Hilltop Étterem Neszmély a Dunakanyarban található, dombtetői elhelyezkedése lehetővé teszi Gerecse, Börzsöny, a Felvidék hegyeinek és a Duna panorámájának megtekintését. A környezet tisztasága és rendezettsége jellemző, a belső tér modern, a terasz pedig kiváló kilátást kínál. A recepciós és a személyzet udvarias, segítőkész kiszolgálást biztosít, ami gyors és zökkenőmentes indulást eredményez. Az étlap kompakt, mégis igényes, a fogások nevei hangzatosak, ami a gasztronómiai hangulatot megerősíti.
Az ételek minősége általában jó, a tálalás esztétikus és gondosan kidolgozott. A borokra és gasztronómiára épülő kínálat mellett a borkóstoló program és a hozzá kapcsolódó üzemlátogatás kulturált és informatív élményt nyújt. Az étterem ideális megálló a környéki látnivalók felkeresése közben, hiszen a panoráma és a borvidék összekapcsolása különleges helyszíni tapasztalatot teremt. A kilátás a nagy ablakokon keresztül és a kültéri teraszon fokozza a vacsora vagy ebéd hangulatát, különösen napnyugta környékén. A vendégek visszajelzései alapján a hely kialakítása és a több részben elérhető terek adnak rugalmas lehetőségeket a tartózkodáshoz. A kiszolgálás gördülékeny, a személyzet figyelmes és gyors reagálású, miközben a panoráma marad az étkezés fő attrakciója. Összességében a Hilltop Étterem Neszmely a panoráma, a bor és a gasztronómia összhangját kínálja, és a kilátás mellett a minőségi vendéglátás jellemző.
Pár napja családi esemény részeseként jártunk az étteremben. Az ételekkel nem volt gond, jó volt minden, mit kóstoltunk. A vezető hölgy - Györgyi - segítőkész és rugalmas. Folytatom az aggályaimmal: esküvő révén a szertartás szokásos pezsgőzéssel zárult.
Az ifjú párnak, tanuknak, örömszülőknek a felszolgáló tornacipőben, bokát nem takaró most divatos "szakadt" farmerban hozta a pezsgőt. A vacsoránál felszolgálók szintén elég lazán öltözve tették dolgukat. Azért valamennyire egységes "szereléssel" találkoztam eddig a vendéglátóhelyeken - szín, forma, kvázi "egyenruha" nem ártana a személyzetnek. Személyzet? A korlátlan italfogyasztás kapcsán a vacsora végén megkérdezték mit hozhatnak, amit az éjszaka alatt nem ismételtek meg. Elfelejtették szintén a vacsi végén a kérdést "kávét hozhatok? ", a desszertről azért nem szólok mert a vendégeket desszert asztal várta. Ki megszomjazott, maga ment "italvadászatra", üdítő, víz, sör, feles stb. , borhotel révén még az asztalon lévő üres boroskancsók sem kerültek feltöltésre. De cserébe a "felszolgálók" jól szórakoztak! Tracssparti a pult mögött, néhány tánclépés az asztalok között, ha vélatlenül arra jártak az üres poharakért, tányérokért. Nagy kár érte! Igy hiába a gyönyörü panoráma! Ha valaki erre vetődik tisztázza ezen dolgokat előre, hogy mit és hogy szeretne és tudassa is a vendégekkel.
A környéken autózgatva tértünk be a kiváló panoráma miatt. Az előző nap esküvő lehetett az étterembe, nagyon sokan próbáltak itt ebédelni. Igy egy kicsit lassabb volt a kiszolgálás. Az ételek választéke nem túl bőséges, természetesen a borra épített az étlap. Összeségében nem lesz a kedvencein között.
Az oda vezető út kicsit döcögős, de lassú menetben, a kátyúkat kikerülgetve épségben fel lehet jutni, közben lehet gyönyörködni a természetben. Mi egy borkostolón is részt vettünk, ami számunkra felejthetetlen élmény volt. A kóstolóhoz kapcsolódó üzemlátogatás során,sok érdekességet tudtunk meg a folyamatokról a gyártástól a borkészítésig.
Az étteremben két alkalommal vacsoráztunk. Az ételek elegendőek és finomak voltak, a tányérok, evőeszközök, poharak tiszták. A terítő sem volt foltos,vagy morzsás, mint sok más helyen. A felszolgálók kedvesek és figyelmesek. Az étteremből nagyon szép a panoráma.
Egy születésnapot mentünk ünnepelni, szűk családi körben. A szülinapos kérése volt ez a hely. Egy rozoga úton kellett megközelíteni a helyet. Kicsit az volt az érzésem, hogy azért ilyen, mert a kincseket el kell rejteni a világ elől. Megérkezéskor már láttuk ez nem így van rengeteg autó volt a parkolóban.
Elég tágas a hely jó időben kint a teraszon is van vendéglátás. Mi a légkondicionált termet választottuk. Nem voltak sokan kb 3-4 család és egy nagyobb társaság akik már a vége felé jártak. Kivalasztottuk a levest és a főételeket és gyönyörködtünk a kilátásban, meg minden egyébben volt időnk rá, kb. 20-25 percet vártunk a levesekre, utána még 20-at a főételre. Ami kellemetlen volt hogy pár légy zavarta az étkezést,. Az ételekben nem volt semmi kifogásolható, pedig én nagyon kukacos vagyok ezen a téren. Leves, főétel, desszert mind finom. A éttermet csak ajánlani tudom, ezt a kis kincset a domb tetején! Amin esetleg javítani lehetne(természetesen csak építő jellegű) evőeszközök cseréje (voltak nagyon kopott készletek), és a bogaras kérdés. Egy picit a gyorsaságot is gondnak éreztem, de ez lehet csak nálunk volt így. Ezeket leszámítva nagypn jó kulináris élményt szolgáltatott a hely. Élmény volt, köszönjük.