Alföld Gyöngye Hotel Orosháza - Vendégvélemények összefoglalója
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza nyugodt, parkos környezetben fekvő szálloda, amely elsősorban a pihenésre és a gyógyfürdő látogatására nyújt ideális alapot. A közelben lévő Gyopárosi Gyógy- és Élményfürdő könnyen megközelíthető, és a csomagok gyakran tartalmazzák a belépőket vagy kedvezményes feltételeket kínálnak. Az étkezések svédasztalos formában bőségesek és változatosak, a szakácsok pedig ízletes ételekkel kényeztetik a vendégeket.
A személyzet udvarias és segítőkész, a kiszolgálás általában gördülékeny és figyelmes a vendégek felé. A szobák tágasak és kényelmesek, a tisztaság rájuk jellemző, a berendezés pedig praktikus a családok számára. A környezet zöld és csendes, így a nyugalom és a feltöltődés szempontjából kedvező a tartózkodás. A parkolási lehetőségek rendkívül kedvezőek, és a környék jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Az ár-érték arány kedvező, amit a teljes körű szolgáltatások és a fürdőbelépők is megerősítenek. Gyermekes családok számára a játszószobák, a kalandpark közelsége, valamint az Xbox- és biliárdasztalok gazdag programot kínálnak. Alföld Gyöngye Hotel Orosháza sikeresen ötvözi a hagyományos szállodai kényelmet a modern szolgáltatásokkal, így sokféle igényre megoldást kínál. Összességében az Alföld Gyöngye Hotel Orosháza kedvező választás lehet mind a pároknak, mind a családoknak, köszönhetően a jó ár-érték aránynak, a barátságos személyzetnek és a sokoldalú programlehetőségeknek.
Minden nagyon szuper volt,a személyzet nagyon kedves,szivesen térek vissza -.A könyezet nagyon szép,kellemes,nagyon jól éreztük magunkat,szivesen ajánlom másoknak is ezt a szállodát.
Összességében csak jót tudok mondani, a személyzet segítőkész, figyelmes, hozzájárul a jó pihenéshez. A szállás szép, tiszta, kényelmes. 3. alkalommal jártunk már itt.
2 éjszakát töltöttünk a hotelben. Kedves segítőkész személyzet. Nagyon finom bőséges reggeli és vacsora volt a félpanziós ellátás. A szállodában éppen felújították az egyik emeletet ottlétünkkor, de egyáltalán nem volt zavaró. Figyeltek rá, hogy tudjunk piheni nyugodtan. Amúgy egy szép csendes park közepén van a szálló.
Ami nekünk akkor nem hiányzott kora tavasszal, nyáron hiányoltam volna egy kis kiülős erkélyt és egy légkondit a szobába. Amúgy elégedettek voltunk mindennel.
5 éjszakát töltöttünk a hotelben. Mindennel tökéletesen elégedettek voltunk. Csend, nyugalom. A személyzet mindig a rendelkezésünkre állt. Egy saját wellnes részleg még emelhetné a színvonalat. Köszönjük a pihenést.
Az Alföld Gyöngye Hotel megfizethető, jó ár-érték arányú. Személyzete kedves, szolgálatkész, a szolgáltatásokban felmerült problémákat - internet, bankkártyával való fizetés - igyekeztek orvosolni. A tisztaság kiváló. Az ételek finomak és bőségesek, a kínálat talán lehetett volna változatosabb.
A strand igazán kiváló, megéri a sétát a szállodától, (kánikulában a 800 m kicsit távol van). Másoknak is szívesen ajánlanám, mert összességében igencsak jól éreztük magunkat.
A szálloda adotttsága, felszereltsége, ellátottsága és tisztasága kiváló. A vacsora kicsit túlárazott. A személyzet figyelmes, segítőkész. Minden felmerült problémát igyekeznek megoldani. Másoknak is szivesen ajánlanám.
4 éjszakát töltöttünk el párommal augusztusban itt. Másodszor jártunk a szállodában. Mindennel meg voltunk elégedve. Teljes mértékben tudom ajánlani a pihenni vágyóknak. A csomagunk tartalmazta a gyógy és élményfürdő belépők árát. Ami igen fontos egy üdülés alkalmával. Sok szállodában voltunk már, de ez a szálloda az első helyet foglalja el nálunk. (idős házaspár).
A legjobb strand -fürdő! Rengeteg medencével, gyógyvíz, gyönyrű tó mellett. Az Alföld Gyöngye Hotelben is kellemesen éreztük magunkat. A Hotel kényelmes, sok lehetőség van a kikapcsolódásra. Figyelmes személyzet, megfizethető, jó ár-érték arány. Egyszóval: nagyon szuper. Mindenkinek ajánlom! Köszönöm az "Itt jártam. hu"-nak, hogy általuk ismét felejthetetlen élményben volt részünk.
Ismerős által kiválasztott Hotel. Mindennel meg voltunk elégedve. A tisztaság még a kinti területen is nagyon jó. Az időjárás is kedvezett nekünk az előrejelzés ellenére. Nagyon jó érzéssel és sajnálattal jöttünk el. MÉG BIZTOS VISSZAMEGYÜNK!
Tavaly nyáron jártunk a szállodában kisfiammal, férjemmel, és anyukámmal. Nagyon jól éreztük magunkat. 10 éves a fiam, így az XBox szoba nagyon nyerő volt, és sokat pin-pongoztunk, billiárdoztunk esténként. A kalandpark is tökéletes. Külön öröm, hogy adnak belépőt a foglalás mellé a fürdőbe minden napra.
Az ételek finomak és bőségesek voltak. Egyedül a kijelentkezés nem volt zökkenő mentes, mert nincs elég személyzet. Háromnegyed órát álltam sorban mire sikerült fizetnem. Idén testvéremnek ajándékoztunk oda egy hétvégét.