dolomit7 étterem értékelései

Értékelései
5
32
83
18
5
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dolomit7 értékeléseit!

Olvasd el dolomit7 étterem értékeléseit!

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 12.
Édesség a nagy melegben, augusztusban, séta közben. . . Jászai Mari térnél. . A cukrászda két részből áll, egy fagylaltos rész. amiben sokféle diabetikus fagylat található 300 ft. . áron. . A másik rész süteménye rész-csábító édességekkel. Mivel csak fagylatot fogyasztottunk, ami igen belga édes csokis volt. . A kiszolgálás előzékeny, nem megfásult- a fő idényben.
Megosztom
Édeség a javából -

Kövér Cukrászda Sárospatak

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 12.
Nyári kirándulás. . Cukrászda a városközepén, kellemes légkondival ellátott tiszta cukrászda. . Fagylalt, és finom aránylag olcsó sütemények a kínálatban. . Egy ischler 200 ft, nem 400 ft,a mi manapság. . . Nagyon finom tiramisut fogyasztottam, csoki kocka 300 ft, könnyű piskóta tésztával. . Torták a hűtőből, rendelésre is elvihetők. .
Megosztom
2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 12.
Városnézés . . Beiktatva a palacsintázó. . . Régen voltam, de most egy kis csalódást okozott, fogjuk nagy forgalomra é s nyári melegre. . Sor é külföldi hangzavar. . Sós, édes, minden félé. . Aránylag mérsékelt árban. . 250 Ft. . . A tálalás- gusztusos, porcukorral megszórva késsel villával hamar. . Az emeleten található mosdóba, kóddla lehet bejutni.
Megosztom
menü a központban -

Reskontó Étterem Debrecen

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Debreceni tartózkodásunk során a belvárosi utcában egy kívülről is ízléses étterem. . Reskontó - Nyilas Misire emlékezve. . . A bejáratnál már emlékezünk rájuk. A bal oldalon étterem, a jobb oldalon napi menüt kaphatunk, és választhatunk több féle ételből. Tálcás rendszerből , menü- 1290 ft- ami nem is drága. . . Nagyon finom gyümölcs leves, rizibizi, és hús szelet jár .
Megosztom
Debrecenbe kéne enni... -

Bonita Bisztró Debrecen

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Este 7 körül éhes gyomorral a belvárosban sétálva találtuk meg a bisztrót. . Nem hagyományos pincér- fizetés rendszer van. . Erre figyelmeztetnek, mivel csak vártuk a pincért. . A pultnál kell rendelni,majd kockát adnak számmal és a végén - felszolgálási dij nélkül a pultnál fizetni. . . Nagyon sok félé igazi olasz ételekből tudunk válogatni. .
Megosztom
Balatoni fogas -

Parti Csárda Keszthely

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 22.
Nyári kirándulás- Keszthely, mivel a Balaton partján rossz időben sétál az ember. . Ebédelni is szeretne. . Rögtön a pavilon soron ez a csárdának nevezett étterem szimpatikus volt. . . A felszolgáló egyedül szaladgált egy két részes étteremben. . . /tudjuk nincs felszolgáló, pincér a Balatonomnál/ Az étlapról gyorsan kiválasztottuk a finom fogasfilét, ami tényleg finom volt.
Megosztom
Ínyenc ebéd a Kis-Kulacsban -

Kiskulacs Étterem Székesfehérvár

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 21.
Már tavaly , pont egy éve jártunk itt. Most pihenőképpen - séta, ebéd. . A tavalyi hideg gyümölcs levest emlegetve tértünk újra ide. . A hely nem változott, maradt barátságos, fülledt meleg lévén még ventilátor is ment. . A gyümölcs leves- újra a gondolva volt,most már. . mandula magokkal megszórva a levestetején. .
Megosztom
Út melletti hamburger -

Autós Pihenő Gyulakeszi

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kis kitérő- Tapolca után. . Ismerősünk vitt oda, idejár. . A pihenő- a pultnál kell rendelni. . Majd kihozzák a rendelt ételt, igaz egy fél óra után. . A helyen ki van írva- dohányzó és nem dohányzó rész, de sajnos ez nem zavar senkit. . . A burger kiváló- 560 ft. . . legközelebb a velős pirítóst kóstoljuk meg- Ha majd legközelebb arra járunk.
Megosztom
mediterrán Tapolca pizza nélkül -

Tópart Bisztró Tapolca

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 21.
Tapolca nyaralásunk helyszíne. Városi séta- helyek felfedezése. . . Tópart bisztró-és pizza. . . Éhesen leül az ember és reménykedik. . . A flegma fel-szolgáló . . Pizza van? kérdezi a vendég. . Ja, három éve már nem csinálunk. . . A tábla pedig azt bizonyítja, a városban láttuk. . Így bacon burgert rendeltünk,ami mentségükre szolgálva finom volt.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 21. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tapolcai nyaralás közben vacsorára pizzát szerettünk volna enni. . A tavas barlang melletti pizzás tele volt, így tovább sétálva találtuk egy kapu alatt a belvárosban e helyet. . Egy hangulatos nagy helyiség, sárga falakkal, és virágokkal. A gyerekek tv t nézhetnek,míg készül az étel. . Az első percben már jó benyomásunk volt. . 38 . .
Megosztom
9 oldalon / 83 találat


TérképX