anita1 étterem értékelései

Értékelései
5
7
4
4
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg anita1 értékeléseit!

Olvasd el anita1 étterem értékeléseit!

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 4.
Ár érték arányban nem jó. Az étlapon nem szerepel ami a pultban van. Drágák a sütemények,de nem jók. Kiszolgálás átlagos. A zene nem jó,főleg mert a zenész 3 egymást követően is kettő hölgynek játszott két értelmű személyeskedő számot. Szerintem ez senkit nem érdekel,magánügy. Nagy csalódás volt. Ide is csak egyszer megy az ember. Nem ajánlanám senkinek.
Megosztom
szilveszter 2017 -

Villa Curpád Kiskorpád

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 3.
A 2017-es Szilvesztert töltöttük itt a párommal. Ételek,kiszolgálás,zene nagyon jó volt. Svédasztalos vacsora volt,zenekar nagyon jó zenét játszott,a disco részen valódi retro örökzöldek kerültek lejátszásra,személyzet értette a dolgát. Tombola is volt nagyon jó nyereményekkel. Szervezetten mentek a dolgok,látszott,hogy nem először rendeznek szilveszteri bulit.
Megosztom
2016. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 31.
Rendezvényen voltunk itt,sajnos csalódtunk. Az étel kevés volt,és nem volt a legfinomabb,kiszolgálás rendben volt. Tudtuk,hogy milyen ételek lesznek,jobban meg kellett volna néznünk. A mi gyomrunk magyarosabb ételekhez szokott. A pult előtt kellett táncolni,kicsi volt a hely. A zene is lehetett volna jobb. Nagyon szép a berendezés,Kaposvár legjobb helyének számít,mi többet vártunk.
Megosztom
2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 29.
Nagyon sokszor voltam itt nyáron.Nagyon finomak a sütik,nem a legolcsóbb hely,de megéri betérni ide.Szép a hely,tiszta,ízléses a berendezés,kiszolgálás gyors,kedvesek az alkalmazottak.Egyik alkalommal ott felejtettem a kabátomat,két hét múlva megint arra jártam,és meg volt a kabátom.Ez is egy plussz pont a részemről.Ajánlani tudom mindenkinek.
Megosztom


TérképX