Elegancia, kényelem, élmények várják a vendégeket Magyarország egyik legszebb vidékén, a Mátra domborulatai között megbújó ékszerdobozban, Parádsasváron, Magyarország első ötcsillagos kastélyszállójában, a Kastélyhotel Sasvárban.
Nagyszerű hely Parádsasváron a Kastélyhotel, mindenkinek csak ajánlani tudom aki nyugalomra és valódi törődésre vágyik a Mátrában. Nem érheti az embert csak pozitív meglepetés, a személyzet kedvessége, türelme, odafigyelése végtelenre van kalibrálva. A konyha kiváló, szobák tiszták, a program és sport lehetőségek száma több, mint amit egy hosszú hétvégén be tudunk fogadni.
A wellness része is igazi élmény! Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani a masszázst is, - ha tehetik, ne hagyják ki Florint, egyszerűen fantasztikus! Egészen biztos, hogy családommal, ismerőseinkkel visszamegyünk még! Sas Andrea
Kastélyhotel Sasvár válasza
Kedves Andrea! Ezek olyan csodálatos szavak! Köszönjük a kollégáink nevében a dícséretet, és hogy Ön mindenkinek jó szívvel ajánlja a szállodánkat! Várjuk Önt, kedves Családját, Ismerőseit nagyon-nagy szeretettel!
2023. július 18., Kastélyhotel Sasvár Resort, Kastélyhotel Sasvár
Imádok ide jönni. Imádom a hangulatát. Imádom a konyháját. Imádom a kicsi wellnesst és a kinti medencéket is. Sok-sok szórakozási lehetőség van, senki sem unatkozhat itt. Ajánlom mindenkinek.
Egy dolog nem tetszett. Előzetesen a szálloda excellben kerte a személyes igényeimet, amíre azt jelöltem be, h csendes szobát szeretnék, gyerekmentes szomszédsággal. Ehhez képest egy 11 fős család/ rokonság volt a szoszédom' rohangaló gyerekekkel, ejjel (is) ugató kutyával, hangoskodó, arrogáns fellnőttekkel.
A wellnes is tele medencében labdázó, kiabáló gyerekekkel. A szemelyzet, a konyha kivaló, a szobámbol azonban nem láttam ki, mert egy tetőtéri kis ablaka volt csak, sajnos.
Kastélyhotel Sasvár válasza
Kedves Vendégünk! Ilyen opciót sajnos nem tudtunk biztosítani, hogy gyerekmentes legyen a szoba folyosója. Ugyanígy a wellnessben sajnos nem a mi feladatunk, a gyermekek nevelése, erre nem kaptunk felhatalmazást.
A Kastélyhotel-Sasvárban töltöttünk 2 éjszakát, 3 napot. Minden kifogástalan volt. A kastély gyönyörű, a berendezés korhű, tiszta. Az ételek és borok fantasztikusak voltak. A személyzet udvarias, kedves volt, minden felmerült igényünket, problémánkat azonnal, maradéktalanul megoldották. Visszatérünk a hotelbe hamarosan.
A környezet csodaszép, a hely mesés. Érkezéskor már megfogott a hely varázsa, a személyzet ezt csak fokozta. Kedvesek, udvariasak. Bőséges reggelivel, nagyon finom ételekkel kényeztettek minket. A szombati élőzenés-gyertyafényes vacsora jót tett a lelkünknek. A terek tiszták, rendezettek, a szoba pont megfelelt minden igényünknek. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki feltöltődni vágyik.
Igazából minden tetszett jól éreztük magunkat, sajnos több minden volt amit nem próbáltunk . Amit hiányolok nem találtunk tájékoztatót az ott tartott programokról, és a környék látni valóiról sem
Nagyon tetszett a hotel, élőben is hozta a kastély hangulatot, ami a képekről sugárzik. A személyzet kedves volt és segítőkész, pedig egész nap maszkot hordtak szegények. Tisztaság volt és rend, a hotel hangulatosan berendezett. Az étel kínálat kielégítő volt és nagyon finom. Reggelinél és vacsoránál is bőségesen lehetett választani.
A wellness részleg kényelmesen használható volt, elég kicsi, de nem voltak sokan, így elég volt. A környezet is rendezett és szép. Összességében nagyon jól éreztük magunkat.
Először jártunk a hotelben, 2 éjszakát töltöttünk el. Gyönyörű környezet, hatalmas fák, tiszta levegő, csend, nyugalom, kényelem. Kívülről is rendkívül tetszetős, nem győztünk betelni a látvánnyal. Ki sem mozdultunk, nem kirándultunk a környéken. A szoba tágas, tiszta, kényelmes volt. Nagyon finomak az ételek, bőséges a kínálat.
A wellness megfelelő. Mindent igénybe tudtunk venni. Sajnos hűvös, esős időt fogtunk ki, de a szaunák kárpótoltak bennünket. Szeretünk bowlingozni, biliárdozni, mindez rendelkezésre állt. A személyzet maximálisan kedves, segítőkész. Nagyon jól éreztük magunkat. Bármikor szívesen visszatérnénk. Ismerőseinknek is ajánlani fogjuk. Ünnepi hétvégét töltöttünk itt, az ár baráti volt. Igazából azt gondoltam, hogy egy ilyen hely sokkal többe kerül. D-né Kata
Gyönyörűen felújított épület együttes, de sajnos a nyílászárókon mindenhol bedudál a hideg. Nem kis pénz lesz ezt rendbe hozni. Mi a 2013-as szobában laktunk, sajnos itt nincs lift. Az elhelyezéskor figyelni kellene az életkort is, mivel a meredek lépcsőmászás kellemetlen volt.
Csodálatos elegáns környezet és igazi főúri elhelyezés, mindenre kiterjedő kedves és közvetlen személyzet és ellátás, egy születésnap megünneplésére és pihenésre tökéletes volt.