Alföld Gyöngye Hotel Orosháza - Vendégvélemények összefoglalója
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza nyugodt, parkos környezetben fekvő szálloda, amely elsősorban a pihenésre és a gyógyfürdő látogatására nyújt ideális alapot. A közelben lévő Gyopárosi Gyógy- és Élményfürdő könnyen megközelíthető, és a csomagok gyakran tartalmazzák a belépőket vagy kedvezményes feltételeket kínálnak. Az étkezések svédasztalos formában bőségesek és változatosak, a szakácsok pedig ízletes ételekkel kényeztetik a vendégeket.
A személyzet udvarias és segítőkész, a kiszolgálás általában gördülékeny és figyelmes a vendégek felé. A szobák tágasak és kényelmesek, a tisztaság rájuk jellemző, a berendezés pedig praktikus a családok számára. A környezet zöld és csendes, így a nyugalom és a feltöltődés szempontjából kedvező a tartózkodás. A parkolási lehetőségek rendkívül kedvezőek, és a környék jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Az ár-érték arány kedvező, amit a teljes körű szolgáltatások és a fürdőbelépők is megerősítenek. Gyermekes családok számára a játszószobák, a kalandpark közelsége, valamint az Xbox- és biliárdasztalok gazdag programot kínálnak. Alföld Gyöngye Hotel Orosháza sikeresen ötvözi a hagyományos szállodai kényelmet a modern szolgáltatásokkal, így sokféle igényre megoldást kínál. Összességében az Alföld Gyöngye Hotel Orosháza kedvező választás lehet mind a pároknak, mind a családoknak, köszönhetően a jó ár-érték aránynak, a barátságos személyzetnek és a sokoldalú programlehetőségeknek.
A szálloda tudomásom szerint egy régi laktanyaépület ötletes átalakításának következménye, csendes, forgalomtól elzárt helyen. Besorolásának megfelelő kialakítású és felszereltségű, nekem az erkély nagyon hiányzott, egyebekben a szobák tágas, karbantartott állapotúak.
A személyzet nem nagyon van felkészülve a nagyobb vendéglétszám kezelésére, nem nagyon tudtak mit kezdeni a vendégekkel, az presszópultnál többször olyan érzésem volt, hogy zavarok. A szőke recepciós hölgyről minden kérésünkkel visszapattantunk, a többiek kedvesek és rugalmasak voltak. A svédasztal a 3 ***-hoz képest is választékos, a vacsorák minősége a napok előrehaladtával egyre javult, szerencsére, mert az első 2 nap tragikus volt. Takarítás egyetlen egyszer sem volt, és ágyneműcsere sem a 6 nap alatt, bár a tájékoztatóban napi takarítást és 3 naponkénti ágyneműcserét ígértek. . .
Nyugodt, csendes környezet, pihentető parkban. Az autó is árnyékban parkolhat. Két éjszakát töltöttünk el a feleségemmel egy első emeli szobában, amely tágas, világos, tiszta volt, kényelmes, egymás mellé tolt két ággyal, és szerencsére szorosan elhelyezett matracokkal, így sérülés veszélye nélkül, franciaágyként lehetett használni.
A berendezés praktikus, kategóriájának megfelelő. Külön előny, hogy nincs minibár méregdrága mini italokkal. Egyedül a jól hozzáférhető, megfelelő méretű tükröt hiányolta a párom, valamint a fürdőszobából több fényt, és az egyébként tágas szekrényekből több vállfát. Az étkek finomak voltak, talán csak a választékon lehetne bővíteni, de nekünk a két reggelinél ezzel sem volt problémánk. A recepciósok felkészültek, udvariasak, kedvesek, egyedül az éttermi ital-felszolgálásnál volt bizonytalanság, lassúság, mintha nem számítottak volna arra, hogy bárki rendel valami fizetős italt a vacsorához. A szállásdíjban benne foglalt, eltöltött éjszakánként és személyenként egy-egy gyógyfürdőbelépő remek árukapcsolás. (a fürdő nagyon tetszett, szép környezet, árnyas fák, nagy terület, jó víz, tisztaság) Összességében elégedettek voltunk, valószínűleg visszatérünk, elsősorban a fürdő miatt, amihez ez a szállás és ellátás megfelelő ár-érték arányos, ajánlom.
Igen 5 -éjszakát töltöttem a szállodában.Az ellátás és a kiszolgálás kifogástalan volt.A szolgáltatások az elvárásoknak maradéktalanul megfelelőek voltak.A fürdő 10-perces sétával kényelmesen elérhető.A szálloda tömegközlekedési eszközökkel jól megközelíthető. Üdvözlettel, Kiss István
Tisztelt Cím! A Hotel Alföld Gyöngye szállóban egy remek hetet töltöttünk el a feleségem- mel. Az étterem szép tiszta volt, a felszolgálók készségesek és udvariasak voltak minden alkalommal. Az ételek rendkívül ízletesek voltak, a Séfnek csak gratulálni tudok a teljesítményéhez. összességében elégedettek voltunk, azt kaptuk, amire számítottunk. További sikereket kívánok munkájukhoz. Üdvözlettel: Szabó Sándor
Alapvetően egy remek szálloda lenne, de a tisztasággal egyáltalán nem voltunk megelégedve. Sajnos már megérkezésünkkor problémába ütköztünk! A szoba koszos volt. Kisgyermekkel érkeztünk, ennek ellenére nem volt kiporszívózva, hajszálak álltak csomóban a szőnyegen, és első ránézésre is látszott a kosz.
Többször kellett jeleznünk a dolgot, mire végre 1 nap elteltével kitakarították a szobát. Mondanom sem kell, utána egyáltalán nem takarítottak, a szemetet nekem kellett levinnem a portára, amire a recepciós csak annyit mondott, hogy adjam le a konyhán. . . . Én. . . . A velünk utazó ismerős pár szintén így járt, elfogyott a wc papírjuk is, a szemét ott állt a szobájukban 3 napig. . . . Ettől függetelenül szép a szálloda, praktikus gyerekbarát, de a tisztaság alapvető követelmény lenne! ! Száll Erik
Sajnos a fürdőszobából áradó csatornaszag miatt kellemetlen volt az ott tartózkodás. Inkább sokat voltunk házon kívül. Csak 1 fotel volt, jó lett volna 2 mivel ketten voltunk. Nem ártana egy összecsukható szárító, amin a strandolás után szárítani lehet a törülközőt, fürdőruhákat. Mindez a 215-ös szobáról, a többit nem ismerjük.
Nagyon szép helyen van a szálloda,de a szoba elhelyezkedése a személyzeti bejárat felett volt ezért reggel 6. 30 körül ébredtünk az érkező ill. a kinn dohányzó személyzet hangoskodására. Wifi nagyon gyenge volt. . . . sajnos este vacsi után sétálni nem tudtunk mert ez egy nyaraló övezet. . . semmi látnivaló . . . a városközpont 3 kilométerre . . .
Idős házaspárként már több alkalommal voltunk itt. 2018-ban a családunk minden tagjával / 10 fő /. Újként tapasztaltuk, hogy a fürdőben külön öltöző állt a hotel vendégei részére. Jó megoldás volt a karóra használatának lehetősége a szauna parkba is. Minden dolgozó udvarias, tisztelettudó, segítőkész, figyelmes volt velünk és a vendégekkel.
Tiszta, rendezett volt a szoba, a foglalásnál ugyan nem figyeltem, hogy nincs a szobában hűtőszekrény, de a személyzet segítőkész volt, és sikerült pótolni a hiányt. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás udvarias, figyelmes. A wifi kicsit lassú, a hotel környékén nincs látnivaló, de a gyopárosi fürdő ezt kárpótolta, még a 10 perces sétát is megérte odáig. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat.
Immár harmadszor járunk itt, nem véletlenül. Bár a környéken gyakorlatilag semmi látnivaló nincs, a szálloda a fürdő közelsége miatt és az alább részletezettek okán mégis egyik kedvencünk lett. Mindig tisztaság, rend uralkodik az egész szállodában. A foglalásnál igyekeznek minden ignyt teljesíteni (pl hovanézzen az ablak, melyik részen legyen a szoba), az eddig sikerült is.
A személyzet mosolygós, kedves. Ki kell térjek a konyhára, mely mások szerint is kiemelkedő a környéken. Svédasztalos étkezés, még pl most is bőségesen, és mindig frissen, amikor talán negyed foglaltsággal üzemelt a cég. Az ebédlőben nagy hely,nincs zsúfoltség, semmi kapkodás, de mosolygós a személyzet. A szállás árához hozzátartozik a napi füdő belépő, mely szintén nem mindegy. Maga a szálloda egy igen nyugodt parkos körbnyezetben fekszik, jó a levegő elég csendes. A parkolási lehetőség még telt ház esetén is egész jó, mert van hely a környéken bőven. A fürdőhöz negyed órás gyaloglással, vagy pár perces autózással juthatunk el. talán ez a kis távolság ami valakinek nem tetszik, de ha egészséges akkor nem árthat meg. Ha valaki csak pihenni, gyógyfürdőzni szeretne minden más zavaró körülmény nélkül, akkor ez a hely neki való.