Alföld Gyöngye Hotel Orosháza - Vendégvélemények összefoglalója
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza nyugodt, parkos környezetben fekvő szálloda, amely elsősorban a pihenésre és a gyógyfürdő látogatására nyújt ideális alapot. A közelben lévő Gyopárosi Gyógy- és Élményfürdő könnyen megközelíthető, és a csomagok gyakran tartalmazzák a belépőket vagy kedvezményes feltételeket kínálnak. Az étkezések svédasztalos formában bőségesek és változatosak, a szakácsok pedig ízletes ételekkel kényeztetik a vendégeket.
A személyzet udvarias és segítőkész, a kiszolgálás általában gördülékeny és figyelmes a vendégek felé. A szobák tágasak és kényelmesek, a tisztaság rájuk jellemző, a berendezés pedig praktikus a családok számára. A környezet zöld és csendes, így a nyugalom és a feltöltődés szempontjából kedvező a tartózkodás. A parkolási lehetőségek rendkívül kedvezőek, és a környék jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Az ár-érték arány kedvező, amit a teljes körű szolgáltatások és a fürdőbelépők is megerősítenek. Gyermekes családok számára a játszószobák, a kalandpark közelsége, valamint az Xbox- és biliárdasztalok gazdag programot kínálnak. Alföld Gyöngye Hotel Orosháza sikeresen ötvözi a hagyományos szállodai kényelmet a modern szolgáltatásokkal, így sokféle igényre megoldást kínál. Összességében az Alföld Gyöngye Hotel Orosháza kedvező választás lehet mind a pároknak, mind a családoknak, köszönhetően a jó ár-érték aránynak, a barátságos személyzetnek és a sokoldalú programlehetőségeknek.
Az Alföld Gyöngye Hotel nagyon jó helyen van, sokat sétáltunk az őszi fák között, nyugalmas a régi laktanya területe. A Hotel egyéb szolgáltatásai, a fürdő belépő és a kalandpark igénybe vétele egyszerűen fantasztikus kikapcsolódási program volt az egész családnak.
A Hotelben igénybe vehető délutáni gyerekprogramok színesek, érdekesek voltak, gyermekeink, - 8 és 5 évesek- mindig nagyon várták a "kézműveskedéseket". Még az "éppennemkétévesünkre" is volt egy-egy (anya)kávészünetnyi ideje Grétinek! :) KÖSZÖNJÜK GRÉTI! A Hotel személyzete igen gyermekbarát, készséges, kedves. Mosolyogva legyintettek a babaszék körüli "disznó-ólra"- amiért utólag is elnézést kérünk:), és jól viselték a folyosókon történő motorozást is- amire külön engedélyt kaptunk:) A honlapon történt foglalást kiegészítettük a helyszínen még plusz 2 éjszakával, ami, azt hiszem mindent elmond az elégedettségünkről! :) KÖSZÖNJÜK EZT A SZÉP HETET! Polgári Zille, Zente, Zekő és szüleik
Minden nagyon kellemes volt. Amivel kissé elégedetlenek voltunk, az az étkezés. Az ételek egyhangúak,szinte minden nap rizs és tarhonya köretet kaptunk. Az asztalterítő időnként koszos, pecsétes,a tányérok, bögrék kopottak, repedtek voltak. Egyik este 8. 10-kor már csak egy féle ételből lehetett "választani", és a desszert is elfogyott.
Jó lett volna több gyümölcsöt felkínálni. Egyébként nagyon kedveljük a szállodát, a nyáron is itt töltöttünk egy hetet, és olyan jól éreztük magunkat, hogy szeretnénk évente többször is visszatérni. A fenti problémát nyáron nem tapasztaltuk. Köszönjük a figyelmet.
A szoba kényelmes volt. Az étkezés a kevés vendég ellenére is maximálisan elég volt. Nem volt svédasztalos vacsora, de ízletes, remek vacsorát kaptunk. A felszolgáló pincérek kedvesek és udvariasak voltak. A fürdőbelépő hasznos volt, mid két nap fürdőztünk. Ami hátránya a szállodának az az elhelyezkedése.
A várostól messze van, a környéken pedig semmi mást nem lehet tenni, mint a fürdőbe menni. Mi a várost is megnéztük egy délelőtt, bementünk busszal. Kedves, csendes, tiszta város, rengeteg parkkal, díszkővel. Mi Debrecenből voltunk, autóbusszal. Orosházán segítőkész hölgy mondta el, hogy honnan indul a busz, amivel eljutunk a szállásunkra. A buszsofőr is kedves volt, pont a kapunál állt meg, hogy minél kevesebbet keljen a bőrönddel menni. Összességében jól éreztük magunkat, de nyáridőben sokkal jobb lett volna.
Nagyon csalódtam a szállodában, többet vártam a három csillagtól. A szállodába beérve kellemetlen szag csapta meg az orrunkat. Az ételszag keveredett a szocreál bútorzat, szőnyeg szagával. A szobánkat elfoglalva tapasztaltuk, hogy elfelejtettek hármunk részére kis törülközőket bekészíteni és a pótágyon lévő ócska takaróra, párnára huzatokat húzni.
A nagy törülközők agyonhasználtak, foszlottak, kemények voltak. A fürdőszobában bogarak szaladgáltak. A pótágy annyira keskeny és kemény volt, hogy nem lehetett rajta feküdni. A szoba olyan nagy volt, hogy a szoba túlsó végében lévő kis képernyős tévén alig láttuk az adást. Az étteremről ne is beszéljünk. A felhozatal szegényes, íztelen volt. Este sétálva vissza a szállodába botorkálva mentünk, mert a parkja nem volt kellően kivilágítva. Utolsó napot nem is vettük igénybe, elhagytuk a szállodát, és meglepetésünkre nem kellett kifizetni az utolsó éjszaka árát. Csak ezt az egy pozitívumot tudom róluk leírni. Összességében nagy csalódás, nem ajánlom és nem fogunk visszatérni ide.
Nagyon szép helyen van, a strandra egy kis sétával hamar eljut az ember. A parkjában található kalandpark is nagyon szuper :) A szobákat egy kicsit alaposabban is fölporszívózhatták volna, de azért nem volt vészes. Az mozgáskorlátozott szobában a fürdetőszék használhatatlan, viszont a recepción nagyon kedvesek és segítőkészek voltak és azonnal kerítettek egy müanyagszéket helyette :)
A hotelt és a körülötte lévő parkot nagyon szépnek találtuk. A szoba tetszetős, tiszta és komfortos. A személyzettel közvetlen kapcsolatunk kevés volt ott tartózkodásunk alatt, de összességében az ő munkájukkal is elégedettek voltunk. Ott tartózkodásunk alatt félpanziós ellátást kaptunk, melynek kínálata változatos, bőséges volt.
Az ételek minőségén azonban lehetne javítani/ túlságosan megszívta olajjal magát a lepcsánka, kissé égett volt egyik-másik stb. . . / Pozitívum ként említeném, hogy nagy a parkoló területe. Ami zavaró volt számomra - a tisztaság ellenére- fura szag a folyosón, valamint az avas zsír szagú törölköző.
Nagyon jó volt nagyon pozitívan csalódtunk A szakácsnak csillagos ötös Köszönet a mindennapi wellness fürdő jegyekért,ami egész héten mindkettőnknek járt. Tisztaság. . . . nagyon figyelmes kedves személyzet Nagyon finom ételek 4-5 fajta csak de azok kiválóak frissek fantáziadúsak. Közel a fürdő nagyon szép a park. .
hotel színvonalát messze felülmúlja. . . Bármi kérdésünk volt azonnal ugrottak segítettek. . Nagyon gyerekbarát,nagy gyerekjátszo szoba. Csak ajánlani tudom mindenkinek,ja és hatalmas csend. . csak a tücsök ciripelés este. Nagyon jól éreztük magunkat csak kicsit Győrből messze volt -:))
Pihenésre alkalmas, nyugodt környezet. Étkezés svédasztalos, bőséges, választékos, finom. Személyzet kedves, segítőkész. Családunk minden tagja megtalálta magának a kikapcsolódás lehetőségeit. Belépőjegyek is benne voltak a szállodai csomagban. Máskor is szívesen pihennénk náluk, ha azon a környéken üdülnénk.
Visszatérő vendégek voltunk 200 kilométerről. A baráti házaspárokat (3 család) is magunkkal vittük. Mindannyian jól érezték magukat. Figyelmes, felkészült személyzet. Tágas, tiszta, kényelmes szobák. A csomaghoz tartozó fürdőbelépőket is érdemes felhasználni, nagyon jó a Gyopáros Fürdő. Ár-érték arányos.
Szállás és az ellátás remek volt ,köszönet a dolgozóknak.Nagyon jól éreztük magunkat vissza fogunk menni,nyugdijas házaspár. Hiányoltuk hogy nincs a szállodának egy kis busza ami átszállítaná a vendégeket /gyógyulni vágyókat /a fürdőbe, kezelésre.További jó munkát kívánunk a személyzetnek