csunitibi étterem értékelései

Értékelései
20
20
6
53
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg csunitibi értékeléseit!

Olvasd el csunitibi étterem értékeléseit!

Itt jártunk, így jártunk ... -

Millennium Étterem Tokaj

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. december 24.
Ahová tervezetük az ebédet zárva volt. A mutatós épület étterme más hangulatot áraszt, mint a külső. Egyszerű, elfogadható. Az ételek nem voltak rosszak, bár a marhapörkölt nem is hasonlítható ahhoz, amit nem olyan rég ettem ezt megelőzően. A kétszemélyes tálnál arra számítottunk - egyéb tapasztalatok alapján - , hogy akár 3 fő is jól lakhat, de tévedtünk: kizárólag 2 főnek szánták.
Megosztom
Útba esik jövet, menet -

Jegenye Étterem Ravazd

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bakonyi kirándulásunk során ejtettük - szó szerint - útba az éttermet. Éhesek voltunk és egy gyors döntéssel megálltunk itt. Kocsival könnyen leparkolhattunk. A terasz hangulatos lett volna, de a meleg miatt érdemesebb volt bent leülni. Az étel jól esett, de a legmaradandóbb mégis a kis hölgy kedvessége, aki kiszolgált bennünket.
Megosztom
Érdemes volt hallgatni a helyi véleményre -

Várvölgy Vendéglő Csesznek

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy helybeli ajánlotta az éttermet, ahol ebédeltünk. A kis hölgy kicsit nehezen akart belejönni a munkájába, de végére kiderült tud kedves is lenni. Csak mi voltunk vendégek. Helyi specialitást kértünk és nagyon jó választás volt. Valami fűszeres darált hús volt tészta batyuban, ami elfogadható időben el is készült és igazán jól esett.
Megosztom
2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 14.
Békebeli hangulatot áraszt a terasz, ahol hűvös lett volna vacsorázni,így bentre mentünk. Az volt az érzésünk, mintha egy család estéjét zavarnánk meg, ahogy beléptünk. Egy polgári szoba belsőnek vélhette az ember a helyiséget,ahol megengedte a "szigorú háziasszony", hogy csak most és csak a mi kedvünkért bent ehetünk. Tehát nem egy normál környezet.
Megosztom
Csontleves, rántott szelet -

Kispipa étterem Mezőkövesd

2013. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. január 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csontleves, rántott szelet mindig van, így menüként is kérhető. Háziasan főznek; hallhatod ahogy klopfolják a konyhán a húst. Az ízek és adag kiváló. A levest, ha ketten mentek is nagy eséllyel tálban adják, ezért vigyázz, hogy nehogy túlságosan sokat egyél. Legutóbb elénk tettek egy nagy tál leveshúst is! A rántott szelet takarta be a köretet és nem fordítva.
Megosztom
Frissensültet vagy specialitást kérj! -

Turul Vendéglő Mezőkövesd

2013. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. január 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy bemutató során voltunk legutóbb az étteremben, de korábban is jártam ott. Mi a hátsó, mediterrán hangulatú nagy teremben voltunk most, ami nekem nem annyira tetszik. Inkább hangulatosabb az elülső boxos rész. A konyhája jó, jóízűt és elegendőt tálalnak. Töltött húst kaptunk és jóllaktunk. A várakozás is elfogadható.
Megosztom


TérképX