koverj étterem értékelései

Értékelései
16
23
11
17
2
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg koverj értékeléseit!

Olvasd el koverj étterem értékeléseit!

Cigifüstös fülledt vacsora -

Rétes Étterem Vonyarcvashegy

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 14.
Az étterem közel van a strandhoz, jó az elhelyezkedése. A legnagyobb hőségben mentünk oda vacsorázni. Az étterem rész rendkívül fülledt volt, szinte elviselhetetlen meleg. Mivel nagyon gyorsan jött a pincér és már kikértük az ételt, így nem mentünk el. Néhány méterrel arrébb levő asztalnál egy pár cigarettázott és az is rendkívül zavaró volt étkezés közben.
Megosztom
Itt jártam - így jártam -

Wikinger Étterem Budapest

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 16.
Ekkorát már régen csalódtam. Egy rendkívül unott hölgy vette fel a rendelést. Amíg néztük a menü kiírásokat a táblákon, hogy válasszunk, a hölgy a munkatársának odaszólt, hogy "meddig bámulnak ezek még? " Bizonyára nem nekünk szólt ez a kedves beszólás, az igaz, hogy kb. 1-1,5 percig tartott, amíg választottunk mindhárman és az is igaz, hogy nem várt utánunk senki, akit feltarthattunk volna.
Megosztom
2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 21.
Többször járok a Körtéri KFC-be a barátaimmal. Ez kizárólag a könnyű megközelíthetőségnek és a twisternek köszönhető. A twistert sikerült a KFC-nek nagyon jól eltalálnia. Eddig szinte minden alkalommal volt valamilyen kellemetlenség, ami a személyzet hozzáállásának volt köszönhető.
Megosztom
2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 21.
Több ismerősünktől hallottuk, hogy milyen jó ez az étterem, ezért egy fárasztó napon betértünk egy ebédre. Picit csalódtunk, mert igaz, hogy szép, hangulatos a hely, de ott tartózkodásunk alatt éppen meccs ment a tv-ben, amit zavaróan hangosan nézett 2-3 vendég a személyzet egyik tagjával, hangos bekiabálásokkal. Az egyik vendég kiskutyája meg ki-be szaladgált.
Megosztom
Kellemes vasárnapi ebéd -

Diósd Garden Étterem & Kávézó Diósd

2018. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. április 9.
Hirtelen ötlet volt, hogy vasárnap délután betértünk egy ebédre. A főút mentén, mégis kellemes környezetben helyezkedik el. A parkolás sem volt gond, bár nem csúcsidőben mentünk. Nagyon kedves volt a személyzet. Az ételre átlagos időt vártunk, és nagyon finom volt. A mennyiség is bőséges volt. A végén a desszertet nem az étlapról, hanem kérésünknek megfelelően készítették el, szintén kitűnő volt.
Megosztom
Pici csalódás a forró nyárban -

Korzó Ételbár Debrecen

2017. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 19.
Nagyon meleg időben jártunk ott, már ismertük a helyet, ezért is ide tértünk be. A korábbi tapasztalatokhoz képest picit kezd lecsúszni a lejtőn. A hangulat megmaradt, de a személyzet nem volt a topon. Nem voltak sokan, mégis sokat kellett várnunk és amikor bemondták a sorszámunkat, össze-vissza keverték a rendelést másokéval, pedig a tételes számlát is odaadtuk.
Megosztom
Másfél órás kitérő egy tányér ételért -

Kóborló Vendéglő Mátrafüred

2016. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 8. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kékestetőről hazafelé álltunk meg Mátrafüreden. Sajnos a sokak által nagyra tartott Benevár étteremben teltház és asztalra várakozók sora volt, ezért inkább átmentünk a Kóborló Vendéglőbe. Egész jó, hangulatos hely első látásra, érkezésünkkor mindössze 1 asztalnál ültek vendégek, de ennek ellenére 45-50 perces várakozás után már meg kellett kérdeznünk, hogy mégis meddig kell még várni arra az 1-1 tányér ételre.
Megosztom
Csodás vasárnapi ebéd -

Szeri Csárda Ópusztaszer

2016. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Emlékpark látogatása után tértünk be. A csárda kellemes környezetben fekszik, jó parkolási lehetőséggel, nagy, fedett szabadtéri étterem résszel. Hétvégéken csak svédasztalos ebéd volt, ennek ellenére kérésünkre a kedvünkért külön készítettek gulyáslevest. A felszolgáló nagyon udvarias volt és az étel is tökéletes volt. Mindenkinek ajánlom ezt a csárdát.
Megosztom
Vasárnapi kirándulás befejezése -

Lipicai Hotel & Étterem Szilvásvárad

2016. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 7.
Kellemes helyen fekszik az étterem, ősfás környezetben. Ahogy beértünk az étterem teraszára, a felszolgáló rögtön jött és azt kérdezte, hogy "mit óhajtanak? ". Hirtelen azt hittük, hogy rossz helyen járunk, vagy nem vettünk észre esetleg egy zárva feliratot. Mivel rettenetesen fáradtak voltunk és nagyon meleg volt, nem fordultunk sarkon eme hideg fogadtatás után.
Megosztom
Kellemes délután -

Tó Vendéglő Ajka

2015. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. október 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ismerőseink ajánlására tértünk be egy ebédre. Kellemes hangulat, jó parkolási lehetőség és gyönyörű környezet jellemzi. Szerettünk volna az étlapról 2 személyes vegyes tálat rendelni, de az étlapon beígért malachusi helyett csirkemell lett volna a tálon, ezért inkább külön-külön rendeltünk. A kihozott étel nagyon finom volt, az uborkasaláta öreg volt, ezt leszámítva mindennel meg voltunk elégedve.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX