Fűzfa Hotel és Pihenőpark Poroszló - Vendégvélemények összefoglalója
A Fűzfa Hotel és Pihenőpark Poroszló a Tisza-tó közelében található, csendes környezetben, ideális pihenésre. A szobák tágasak, klimatizáltak, felújítottak, és az ágyak kényelmesek; az ablakon szúnyogháló gondoskodik a nyugodt éjszakáról. A felszereltség 4 csillagos szintet idéz, és a belső terek igényes hangulatot sugároznak. A wellness kínálata magába foglalja a külső termálmedencéket és a beltéri medencéket, lehetővé téve a 024 órás használatot és a szaunázást.
A gasztronómia svédasztalos reggelivel és vacorával, változatos és egészséges ételekkel gondoskodik a gasztronómiai élményről. A grátisz esti bor és limonádé gesztusa kedvező ár-érték arányt erősíti, és a borválaszték is kellemes. A környék tökéletes a Tisza-tó felfedezésére: a séták, kerékpározás és a közeli Ökocentrum kedvezményes belépője is igénybe vehető. A szállodát kísérő programkínálat sokrétű: bowling, billiárd, pingpong, léghoki és egyéb szórakozási lehetőségek széles kínálatot adnak. A személyzet udvarias és segítőkész, a tulajdonosok közvetlensége pedig hozzájárul a családias hangulathoz és a folyamatos karbantartáshoz. A kert környezete virágos, a környéken továbbá állatpark és barátságos légkör várja a vendégeket. Összességében a Fűzfa Hotel és Pihenőpark Poroszló kiváló árérték arányú, nyugodt, családbarát szállás a Tiszától és a természet közelségében.
Nagy, tágas szoba, tisztaság, minőségi ételek, megfelelő mennyiségben, udvarias kiszolgálás, ingyenes parkolás, pár percre a csodás Tisza-tó. Sokféle programlehetőség a környéken, horgászat. A TV a szobában nem a legmodernebb, de ez legyen a legnagyobb gond. Tervezzük, hogy újra jövünk ide.
A szállodával kapcsolatban néhány hiányosság pl.az akadály mentesités némi kivánnivalót hagy.
A recepciósok minden dícséretet megérdemelnek Akinti "termál medence"csk a nevében az A kitett "tacepaok "szerint szinte minden tilos. Az étterem reggelije gyenge, a vacsoráknál a legjobb a bor volt.
onnantol kezdve, hogy meglattuk a kecskeket, libakat, nyulakat es galambokat, esely nem volt a kivalonal rosszabb altalanos minositesre :) sajnos nem erre keszultunk, mert akkor vittunk volna ket kilo kukoricat is a hosszu hetvegere. a vacsora valasztek lehetett volna kicsit nagyobb. mindossze ket-harom fele fogas volt, de ami volt, az nagyon finom.
a reggelinel a bogre inkabb csesze meretu; megfigyelesem szerint valamiert a csillagok szamanak novekedesevel csokken az "egy pohar tejeskave" mennyisege. a masik "szokasos" problemam, hogy egyszeruen nincs eleg konnektor a vegtelen sok mobil es fenykepezogep es tablet es kobor kutya feltoltesehez. az uszoda vize tul kloros volt, vagy ne merulj a viz ala, vagy hasznalj szemuveget. nem tudom, hogy a foglalas soran egyszeruenelsiklottam folotte, vagy nem is volt rola szo, de az uszodaban az uszosapka kotelezo. mi vettunk egyet a recepcion. a (baromi)nagykepernyos tv-n talaltam egy USB csatlakozot, igy az esti meset vegul megsem a tableten neztuk :). a "rendes" tevemusor szerintem elvezhetetlenul hangyas, es keves a csatorna, de aki tevezni megy a tisza-tora, az meg is erdemli. a takarokat kicsit vastagnak talaltuk. . . ami azert megiscsak sokkal jobb, mintha ejszakankent faztunk volna. a szemelyzet kedves, figyelmes, udvarias, satobbi. a bejelentkezes kb. fenysebesseggel tortent. kozben ugyan elszamoltak az IFA-t, de amint kiderult (nem en reklamaltam, hanem a hotel vette eszre a hibat) azonnal elnezest kertek es visszaadtak a kulonbozetet. a tisza tavi okocentrum autoval masfel perc, gyalog mondjuk tiz-tizenot perc seta, pitypangoktol es katicabogaraktol fuggoen. a gat masik oldalan, a fuzfa kikotobol folyamatosan indulnak csonakok a vizi setanyra.
Nagyon jól éreztük magunkat. A wellness részleg nagyon kicsi,nekünk szerencsénk volt, mert kevés vendég volt.A pezsgő funkciók nem működtek, a medence töltése meglehetősen primitív. Az ételek nagyon finomak voltak. Nagyon csendes, pihenésre alkalmas hely.
Nagyon szép környezetben, kényelmes hotelben voltunk. Minden tökéletes volt. A szemüveges pincér klasszis volt. Egyetlen hiba volt: a kinti medencében, amely felett a kupola van, hideg volt a víz. A másik kisebb medencében megfelelő volt a hőfok, de nem volt benne betontuskóba rakott ernyő. Tekintve, hogy rossz idő volt, esőben nem tudtunk fürödni, pedig azért mentünk!
Pihenni és kikapcsolódni érkeztünk, ezért nem hagytuk az alábbi néhány "furcsaság" elrontsa az élményt: A szobát előre? ! ki kellett fizetni. A szobára nem lehetett számlát nyitni, mindent azonnal fizetni kellett. Kinti medence volt, de köntös már nem. A kinti medencékbe egy kővel nehezített tömlőn keresztül érkezett a víz.
A pótágy - külön kérésem ellenére! ! ! - kicsi volt. Összességében olyan érzésünk volt, mintha az építés közben elfogyott volna a pénz és félbehagytak volna mindent. A termál medencéből kitűnő kilátás nyílt egy földkupac tetején lerobbant munkagépre.
Pozitívum: tisztaság, ár-érték arány nagyon jó, a környék szuper. Negatívum: svédasztal választék kicsi; éttermi ital fogyasztást nem lehet ráíratni a szoba számlára, azonnal kell fizetni; rövidek az ágyak, 190 cm-es ember, már kényelmetlenül tud rajta feküdni; fitness rész lepukkant.
A pihenőpark látványa mindig is megkapó volt, ahogy a fölötte lévő útról letekintettünk rá a kocsiból, most végre kipróbáltuk. Igazából azért ide jöttünk, mert közel van és remek akciós árat sikerült kifogni. Kevés vendég volt, ami azért hátránnyal is járt, hisz a második vacsora nem svédasztalos lett, hanem menüből választhattunk.
Az ízvilág vidéki, házias panasz nem lehet rá. A korlátlan borfogyasztás 3 féle borból lehetett, mi a rozénál maradtunk végül. A kinti termálvizes medence jól esett, a benti uszoda pedig a nagyobbak közé tartozik és hőfoka is teljesen megfelelő. Pezsgőfürdő, szauna még az, ami a wellnesshez tartozik külön térítés nélkül. A személyzet figyelmes, kedves volt, de nem kell szégyenlősködni, ha valamire szükségünk van. A szoba kényelmes, tágas, tiszta. A hátsó épületbe kértük a szobát a csend miatt, ami most bejött. Mivel tetőtérben van nyáron, vagy esős időben érdemesebb talán a főépületet választani, mert annak nem lindab lemezes a teteje.
Szörnyű volt a wellness! Semmi nem működött! Hozzátenném volt ami a főnök kérésére! :)A kiszolgálás kritikán aluli! Az ételek minősége silány! A szobák tisztasága szörnyű! A wellness részlegen foglalkoztathatnának valami értelmesebb személyzetet! A kedvességük határtalan pocsék volt! A szilveszteri csomagajánlatuk egy átverés volt!
5 napot töltöttünk ott barátokkal. Csodálatos környezet, a szoba tiszta, kényelmes és szerencsére északi fekvésű volt, így nem voltunk rászorulva, hogy a napi 500 ft-os díjért használhassuk esténként egy picit a légkondit. A wifi, az uszoda és a wellness is rendben volt, és kétszer is voltunk csónaktúrán a Hotel szervezésében, ami tökéletesre sikerült.