dolomit7 étterem értékelései

Értékelései
5
32
84
18
5
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dolomit7 értékeléseit!

Olvasd el dolomit7 étterem értékeléseit!

KARANTÉN UTÁN SZABADON...A HORTOBÁGYON -

Hortobágyi Csárda Hortobágy

2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. május 22.
Vírus helyzet után első kirándulásunk. . . Halászlé evés ügyben. . Az élet másként alakított,sajnos a kiszemelt étterem még nem volt nyitva. . Így arrébb - mentünk, a Hortobágyra. . Itt a Csárdát,már ismertük. . Most nem csalódtunk, igen gyorsan megebédeltünk. . igaz, még nem igazán mennek az emberek étterembe menni. . A kiszolgálás igen gyors volt, a halászlevet lecseréltem.
Megosztom
Fejlődő burger -

Lecsó Burger Eger

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 16.
lassan egy éve jártunk itt, persze bevásárlás céljából. Mivel az étterem -inkább büfé egy Tesco területén van. Fejlődést vettem észre, tisztább rendezettebb a büfé. Az önkiszolgálás tálcával, és műanyag késsel villával történik,. De az étel jelleg, minősége jobb lett. Sztrapacska, savanyú káposztaival- csak a tejfel hiányozott róla. .
Megosztom
2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. február 8.
Egy hétvége a belvárosi cukrászdában. . . Rendelés után gyorsan hozzák a finom somlói galuskát,a mi újra volt gondolva. . Ízléses tálalásban , forró csokival gyorsan el lehet fogyasztani. . Visszajáró helyi vendégek vagyunk, hiába nem volt még eddig csalódás a helyben. . Igen csak ajánlom a belvárosi hangulatos helyet a kirándulók számára is. .
Megosztom
Vásárlás és ebéd... -

Kedvenc Ételbár Gyöngyös

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 2.
Hétvégi bevásárlás Gyöngyösön. . Egy nagy hús áruházban- ahol jóval olcsobbak a termékek. . Az áruház mellett az üzlet részében huzódik egy kis étterem. . Kiszolgálás udvarias, ajánlóval. . Főzelék, leves- házi izek szerint kimérve. . . Két kis asztalnál szeréynen megebédel az ember. . . Tálcás megoldással lehet választani. .
Megosztom
Időutazás Gyarmaton -

Excalibur Étterem Balassagyarmat

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 1.
Séta Balassagyarmaton. . A fő utcán egy pincében található étterem- inkább bisztró jellegű önkiszolgálót találtunk. . Családi vállalkozás lehet. . Egy tál leves 300 ft, egy adag étel 800 ft- csirkemáj rizzsel. . Házias ízek. . A sütemény is igen finom, nagymamáink ize. . A helyiségre ráférne egy kis felujitás- a fal festése, régi olasz középkori képet ábrázol.
Megosztom
Duna parti étteremben -

Révkapu Kávéház Vác

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 1.
Kirándulás Vácon. . Esős időben egy csábító étteremben találtuk magunkat. . Nem csalódtunk, hangulat, kilátás az asztalról a Dunára. . A pincér készséges, udvarias. . Az étel friss, forró, finom. . Juhtúróval töltött rántott hús. . nagyon finom volt. . Tisztaság, varrógép asztalok, ízlésesen megterítve. . A kinti helyiség kávézó rész, borokkal . .
Megosztom
RÉGISÉGEK EBÉD KÖZBEN -

Rab Ráby Étterem Szentendre

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 1.
Séta Szentendrén. . Ebéd eg hangulatos,nem szokványos étteremben. . A teremben régiségek összegyűjtve, teritők, tágyak, emléktárgyak. . Gyorsan felvették a rendelést. . . Közben egy ázsiai csoport lépettbe. . Ők nagy érdeklődéssel elkezdték fényképezni a sok érdekes tárgyat. . . Közben megrendeltük az izletes ebédet. .
Megosztom
MÉG mindig a BUTYKOSBÓL.. -

Butykos Kisvendéglö Eger

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 5.
Őszi ebéd a Szépasszonyvölgyben. A Buytkost választottuk, újra. . Most sem csalódtunk. . . Étlap szinte azonnal elő kerül. . Az ételre igaz várni kellet- háromnegyed órát,a mi nem kevés. . . De most is megérte. . finom, ízletes, friss ételek kerültek elénk. . Tejszínes gomba krém csirke falatokkal, cigánypecsenye- másodszorra, mint az előző alkalommal.
Megosztom
2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 15.
Szép, csendes napsütéses vasárnap. . Cukrászda a belvárosban. . . A pultban szem szájnak való sok süti. . . Választásunk karamellás ischler- régi iz sajnos nem jött vissza,- boci szelet, és az év tortájából egy szelet- borsos áron - 850 ft. . . boldog asszony szelet. . Az üzletben tisztaság, fagylatos pult is taláható. . A kiszplgálás is kifogástalan.
Megosztom
Sztrapacskát ne ! -

Vár Caffé & Bár Sárospatak

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 15.
Sárospataki kiránduláson a vár mellett van e hely. . . Az udvar virágos, hangulatos helynek gondoltuk. . Az étlap átlagos, árak alacsonyak. A felszolgáló gyorsan jött, ezzel nem is volt. A túros sztrapacska- 1000 ftért. . A tészta színe már első látásra nem volt valami megnyerő, a túrót nagyítóval esetleg megtalálható volt. A tejfelt külön egy kis tányérba hozták.
Megosztom
9 oldalon / 84 találat


TérképX