A Szinbád Panzió Pécs a belvároshoz közel található, miközben a környezet nyugodt marad. A belépéskor már érződik a tisztaság és a rend iránti figyelem, amely az egész szálláshelyre jellemző. Az épület belső tere, a terasz és az étterem igényes, ízléses, a színek harmonikusan összehangoltak. A szobák rendkívül tiszták és illatosak, tágasak, a fürdőszoba is jó állapotban van. Az ágyak kényelmesek, a matracok jó minőségűek, a párnák megfelelőek, a matracok össze vannak húzva, így nem csúszkálnak.
A reggeli kínálata gazdag, kiemelkedő a tükörtojás és az amerikai palacsinta. A félpanziós ellátás rugalmas: 11:3021:00 között bármikor fogyasztható, és külön étlapról választható leves-főétel vagy főétel-desszert. A személyzet rendkívül kedves, figyelmes és rugalmas; a recepciósok és felszolgálók példás vendégfogadást nyújtanak. A reggelit és a vacsorát a hangulatos teraszon lehet elfogyasztani, amely különösen kényelmes az őszi napokon. A belváros közelsége és a mögötti zárt parkoló nagy kényelmet biztosít a látogatóknak. Összességében a Szinbád Panzió Pécs magas színvonalú, vendégközpontú szállás, amelyhez sok pozitív visszajelzés kapcsolódik.
A panzió fő előnye, hogy a belvárosban van. Gyalogosan megközelíthetők a főbb nevezetességek. A szállás tiszta, jól felszerelt. A személyzet udvarias, segítőkész. A reggeli választéka is megfelelő, nagyon finom volt az, amit megkóstoltunk. Az egyik belső teraszról nyíló szobát kaptuk. Gyönyörű a terasz, nagyon hangulatos így ősszel is.
Nagyon meg voltunk elégedve a panzióval. 50 fős nyugdíjas csapattal szálltunk meg. Teljes kényelem, tisztaság és a szobák felszereltsége igazán rendben volt. TV, klíma, telefon, hűtő, kényelmes tiszta ágy. Minden szobához fürdőszoba, WC. Valóban semmi sem hiányzott. A panzió vezetője és munkatársai igazán kedvesek és előzékenyek voltak.
Az étterem nagyon barátságos volt, finom falatokat kaptunk reggel s este. A város központjában van, ahol percek alatt bent voltunk a forgatagba. Remélem lesz még rá módunk, hogy ismét eltöltsünk egy éjszakát.
2014. november elején töltöttünk egy éjszakát itt férjemmel. Igazi panzió hangulat fogadott, ahogy beléptünk. Családias, a szobák az emeleten, kis recepció. A szoba pici volt, de tiszta, a fürdőszoba egy panzió igényeinek megfelelő volt. Az épületen belül van a hozzátartozó étterem, ahol vacsorázni lehetett, és a reggelit is itt lehetett elfogyasztani.
Viszonylag közel van a belvároshoz, akár gyalog is megközelíthető. A személyzet is készséges volt. Összességében meg voltunk elégedve, hangulatos, csendes, ezért tudom ajánlani másoknak is.
A szálláshely egyik vitathatatlan előnye többek között az, hogy vele szemben már a történelmi városrész kezdődik. Pár lépés csak a Barbakán és a Bazilika. Gyalogosan kényelmesen beérünk a Széchenyi térre. Ezenkívül a szálláshely rendezett, tiszta, kedves, segítőkész személyzettel. Parkolás zárt udvarban megoldott.