Monok

Monok
MonokMonok
MonokMonok

Monok bemutatása

Monok Borsod-Abaúj-Zemplén megyei község, amely elsősorban neves szülöttjéről, Kossuth Lajosról ismeretes. A település a Tokaj-hegyaljai Történelmi Borvidék és a Világörökség részét képezi.
Látnivalói: Andrássy-kastély, Kossuth Lajos szülőháza, Világháborús emlékművek, reneszánsz kiskastély, Kálvária-búcsúhely, Ingvár tó, római katolikus templom.

Monok és környéke legfrissebb értékelései

2026.06.05családjával
Nagyon szép szálloda, tiszta és rendezett szobák. Svéd asztalos reggeli és ala carte vacsora, az ételek finomak voltak, a svéd asztal folyamatosan töltve. A wellness részleg szép és tiszta. Nekünk nagyon tetszett az egész és árban sem volt elrugaszkodott. Ide még valószínűleg visszatérünk.
2026.06.02a párjával
A vár pincéjéből lett az étterem. Hosszú, de asztalt ajánlott foglalni, mert népszerű hely. Visszarepülünk a középkorba. Kézmosótál, villa az még nem volt divatban, így a 10 újjút lehet használni meg a kanalat, kést. Fatálon hozzák az ételt és kupákból ittunk. A teltház ellenére hamar kaptunk...
2026.06.02egyedül
A Szinva-terasznál található Red Bárba valójában csak azért mentem be, hogy gyűjtsem az új helyeket, itt még nem jártam korábban. Napközben csendes kávézóként működnek, de az esti órákban indul be itt igazán a hangulat, amikor zenés drinkbárként működnek, DJ-k adják a zenei aláfestést, a jó...

Monoki szállások (1)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan szállás, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki a szállásajánló űrlapunkat!

Monok és környéke kedvelt szállásai

Angyal Fogadó Rátka - Nyári hétvégék Tokaj-Hegyalján
Hotel Kamilla Balmazújváros

Monoki látnivalók (3)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Monok és környékén

Öreg Miskolcz Hotel MiskolcÖreg Miskolcz Hotel, MiskolcCsomagok már 17.450 Ft/fő/éj ártól
7 értékelés
Calimbra Konferencia & Wellness Hotel MiskolctapolcaCalimbra Konferencia & Wellness Hotel, MiskolctapolcaCsomagok már 18.480 Ft/fő/éj ártól
218 értékelés
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - SóstóHunguest Hotel Sóstó, Nyíregyháza - SóstóCsomagok már 34.750 Ft/fő/éj ártól
47 értékelés
Aurora Hotel MiskolctapolcaAurora Hotel, MiskolctapolcaCsomagok már 20.948 Ft/fő/éj ártól
59 értékelés