Alföld Gyöngye Hotel Orosháza - Vendégvélemények összefoglalója
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza nyugodt, parkos környezetben fekvő szálloda, amely elsősorban a pihenésre és a gyógyfürdő látogatására nyújt ideális alapot. A közelben lévő Gyopárosi Gyógy- és Élményfürdő könnyen megközelíthető, és a csomagok gyakran tartalmazzák a belépőket vagy kedvezményes feltételeket kínálnak. Az étkezések svédasztalos formában bőségesek és változatosak, a szakácsok pedig ízletes ételekkel kényeztetik a vendégeket.
A személyzet udvarias és segítőkész, a kiszolgálás általában gördülékeny és figyelmes a vendégek felé. A szobák tágasak és kényelmesek, a tisztaság rájuk jellemző, a berendezés pedig praktikus a családok számára. A környezet zöld és csendes, így a nyugalom és a feltöltődés szempontjából kedvező a tartózkodás. A parkolási lehetőségek rendkívül kedvezőek, és a környék jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Az ár-érték arány kedvező, amit a teljes körű szolgáltatások és a fürdőbelépők is megerősítenek. Gyermekes családok számára a játszószobák, a kalandpark közelsége, valamint az Xbox- és biliárdasztalok gazdag programot kínálnak. Alföld Gyöngye Hotel Orosháza sikeresen ötvözi a hagyományos szállodai kényelmet a modern szolgáltatásokkal, így sokféle igényre megoldást kínál. Összességében az Alföld Gyöngye Hotel Orosháza kedvező választás lehet mind a pároknak, mind a családoknak, köszönhetően a jó ár-érték aránynak, a barátságos személyzetnek és a sokoldalú programlehetőségeknek.
A szálloda nyugodt környezetben, 10-15 percnyi sétára a fürdőtől helyezkedik el. Kellemes, felújított épület, finom, változatos, svédasztalos ételek. Szívesen ajánlom a nyugodt kikapcsolódásra vágyóknak.
Részemről maximálisan meg voltam elégedve az éttermi szolgáltatással. Nagyon finomak voltak az ételek, gazdag volt a választék,udvarias személyzettel.Semmi rosszat nem tudok mondani. Amit hiányként említenék, ivóvíz az asztalról.
A szálloda nagyon jó helyen fekszik. A szolgáltatások(fürdőbelépő,csocsó,X-box )igazán jók. A konyhájuk nagyon jó, az elkészült ételek finomak. Ami még tetszett az a tágas szobák, illetve a hatalmas terek. Az ár/ érték arány kitűnő! Biztosan vissza fogunk még menni a jövőben.
Érkezésünk kor a csodálatos hely az épület a látvány a gyönyörü fák igazán kellemes élmény volt az elsö perctöl. Ami csak fokozodott mikor a fürdöt is körbe jártuk. Sajnáltuk,hogy csak három napra terveztük,de talán még vissza jövünk. Talán egy megjegyzés,furcsa volt számunkra,hogy érkezéskor aláirásunkal igazolni kellet a törölközök átvételét és távozáskor a vissza vivést.
Kiváló ár/érték arány! Minden tökéletes! Többször voltunk itt, még megyünk is. A pincérek, személyzet segítőkészek, minden kívánságot teljesítenek. A szobák nagyok, jól felszereltek. Furcsa volt, hogy távozáskor a törölközőket is nekünk kellett leadni a recepción. Talán a sok lopás miatt! ?
Bár szerettünk volna aktívan kikapcsolódni (a ping-pong lehetőség miatt is választottuk ezt a szállodát)nem volt rá mód,a felújítás miatt. A munkálatokat szinte észre sem vettük,csendben,gyorsan zajlott. A tisztaságra is ezért adtunk "csak" jó értékelést,de tudjuk,ezzel jár. A szoba azért tökéletes volt. Jól éreztük magunkat. Köszönjük !
Nagyon egyszerű ám mégis szép szállás ahol tényleg ki lehet kapcsolódni.A bőséges ételkinálatról ne is beszéljünk.egyszerűen fantasztikus hely és kész .2x voltunk ott a párommal de még tervezzük a jövőben is. Köszönjük.
Remekül éreztük magunkat, a személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Az ételek nagyon ízletesek a gyerekek is jóízűeket ehettek. Szívesen ajánlom másoknak is!
Szuper volt a hely, bőséges és nagyon finom reggeli és vacsora, a személyzet kedves volt és segítőkész, a pincérek külön dicséretet érdemelnek. A gyerekeknek külön játszó szoba, a hétvégén felügyelet is volt biztosítva. Az élményfürdő ebben az időben kicsit messze volt, ezért autóval kellett mennünk- talán ezt az egy negatívumot tudom megemlíteni, egyébként mindennel elégedettek voltunk.
Nagyon meg voltunk elégedve az ellátással, kedves és segítőkész személyzet, a gyerekeknek játszó szoba, tiszta, rendezett szoba, nagyon finom és bőséges reggeli és vacsora, a pincérek udvariasak, rögtön segítenek, szuper csapat!