Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
ittjartamnv
7603
Országjáró - 13 városban járt már
Fotói
3 fotó
Itt járt már

ittjartamnv adatlapja

13Értékelés
7
6
0
3
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Spórolós utazó  •  Ár-érték figyelő  •  Ínyenc  •  Édesszájú  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Akció-figyelő  •  Kultúraéhes
Regisztráció2014.06.14
Utoljára itt2023.11.16

Néhány kiemelt értékelés

2016. június 8.a párjával járt itt
A házassági évfordulós csomag keretében ünnepeltük a 35. házassági évfordulónkat férjemmel a hotelben. 3 éjszakát töltöttünk el a szálláson. Az évfordulónk ebben az évben a pünkösdi ünnepekre esett, ezért kettős ünnepet ültünk. A személyzet a recepción és az étteremben is nagyon barátságos, segítőkész volt.
5Személyzet
5Tisztaság
4Ár / érték arány
4Kényelem
4Szolgáltatások
3Étkezés
5Elhelyezkedés
Kiváló 2016. május 10.családjával járt itt
Nem először jártunk ezen a helyen és most is nagyon tetszett minden: a környezet, a kiszolgálás. Az ebéd nagyon finom volt. Külön tetszik a salátabár, ahol az ebédhez olyan salátát, savanyúságot szed a vendég, amilyet akar. Az étterembe ottlétünkkor két rendezvény is volt, de tudtak nekünk biztosítani egy három személyes asztalt.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Kiváló 2016. szeptember 20.a párjával járt itt
Még januárban - egy születésnap alkalmából - voltunk a hotel vendégei. Hideg időt fogtunk ki és nagyon jól esett a személyzet (a recepciós, a pincérek, az úszómester) kedvessége, segítőkészsége. A hotelen belül megtalálható minden, ami a gondtalan pihenéshez szükséges: kiváló wellness részleg, finom és bőséges reggeli és vacsora.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
4Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés