Alföld Gyöngye Hotel Orosháza - Vendégvélemények összefoglalója
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza nyugodt, parkos környezetben fekvő szálloda, amely elsősorban a pihenésre és a gyógyfürdő látogatására nyújt ideális alapot. A közelben lévő Gyopárosi Gyógy- és Élményfürdő könnyen megközelíthető, és a csomagok gyakran tartalmazzák a belépőket vagy kedvezményes feltételeket kínálnak. Az étkezések svédasztalos formában bőségesek és változatosak, a szakácsok pedig ízletes ételekkel kényeztetik a vendégeket.
A személyzet udvarias és segítőkész, a kiszolgálás általában gördülékeny és figyelmes a vendégek felé. A szobák tágasak és kényelmesek, a tisztaság rájuk jellemző, a berendezés pedig praktikus a családok számára. A környezet zöld és csendes, így a nyugalom és a feltöltődés szempontjából kedvező a tartózkodás. A parkolási lehetőségek rendkívül kedvezőek, és a környék jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Az ár-érték arány kedvező, amit a teljes körű szolgáltatások és a fürdőbelépők is megerősítenek. Gyermekes családok számára a játszószobák, a kalandpark közelsége, valamint az Xbox- és biliárdasztalok gazdag programot kínálnak. Alföld Gyöngye Hotel Orosháza sikeresen ötvözi a hagyományos szállodai kényelmet a modern szolgáltatásokkal, így sokféle igényre megoldást kínál. Összességében az Alföld Gyöngye Hotel Orosháza kedvező választás lehet mind a pároknak, mind a családoknak, köszönhetően a jó ár-érték aránynak, a barátságos személyzetnek és a sokoldalú programlehetőségeknek.
Nagyon jól sikerült programon vettünk részt, remek hangulat és finom ételek fogadtak bennünket. A termálfürdőbeli éjszakai lubickolás csak hab volt a tortán! A személyzet udvarias és gyors volt. A zenés ébresztő nagyon jó ötletnek bizonyult. Nyáron visszajövünk az unokákkal, a kalandpark miatt. Egyetlen negatívumot említenék: a szőnyegpadló nagyon csúnyán nézett ki.
Én két unokával szálltam meg önöknél már második alkalommal. Gondolom elég lenne ha csak azt írnám le,hogy az ö kérésük volt. Nagyon megvoltunk elégedve: udvarias kiszolgálással, remek kajákkal ,Az XBOX szobától alig lehetett elcsalni őket (pedig itthon is van)A szobának külön örültünk mivel két éve ugyan abba voltunk elszállásolva: Mink úgy jöttünk el,hogy amikor lesz lehetőségünk még vissza megyünk! KÖSZÖNÜNK MINDENT! További sok sikert kívánunk önöknek!
A szoba felújításra szorul, a szőnyegpadló nagyon kopott! A TV a szoba nagyságához képest kicsi! Nagyon kényelmes, nagy méretű szobát kaptunk. Ami hiányzott, nem volt lehetőség a fürdőruhák és a törölközők szárítására!
32. házassági évfordulónkat töltöttük a Hotel Alföld Gyöngye szállodában. Nagyon jól éeztük magunkat, a személyzet nagyszerűen dolgozott. A szobánk egyszerűen berendezett, de tiszta volt. A recepción a tájékoztatás megfelelő volt. Az éttermi dolgozók rendkívül figyelmesek voltak, több pincér őszinte mosollyal végezte a munkáját. Szeretnénk visszatérni még a barátainkkal.
Már többször jártunk a szállodában és mindig nagyon jól éreztük magunkat. Az elhelyzkedés jó, az alkalmazottak nagyon kedvesek és segítőkészek, a környezet nagyon kellemes. Biztos hogy újra felkeressül a szállodát.
Hosszú hétvégén voltunk itt A személyzet hát le a kalappal nagyon kedvesek mosolygósak segítőkészek. A szoba kellemes bár erkély nincs a fürdőszoba viszont kifogásolható a wc ülőke a zuhanyajtó maga a zuhany na ezeket fel kellene újítani . A tv elavult és két távirányítót próbálva sem működött csak kézi kapcsolgatással.
Az ágyak kényelmesek de csak egy párnácska volt rajta de kértünk és kaptunk is másikat is. Az étterem szuper dicséret a szakácsnak nagyon ízletes finom választékos ételek voltak. Gyermekes családnak ideális sok játék a játékszobában a kicsiknek nagyoknak, és itt a kalandpark is. Nyári hónapokban talán közlekedik vmi kis vonat a fürdőbe de most semmi nem volt és nyugdíjas párként nagyon hosszú volt az út odáig gyalogosan. Akinek nincs autója erre készüljön.
A foglalásnál fölkínált szolgáltatás teljesítése kíváló! Az hogy bőséges reggeli,enyhe kifejezés! Minden igényt kielégítő,a szakács remek,a személyzet nagyon aranyos. Viszont nagyon zárt a hotel! Nagyon nagy hátrány! Nincs erkély,terasz a szobákhoz,ha a vendég levegőn szeretne kicsit pihenni,nem teheti meg priváttan,így a dohányzó vendégek a hotel sarkán ácsorognak!
Korán kelő vendégeknek megkell várni az étterem nyitását hogy kávézni tudjon. Tehetnének kv-gépet a közös helyiségbe,a fogyasztást azonnali fizetéssel a gépben,vagy számlához terhelve. Korán kávézó,dohányzó vendégeknek nem ajánlanám,de mindenki másnak igen.
Tágas élhető szálloda, jó elhelyezkedés, szép környezet. Kiváló konyha. Nagyon kedvező, hogy több fürdőjegyet is kap a vendég, illetve további bónuszok is igénybe vehetők.