Anitababa szállás értékelései

Értékelései
5
4
0
3
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Anitababa értékeléseit!

Olvasd el Anitababa szállás értékeléseit!

TÖKÉLETES PIHENÉS -

Hotel Aquarell Cegléd

2015. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. január 20.
Ajánlom mindenkinek kortól,nemtől függetlenűl. Itt aztán értik hogyan kell megadni a fáradt embernek a felüdülést,pihenést és kikapcsolódást! Szeretek úszni,és szeretem a masszázst amit itt megkaptam Köszönöm a gyógymasszőrnek! . Bőséges étel és ital választék. . Csodállatosan éreztük magunkat! Köszönjük a személyzetnek és az Igazgató Úrnak!
Megosztom
Varázslatos -

Romantik Hotel Eger

2015. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. január 20.
Nagyon örülök,mert szép és emlékezetes élményben volt részünk. A fárasztó monoton munka világából ,megpihenni édes kettesben itt maga a paradicsom. Eger számunkra nem csak történelmi város ,hanem a nyugalom és egymással törődés paradicsoma lett. Barátságos és ,romantikus volt szobánk berendezése. A személyzet kedves és segítőkész.
Megosztom
Nem érdemel 4 csillagot -

Hotel Unicornis Eger

2015. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. január 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Véleményem szerint a négy csillagot nem érdemli a Hotel. Kényelmetlen párna ágy ,szék,a szobában,a fűtés épp,hogy ne fázzunk. A masszázs során a hölgy nem a szakmai szintű masszázst nyújtotta csak simogatott és nem gyúrt! Nem éreztem a tudását. A másik fiatal hölgy a páromnak bókolt masszázs közben ami nekem mint feleségnek rosszúl esett! ! .
Megosztom
Nagyon megvagyunk elégedve! -

Silver Hotel Hajdúszoboszló

2014. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. január 7.
Sziasztok!Szeretek itt lenni,mert érzem ilyen környezetben eltudok lazulni.Szuper minden! Fantasztikus a szobánkban a jacuzzi!Az igazság a jót könnyű megszokni és ilyen pihenés után nehéz vissza állni a megszokott meló rutinba :)A szakácsnak külön dícséret!Isteniek voltak az ételek a választék is.
Megosztom
Szálloda, amely alulmúlhatatlan! -

Hotel Ezüstpart Siófok

2014. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. január 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Üdvözlöm az ide látogató kedves,olvasókat! Szilveszterünket töltöttük itt. Először voltam és meglepődtünk ,mikor tapasztaltuk a szobánkat,"uszodát" ami túl hideg volt így úszni sem tudtunk,és a gyerek medencében kényszerűltünk az ott lévő vendégekkel együtt.
Megosztom


TérképX