2024. szeptember 15.barátokkal járt itt 55 Elegáns étterem, elég jó választékkal és határozottan finom ételekkel, jó árakkal. Külön tetszett, hogy a félpanziós vacsorához még üdítőitalt is lehetett választani. amit még néha az asztalhoz is hozott a felszolgáló. A felszolgálás egyébként kiváló volt, kedves, gyors.
Egyetlen kifogásolandó volt csak, hogy "csúcsidőben" nemhogy válogatni, de meg sem lehetett mozdulni, csak szép nyugodtan az asztalnál ülni (ha volt hely), és megvárni a tömeget. Sajnos sok elutazó a bőröndjével, sőt a hátizsákjával furakodott a tálalók előtt és az asztalok közt. Igaz, erről nem a személyzet tehet, de talán tudna megoldást találni. Ajánlom az éttermet, érdemes meglátogatni egy "nyugodtabb" időszakban.
2024. szeptember 12.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kora tavasszal, amikor az ember már nagyon ki szeretne bújni a télből, érdemes ellátogatni egy nagyon kellemes, nyugalmas szállodába, ami nem is nagyon drága, főleg így, a szezon elején. Nagyszerű élmény, amikor az ember kinyitja a szemét reggel, és ott, szinte az orra előtt folyik a Duna pontosabban, egy Duna-ág, de ez a szélesebb része.
Nem nagy szálloda, de szép helyen van szinte közvetlenül a Duna-parton, kényelmes, elég tágas szoba, jó étterem, és kiemelkedő a wellness-rész. Érdemes ellátogatni ide, a környezet is vonzó, a személyzet kedves és az árak is szolídak.
2024. szeptember 11.a párjával járt itt 35 Pedig az előző vélemény is milyen kiválónak tartja ezt a helyet. Kiváncsi voltam rá, már egy ideje, és most egy desszertre betértünk. Csodás helyen van. A Balaton-partnak állítólag ez a legszebb helye (szerintem is), mint a neve is mutatja, Szépkilátó, és innen csak néhány méter A Páholy, ahonnan valóban páholyból lehet gyönyörködni a panorámában.
Mutatós a belső tér is, szóval esztétikai élményből nincs hiány. Minderre kulináris élménnyel akartuk feltenni a koronát, de ez a korona valahogy mégsem volt az igazi. A túrógombóc és a dupla csokis torta is elég terjedelmes adagok voltak. Lehet, hogy sokat vártam tőle. A kicsit túl édes gombóc nem volt eléggé kifőzve. A körülötte úszó szintén túl édes - tejföl mintha tejszínt (vagy cukrászhabot) is tartalmazott volna, de nem akartam erre kitérni, mert a felszolgáló amúgy is elég rosszkedvű volt. Az epergélnek is elvette a zamatát a túlcukrozás, ez aránylag amúgy is kevés volt. Ennek igy külön csak 2 pontot adnék. A csokitorta jó volt. Semmi különös, édes és csokis. A desszertek ára 2790. Ehhez jött még 2 almalé. Borravalóval egy tizes. Ennyit az árról. Persze, hogy ajánlom. Szép a kilátás, meg minden. De aki igazán jó desszertre vágyik, ne csalódjon.
2024. szeptember 8.a párjával járt itt 55 . . . mert sajnos, vannak (nagyon) rossz tapasztalatok is. De beszéljünk arról, ami tetszett - ez a gyorsbüfé-benzinkút-mosdó-együttes. Ha nem siettem volna, és ha éhes lettem volna (szállodai reggeli után), akkor itt is ami szem-szájnak ingere, minden volt. Készételek, levesek, saláták, húsételek, desszertek.
Csak egy kávéra volt szükség, és amíg a kocsi tankolt, készen volt a 2 nagyon finom kávé. Az árak háááát. . . nem olcsó, de megérte. A kiszolgálás gyors és udvarias, a mosdó tiszta. Ja, és a benzinkút és a bisztró közti átjárás fedett, esőben (mert az volt) nem ázunk meg, amíg át- és visszamegyünk. Csak ajánlani tudom!
2024. június 14.barátokkal járt itt 35 Már kicsit kihűlt étel, amikorra ebédelni mentünk, igaz nem déli 12 és 13 óra között, inkább 2 felé. Viszont a választék még így koradélután is bőséges. Az ételek íze kifogástalanul jó volt , porhanyós a hús, a köretre sem lenne panasz (ha melegebb lett volna). A salátát a vendég maga készítheti el, ha sikerül - ez nekem nem jött be.
Sajnos a kihűlt ételek mellett nem emelte a hangulatot a felszolgálók hidegsége sem. És ami még rontott ezen, az a raktárheliységre hasonlító étkező volt. Nem tudom, miért kellett a székeket-asztalokat egymásra rakni, amíg az étterem még fogad vendéget. Elég lehangoló környezet. Sajnálom, mert így a szakács kifogástalan alkotásait mindez kevéssé élvezhetővé tette.
2024. június 14.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az esztergomi Portobello éttermére szívesen emlékszem vissza. A helyiség hangulatos, kellemes színekkel, hatalmas ablakokkal, kényelemmel. A konyha kiváló. Reggel friss pékáru, választékos és változatos hozzávalókkal. A félpanziós vacsora is kiemelkedő szinten van. Kedvencem a porhanyós, nagyon ízletes marhapörkölt és a ropogósra sült sertéscsülök volt.
2024. február 20.a párjával járt itt 45Ez a szép nevű bár a soproni Fagus Hotelben van, az étterem bejárata mellett, ami nagyon előnyös. Jó az italválaszték, a hely kellemes. Nem is tudom, van-e zene, mert nem tűnt fel és ez is jó. Többször betértünk ide, a vacsora után, vagy előtte. Zamatos, finom volt a meggypálinka, a körtepálinka is, a Campari is. Jó a kávéjuk, a gyümölcslé. A kiszolgálás kedves.
2024. február 20.családjával járt itt 45 Még nem hullott le róla csillag (mint más Hunguest szállodáról), de nagyon érezhető a színvonal esés a két évvel ezelőttihez képest. Főleg az apró figyelmességek hiányoztak. A recepció miután megvárta, hogy összegyűljön 6 8 bőröndös, frissen-érkezett, kiszaladt az irodából, hogy eldarálja (bocsánat a közönséges kifejezésért, de ez a legmegfelelőbb), hogy a strandnak mely részei üzemelnek még, stb.
Csodálkoztam, jó lett volna, ha ezt a foglalást megerősítő üzenetben (vagy a honlapjukon! ) már megírják. A fürdőköpeny leszakadt akasztója, a letépődött tapéta a szobában, a jegyzetpapír, íróeszköz és piperekészlet hiánya ezek csekélységek, és inkább csak szubjektív kellemetlenséget okoztak. A szálloda és környezete változatlanul szép. Ajánlom továbbra is, remélem, újabb csalódások nem rontják a hangulatát. A szálloda pedig figyelhetne jobban a részletekre, is!
2023. december 21.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ez az étterem, a szállodával együtt disznótoros ebédre-vacsorára specializálta magát, de kis társaságunk inkább egy késői ebédre jött ide, disznóvágás nélkül. Mivel az attrakcióhoz csak délutántól vártak vendégeket, rajtunk kívül senki nem volt az étteremben. Egy társaság csak jóval később érkezett.
Tehát miénk volt az egész étterem, két kedves felszolgálóhölggyel. Mindjárt ki is használtuk, és kértük, hogy a zenét halkítsák le egy kicsit. Az étlapon nem szerepelt túl sok fogás ezt én így jobban is kedvelem. Nem csak könnyebb a választás, de általában karakteresebbek az ételek. Így is volt. Pazar ízeket találtunk. A rókagomba leves, a vadragu leves, friss fehér kenyérrel kiválóak voltak. A roston sült borjúmáj is nagyon tetszett, különösen az édesburgonya-köret, kívül ropogós, belül lágyabb. A kacsacomb is jó volt, sajnos a bőre nem ropogósra, inkább ernyedt-rágósra sikeredett. A csirkemell is kifogástalan volt. Összességében elégedettek voltunk. Desszertre sajnos nem kerülhetett sor, annyira jóllaktunk. Az étterem kicsit nehezen megközelíthető, de belül már minden rendezett - szép park, belső parkoló, tiszta mosdók. Az árak megfelelőek. Ajánlom a helyet azoknak is, akik nem ragaszkodnak az ölés látványosságához.
2023. december 18., kollégákkal járt itt 45 Eddig nem voltak igazán sikeresek ezek az átalakulások, ami a jelenlegi Gigerli étteremmel kapcsolatosak. Valamikor régen középkori lovag-ihletésű hely volt, ennek megfelelően a sötétbe hajló belső rész és berendezés is passzolt. Majd más vette át az éttermet, a kicsit sötét komorság maradt is a belső helyiségben, és lekerültek a középkori díszletek.
Viszont kapott a fő útvonalra néző fedett teraszt. Ez most is megvan a legbarátságosabb hely az étteremben, csak elég hűvös. Erősen környezet-függő vagyok, de, gondoltam, kipróbálom, hátha Kétségtelen, hogy az új tulajdonos rendkívül igyekvő, igyekvő, vendég-kedvében-járó. Nem kellett sokat várni a fogásokra. Az ételek bőségesek, nem kifogásolhatók ízre sem, de nem is kiemelkedőek. Ajánlom, ki kell próbálni, remélhetőleg a vendégek majd tovább lelkesítik az új tulajdonost, egyedibb, különlegesebb ízek, és világosabb, barátságosabb étterem felé.