. Nagyon meg voltunk elégedve a szobával az ételekkel. A légkondicionálás hiányzott egy kicsit, de azért elviselhető volt a levegő. Azt sajnos senki nem mondta nekünk, hogy este 11 után már elég körülményes bejutni a szállóba. Ezt leszámítva nagyon jól éreztük magunkat és legközelebb is ezt a szállót választanám!
2013 nyarán töltöttünk el 3 napot a hotelben. Miskolctapolca nagyon szép, csendes kertvárosi részén található, kb. 10 perc sétára a gyönyörű parkon keresztül a Barlangfürdőig. A nagy családi üdülés alkalmával 3 szobát foglaltunk. Az előzetes egyeztetések alkalmával a recepciós hölgyek készségesen fogadták kívánságainkat.
A családi apartman meglepetésként fogadott bennünket, amely a 2 szobájával, fürdőszobával és a konyhai sarokkal nagyon kényelmes volt számunkra. Az egész hotel tiszta, ízlésesen berendezett. A svédasztalos reggeli és vacsora során többfajta ízletes, változatos ételekből fogyaszthattunk. A hotel wellness részlege is minden igényünket kielégítette.
2013. Augusztusban töltöttünk itt három napot. Nagyon jól éreztük magunkat. Mindennel megvoltunk elégedve, kivéve érkezésünk napján a recepciós hölggyel aki nem volt éppen közlékeny kedvében. Át adta a kulcsot, mindenre úgy kellett rá kérdezni, érdeklődni. Hamar elfelejtettük, mert kárpótolt bennünket a tágas kényelmes apartman szoba.
Szép volt a kilátás a szobából, a tisztasággal is megvoltunk elégedve. A kiszolgálás nagyon udvarias figyelmes volt, az ételek finomak és bőségesek voltak. Egy rövid sétával eljutottunk a gyönyörű parkba és a barlang fürdőbe. Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki szeretné jól érezni és kipihenni magát. Tisztelettel. Tóthné
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Szabadtéri parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)